Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Robot süpürge önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Batalay25

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
18000
Marka Model Bilgisi
Roborock
Hocalar saygılar, bir süredir eşya değişimine girdik malumunuz birkaç önerinizi aldık. Şimdi eşim robot süpürge de alalım der. Evde bir bebek bir kedimiz var. Aklımızda modeller var ama aslında hiç araştırmamız ve çevremizde kullanan yok. Aşağıdaki modelleri öneren veya farklı kullanıp memnun kalan arkadaşlar önerilerini sunarsa müteşekkir olurum.
Roborock s8 sonic
Roborock q7 max
Xomi mi vakum mop 2
Şimdiden teşekkürlerimi sunarım

roborock s5 max kullanıyoruz. 3 adette çevreme aldım kusursuz diyebilirim. buna batarya, kararlı çalışması, çekim olsun, güzel bir makina. biraz eski bir model olduğundan piyasada yok gibi olsada fiyat çok yüksek durumda ama roborock bence bu konuda başarılı.

Hocalar saygılar, bir süredir eşya değişimine girdik malumunuz birkaç önerinizi aldık. Şimdi eşim robot süpürge de alalım der. Evde bir bebek bir kedimiz var. Aklımızda modeller var ama aslında hiç araştırmamız ve çevremizde kullanan yok. Aşağıdaki modelleri öneren veya farklı kullanıp memnun kalan arkadaşlar önerilerini sunarsa müteşekkir olurum.
Roborock s8 sonic
Roborock q7 max
Xomi mi vakum mop 2
Şimdiden teşekkürlerimi sunarım
Roborock s8 sonic kullanıyoruz kesinlikle alınacak en üst cihaz bu bütçeniz varsa alın diğer bahsettiğiniz cihazlarıda kullanan var çevremde ama s8 yapacağı herşeyi yapmış

Roborock s8 sonic kullanıyoruz kesinlikle alınacak en üst cihaz bu bütçeniz varsa alın diğer bahsettiğiniz cihazlarıda kullanan var çevremde ama s8 yapacağı herşeyi yapmış
Çok teşekkür ederim Sayın hocam birşey sormak istiyorum mesela halıyı süpürüyor ya o esnada diyelim ki yerde bir lego parçası var bunu ittirip devam mı ediyor yoksa orayı süpürmüyor mu hiç denediniz mi yer dağınık Ken ne yapıyor bir de toz ve suyunu ne kadar zamanda bir döküyoruz kendi döküyor herhalde

roborock s5 max kullanıyoruz. 3 adette çevreme aldım kusursuz diyebilirim. buna batarya, kararlı çalışması, çekim olsun, güzel bir makina. biraz eski bir model olduğundan piyasada yok gibi olsada fiyat çok yüksek durumda ama roborock bence bu konuda başarılı.
Çok teşekkür ederim Sayın hocam netteki yorumlarda güzel sanırım roborock alacağız

Roborock s7 MaxV modelini kullanıyorum, yazılım bakımından acayip kaliteli ve sırf bu yüzden Roborock almanızı tavsiye ederim.
İlk olarak özelliklere gelirsek çoğu model aynı şeyleri yapar ama bazılarında ekstra özellikler vardır, örneğin benim modelde kamera var ve uzaktan bağlanıp izleyebiliyorsunuz, bu çoğu insan için gereksizdir. İkinci olarak çoğu modelde halıya çıktığında mop kısmını yukarı kaldırmaz o yüzden bazı insanlar halıda hafif bir ıslaklık olmasından şikayet ediyor bazıları ise hiç umursamıyor, alırken buna dikkat ederseniz sizin için iyi olur. Son olarakta dediğim gibi temel özellikleri ve yazılım aynı olduğu için gönül rahatlığıyla Roborock seçebilirsiniz.

Hocam düz S8 sonic yani istasyonsuz olanlar, kendi kendine şarj yerine gidiyor mu? Yoksa şarjı bitnce telefonlar gibi biz mi takıyoruz

Roborock s7 MaxV modelini kullanıyorum, yazılım bakımından acayip kaliteli ve sırf bu yüzden Roborock almanızı tavsiye ederim.
İlk olarak özelliklere gelirsek çoğu model aynı şeyleri yapar ama bazılarında ekstra özellikler vardır, örneğin benim modelde kamera var ve uzaktan bağlanıp izleyebiliyorsunuz, bu çoğu insan için gereksizdir. İkinci olarak çoğu modelde halıya çıktığında mop kısmını yukarı kaldırmaz o yüzden bazı insanlar halıda hafif bir ıslaklık olmasından şikayet ediyor bazıları ise hiç umursamıyor, alırken buna dikkat ederseniz sizin için iyi olur. Son olarakta dediğim gibi temel özellikleri ve yazılım aynı olduğu için gönül rahatlığıyla Roborock seçebilirsiniz.
S8 Sonic mop yapıyor mu? Yapıyorsa halıda kaldırıyor mu hocam

İstasyonu yok bunun, şarja kendisi mi gidiyor. Manuel olarak biz mi takıyoruz acaba?
Benim kullandığım da istasyonsuz model.İstasyonsuz model yazdığına bakmayın hepsinde zaten bir şarj istasyonu olmak zorundadır. Tüm robot süpürgeler genelde temizlik bittiğinde kendisi şarj istasyonuna gider, hatta temizliği bitiremezse şarj istasyonuna döner şarj olur ve tekrar devam eder. Diğer ekstra İstasyon aslında çok önemli birşey değildir, sadece her temizlikten sonra haznesini boşaltıp suyunu doldurmak yerine 10 seferde 1 sefer istasyonu doldurup boşaltırsınız.

Benim kullandığım da istasyonsuz model.İstasyonsuz model yazdığına bakmayın hepsinde zaten bir şarj istasyonu olmak zorundadır. Tüm robot süpürgeler genelde temizlik bittiğinde kendisi şarj istasyonuna gider, hatta temizliği bitiremezse şarj istasyonuna döner şarj olur ve tekrar devam eder. Diğer ekstra İstasyon aslında çok önemli birşey değildir, sadece her temizlikten sonra haznesini boşaltıp suyunu doldurmak yerine 10 seferde 1 sefer istasyonu doldurup boşaltırsınız.
Teşekkür ederim

İsrasyonsuz dediğiniz şarj yeri değil mi hocam ayrı birşey mi

Çok teşekkür ederim Sayın hocam birşey sormak istiyorum mesela halıyı süpürüyor ya o esnada diyelim ki yerde bir lego parçası var bunu ittirip devam mı ediyor yoksa orayı süpürmüyor mu hiç denediniz mi yer dağınık Ken ne yapıyor bir de toz ve suyunu ne kadar zamanda bir döküyoruz kendi döküyor herhalde
Yerde terlik vardı etrafından dolaştı süpürdü etrafını devam etti temizliğe suyu sadece 1 kere kullandım kullanmıyoruz genelde mop u tozuda her seferinde veya 2 seferde bir değiştiriyoruz doldu uyarısı vermesini beklemiyoruz hiç

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri