Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Robot süpürge

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

batutu3

Meraklı
Meraklı
Bütçe
140000
Marka Model Bilgisi
Xiaomi s10+
Merhabalar hocalarım. Robot süpürge almak istiyorum. Daha önce mi mop 2 pro kullandım gayet de memnundum onunla vedalaşıp anneme teslim ettim :) Yenisini alacağım s10+ çıkmış birkaç video izledim sensör olarak ve paspasın çift tarafa dönüyor olması ile mop 2 prodan daha iyi diyorlar. Fiyat olarak da daha ucuz :unsure:Fakat atık toplama haznesi daha küçük ve dönen paspasların takılma yerleri vidadan plastiğe geçmiş. Farklı modeller için önerilere de açığım.

kullanıcılardan dönen bildirimler olsun ve çevremde bir çok kişininde kullandığı cihaz roborock tur. modellerini inceleyebilirsiniz gerçekten sağlam ve kararlı çalışan bir cihazdır. bendeki s5 max

Bu konuyu bende takip etmek istiyorum zira annemler robot süpürge alacaklar. Hatta @Adem Helvacı abime şunu sormak isterim forumda sponsorluk bulunan katya modeli 12-13 bin bandında fiyat performans ürünü olabilir mi ?. Bu fiyatlara alınma değer mi üzer mi bizi :)

Ekli dosyalar

• katya.PNG
    katya.PNG
    353.6 KB · Görüntüleme: 5
Merhabalar hocalarım. Robot süpürge almak istiyorum. Daha önce mi mop 2 pro kullandım gayet de memnundum onunla vedalaşıp anneme teslim ettim :) Yenisini alacağım s10+ çıkmış birkaç video izledim sensör olarak ve paspasın çift tarafa dönüyor olması ile mop 2 prodan daha iyi diyorlar. Fiyat olarak da daha ucuz :unsure:Fakat atık toplama haznesi daha küçük ve dönen paspasların takılma yerleri vidadan plastiğe geçmiş. Farklı modeller için önerilere de açığım.
Bütce 140bin mi 14bin mi ?

kullanıcılardan dönen bildirimler olsun ve çevremde bir çok kişininde kullandığı cihaz roborock tur. modellerini inceleyebilirsiniz gerçekten sağlam ve kararlı çalışan bir cihazdır. bendeki s5 max
Hocam evet roborock genelde beğeniliyor fakat biraz tuzlular. Mi ler de işimi görebilir diye düşünüyorum

bizde s10+ var memnunuz ama bunun gerçek modeli dreame ls10 pro dir.Zaten Xiaomi robot süpürgeleri dreame üretiyor.

dreame ls10 pro paspasları 7 mm kadar kaldırabiliyor.Yani tek seferde süpürme paspaslama imkanı var.s10+ ta yok.Ayrıca 500 pascal daha yüksek vakum gücüne sahip dreame ls10 pro.

Roborock q revo kullanıyorum beni hiç üzmedi malum burada pahalı diye fransadan getirmistim takır takır çalışıyor robot süpürgede roborock veya dreame ikisi en kalitelidir

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri