Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet ŞAKALAR,CİDDİLİ ŞEYLER,FIKRALAR,ANILAR,HİKAYELER...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KODEM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adem abi.

Uzun yazınızda elektrik faturalarını kendileri ödemedikleri için derken ne demek istediniz. Ev elektriği değildir umarım. İşyerinin elektriğidir heralde.

Efsanelerden :)

Ekli dosyalar

• 83314481_1315650488628326_4632595393368534916_n.jpg
    83314481_1315650488628326_4632595393368534916_n.jpg
    33.8 KB · Görüntüleme: 10
Devlet dairesi anlamındaydı abi :)
Anadolu'da bazı yerlerde 65 yaş maaşı alanların elektriğini belli bir meblağa kadar devlet ödüyor. Öyle bir şey mi acaba diye sormuştum. Değilmiş.

Bu elektriği ödenenlerden biri de benim kayınpeder. Karı-koca 65 yaş maaşı alıyorlar. 140 TL'ye kadar olan elektriği de devlet karşılıyor. Bunlar sadece üstünü ödüyor.

Yiğidi gam, kediyi NEM öldürür :) :) :)

Ekli dosyalar

• 43877728_737507456603118_3151831728348200960_n.jpg
    43877728_737507456603118_3151831728348200960_n.jpg
    19.9 KB · Görüntüleme: 6
TABU
🙂
🙂
🙂

Kelime: Kabarmak

- Abi, şimdi maddeler ısınınca nolur?
- Genleşir
- Ha tamam, şimdi pasta yapmak için ne lazım
- Krema - Başka, pastanın eski hali ne oluyo?
- Kek - Tamam, şimdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artık "bişey oldu, alayım " diyo. Ne der orda, genleşme anlamına geliyo?
- Genleşti
- Hayır lan, genleşti anlamına geliyo.
- Eeee genleşti işte

- Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo?

10 sn sessizlik

- Evet.

- Ben oynamıyom bunla yaa

Ekli dosyalar

• 21427589_10155711124748166_7103190579328585417_o.jpg
    21427589_10155711124748166_7103190579328585417_o.jpg
    92.9 KB · Görüntüleme: 4
Semt pazarı esnafımızın espri gücü daima muhteşem :)

Ekli dosyalar

• ACIMIZ TAZE.jpeg
    ACIMIZ TAZE.jpeg
    54.7 KB · Görüntüleme: 2
İnsan düşünmeden edemiyor; şu kaputun altındaki oto klima dış ünitesi, ferah bir ortamda rahat,rahat mı çalışıyordur acaba :)

Ekli dosyalar

• 463264867_10230824766296559_1350944109805362630_n.jpg
    463264867_10230824766296559_1350944109805362630_n.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 6
Erkekler kapatılsın :)

Ekli dosyalar

• erkekler kapatılsın.jpg
    erkekler kapatılsın.jpg
    66.1 KB · Görüntüleme: 7
Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünde A101'den "Bugün herşey %50 indirimli" kampanyası beklerdim. ☺️

Erzurum'da bir vatandaş sahip olduğu Renault Megane 2 dizel arabasını motor arızası sebebi ile yetkili servise götürür. Servis onarımı yapar. Adam arabasını alır. Bir kaç gün sonra aynı arızadan tekrar yetkili servise götürür. Servis tekrar onarım yapar. Adam arabayı alır. Kullanmaya başlar. Fakat bir kaç gün sonra aynı arıza tekrar çıkar. Adam yetkili servis ile konuşur. Yetkili servis arabayı ücretsiz yapmayı reddeder. Yardımcı olmaz.

Adam arabayı alır. Şehrin dışına çıkarır. Bir tarlada üzerine benzin döküp arabayı yakar. Hatta bunu gören polis itfaiye çağırır ve adama da çevreyi kirlettiği için para cezası yazar.

Adam aradan geçen kısa biz zaman sonra Nissan Qashgai marka dizel araba alır. Artık tüm sorunlardan kurtulmuştur. Bir daha Renault marka hiç bir şey almayacağına yemin eder.

Asıl tuhaf olan ise şudur. Aldığı arabanın motoru dizel ve tamamen Renault yapımı bir motordur. Nissan dizel motorları Renault'tan almaktadır. Adam bunu bilmemektedir.

Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünde A101'den "Bugün herşey %50 indirimli" kampanyası beklerdim. ☺️
Benzer bir mantıkla; 100.yılını kutlayan Daikin firmasının, 100. yılında (sadece yazın 1-2 ay değil) yıl boyu 3+3 garanti vermesini beklerdim :)

Evin hanımı, şehir dışındaki annesini ziyarete gider.
Ama, hergün evi arayıp kocasının evde olup olmadığıı kontrol eder.
Kadın 1. gün kocasını arar.
-Herif neredesin?
-Evdeyim karıcığım.
-Yalan söylemiyorsun dimi?
-Yok, neden yalan söyleyeyim!
-Öyleyse mutfaktaki mikseri çalıştır.
-RRRRRRRRRRRRR
Kadın ertesi gün tekrar eşini arar;
-Bey neredesin ?
-Evdeyim.
-Eminmisin ?
-Ebette.
-Mikseri çalıştır, göreyim.
-RRRRRRRRR
Ertesi sabah, hanım, beyine hiç haber vermeden, çoçuğunu arar, baban nerede diye sorar.
-Bilmiyorum anne. Her sabah evden mikseri alıp çıkıyo.
🤣

Alıntıdır

Ekli dosyalar

• mikser.jpg
    mikser.jpg
    103.9 KB · Görüntüleme: 4
En alttaki yoruma dikkat :)

Ekli dosyalar

• erkekler kapatılsın.jpeg
    erkekler kapatılsın.jpeg
    77.1 KB · Görüntüleme: 7
KARINCA YUVASI...
Huzur evinin müdürü, emekliliğini beklediği son günlerin birinde, en kıdemli çalışanını yanına çağırır ve merakla-"Payidar abi...Bundan otuz sene önce işçi alımı konusunda çok sıkıntılar çektiğimiz zamanları çok iyi hatırlarsın...Aldığımız işçilerden, huzur evindeki yaşlı insanlara kötü davrananlar oluyordu...Bizde neredeyse gün aşırı işçi değiştirmek zorunda kalıyorduk...Ben bıkıp usanmıştım yanlış işçi seçimlerinden...Ve bir ara sana bıraktım....Görevi sen üstlendin...Sen hangi işçiyi aldıysan, o günden bu güne tek bir sıkıntı çekmedik...Yaşlılarımıza da çok iyi davrandılar...Merak ettiğim şu; Sen neleri göz önünde bulundurarak onları işe aldın?..Nasıl bu kadar isabetli kararlar verebildin?...Nasıl bir tecrübedir bu? -"diye sorar...
Payidar efendi, müdürün sorularından sonra, bulundukları odanın camına sabitler bakışlarını...Huzur evinin avlu kapısından, binaya kadar olan patika yola derin derin bakar...Sonra eliyle o patika yolu göstererek işaret eder
.-"Evet müdürüm çok iyi hatırlıyorum o günleri...Biz o zamanlar işçi için gazeteye ilan verdiğimizde, iyi ve buradaki yaşlı insanlara asla zarar vermeyecek incelikte gönlü güzel insanlar bulmayı umuyorduk....Siz bu görevi bana verdiğimizde, bu patika yolun sonunda binanın kapısında bekledim her bir başvuru yapan işçiyi... Bilirsiniz patika yol baştan sonra karınca yuvalarıyla doludur...Ve binlerce karınca patika yola serilmiş gibidir...Başvuru için gelenlerden kimisi yuvaları ve karıncaları göz göre göre ezerek geçerdi. Kimisinin ise karıncaları ezmemek için yolun kenarındaki taşlara basa basa yürüdüğünü gördüm...O an dedim ki kendi kendime; yürüdüğü yolda karıncayı ezmemeye bile özen gösteren insan, yaşlı insanları hiç incitir mi?...Yani tecrübeyle alakası yok müdürüm....Çok şükür....Doğru tercih yapmışım... - "
🌷
🌷
🌷
Gece lavaboya gittim. Bi baktım. Siyah hamam böceği. Beni görünce eli ayağına dolaşıp kaçmaya başladı. Oralı olmadım. Süpürgeliğe tırmanacakken sırt üstü düştü. Debelenmeye başladı. Bir dakika sonra hareketsiz kaldı. Yoruldu galiba. O hali bana çok dokundu. Ben de banyo terliğinin ucu ile bir kaç kere hafifçe dürttüm. En sonunda düzeldi. Hızlıca kaçtı. ☺️

Kendi adıma söyleyeyim. Hiç bir böceği öldüremem. Ailecek öldürmeyiz. Bizim evin böcekleri çok şanslı.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri