Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Samsung rt46k6000ww indirimli ürün

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

janavar

İnce Eleyen
Araştırmacı
Bütçe
16000 - 20000
Marka Model Bilgisi
Samsung
Bu hafta ŞOK marketlerde SAMSUNG RT46K6000WW modeli 16.999 tl ile satışta.

Şuan piyasanın altında olması ve forumda, daha önce incelenmiş bir ürün olmasından dolayı sizlerle paylaşmak istedim.

Bir çok konuda da önerilen bir model olduğu için almayı düşünenler için Ortlama 1500-2000 Tl daha ucuza geliyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-10-02-14-23-03-680-edit_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-10-02-14-23-03-680-edit_com.instagram.android.jpg
    84.9 KB · Görüntüleme: 29
Gayet makul ürün.
Mutfakta oturanlar veya Salon Mutfak birleşik (Açık plan) evi olanlar için uyarayım, gövdede genleşme sesi var bu dolapta Arada TAK diye ses duyarsınız bilginiz olsun.
Kondenser veya paket kondenser olmadığı için gövdesi beklediğinizden daha çok ısınır yine uyarmadı demeyin.
Kompresör bana göre sessiz. Çok nadir en düşük frekansta bazen tırıvırı ses duyarsınız.
Soğutma verileri stabil, zaten sitemizde sonuçlarını yayınlamıştım.

Seri sonu üründür bu model bir daha üretilmeyecektir, ileride değişim vs konusu olursa bu model için STOK YOK diyeceklerdir o konuda da yine bilgilendirmiş olalım :ok

bende aldım aynı ürünün gri renkli olanından ve Haziran ayından beri kullanıyorum çok ama çok memnunum.

@ademhelvaci bir de Samsung un yine aynı ölçülerde ve yine Samsung kompresörle rt47cg6002s9 modeli mevcut. Fiyat olarak 18.500 gözüküyor. Rt46k6000ww nın seri sonu olduğu göz önüne alınarak bu yeni seri tercih edilebilir mi

Gayet makul ürün.
Mutfakta oturanlar veya Salon Mutfak birleşik (Açık plan) evi olanlar için uyarayım, gövdede genleşme sesi var bu dolapta Arada TAK diye ses duyarsınız bilginiz olsun.
Kondenser veya paket kondenser olmadığı için gövdesi beklediğinizden daha çok ısınır yine uyarmadı demeyin.
Kompresör bana göre sessiz. Çok nadir en düşük frekansta bazen tırıvırı ses duyarsınız.

Seri sonu üründür bu model bir daha üretilmeyecektir, ileride değişim vs konusu olursa bu model için STOK YOK diyeceklerdir o konuda da yine bilgilendirmiş olalım :ok
@Adem Helvacı RT62K7040WW modeli için söylüyorum.
abi o genleşme sesi ilginç bir şekilde havalar serinleyince kapağı kapatınca dahi gelmez oldu.
Bunda sanırım kondanser i yanlara vermemişler. Birde bugün arka kapağı açtım fan ve radyatör gördüm yine bana bakım işi çıktı desene :haha
Şimdi bunun yılda bir en azından tozunu almak lazım.IMG_20231003_090123.jpgIMG_20231003_090137.jpgIMG_20231003_090243.jpg

Gayet makul ürün.

Hocam değişim söz konusu olduğunda ve ellerinde artık o model kaldığında başka bir çözüm önermezler mi? Ayrıca buzdolabının güncel fiyatı 18 - 19K civarında bu fiyat bandında alınabilecek en uygun cihaz mıdır?

Hocam değişim söz konusu olduğunda ve ellerinde artık o model kaldığında başka bir çözüm önermezler mi? Ayrıca buzdolabının güncel fiyatı 18 - 19K civarında bu fiyat bandında alınabilecek en uygun cihaz mıdır?
O fiyatlara bulunuyorsa ve SIFIR olduğu kesinse alınır bence.

O fiyatlara bulunuyorsa ve SIFIR olduğu kesinse alınır bence.
abi nereden paylaşırsam forumdaki arkadaşlara daha iyi duyurabilirim bilemedim en son burada konuştuğumuz için buraya yazıyorum ama Samsung 46K60000WW 15 Bin TL Mediamarkt'ta ilgilenen arkadaşlar elini çabuk tutarsa alabilirler diye düşünüyorum. (maalesef bitti)

Son düzenleme:
Merhaba hocam, RT46K6000 modeli stoklarda bulmakta zorlanıyorum, mağazalarda RT47CG6002WW modeli öneriyorlar. Bu önerilen model RT46K modelini ikame eder mi acaba? Benim RT46K6000 modelini almayı düşünme sebebim dondurucu kısmını da soğutucu olarak kullanma imkanı sağlamasıydı. RT47 serisinde bu özelliğin ve aynı kompresörün olup olmadığına emin olamadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

RT46K6000 fiyatı 24000-26000 TL aralığında ve sadece internetten bulabiliyorum
RT47CG6002WW fiyatı 18000-20000 TL aralığında
Diğer alternatifler
RT47CB6622C1 fiyatı 20000-23000 TL aralığında
RT47CB663212 fiyatı 21000-24000 TL aralığında
RT43K6000WW fiyatı 20000-24000 aralığında

Merhaba hocam, RT46K6000 modeli stoklarda bulmakta zorlanıyorum, mağazalarda RT47CG6002WW modeli öneriyorlar. Bu önerilen model RT46K modelini ikame eder mi acaba? Benim RT46K6000 modelini almayı düşünme sebebim dondurucu kısmını da soğutucu olarak kullanma imkanı sağlamasıydı. RT47 serisinde bu özelliğin ve aynı kompresörün olup olmadığına emin olamadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

RT46K6000 fiyatı 24000-26000 TL aralığında ve sadece internetten bulabiliyorum
RT47CG6002WW fiyatı 18000-20000 TL aralığında
Diğer alternatifler
RT47CB6622C1 fiyatı 20000-23000 TL aralığında
RT47CB663212 fiyatı 21000-24000 TL aralığında
RT43K6000WW fiyatı 20000-24000 aralığında
Gidin Samsung bayisine RT47CG6002WW'yi inceleyin derim. %90 ihtimal Samsung kompresördür eğer Samsung kompresörse alınabilir.

Gidin Samsung bayisine RT47CG6002WW'yi inceleyin derim. %90 ihtimal Samsung kompresördür eğer Samsung kompresörse alınabilir.
daha önceden ben kontrol etmiştim, samsung kompresörlü, en azından inox olan RT47CG6002S9 olan samsung'du.

samsung bayiilerinde inox olana özel kampanya olabiliyor. kontrol ettirmek lazım.

İlginiz için çok teşekkür ederim.
RT47CG6002WW'yi Samsung mağazasında inceledim, teşhir ürünlerini platform üzerine koydukları için kompresörünü görme imkanım olmadı, satış danışmanlarının ise yeterli bilgileri yoktu. Hemen yanında RT50K6000 model vardı. RT46K6000 ile aynı seri olduğu için RT50K modelini RT47CG ile kıyasladım ve aralarında kalite ve özellik açısından çok fark olduğunu gördüm.
Sanırım bulabilirsem RT46K6000 alacağım. Eğer RT46K6000 bulamazsam buna eşdeğer bir arçelik öneriniz var mı?

RT47CG6002WW'yi Samsung mağazasında inceledim, teşhir ürünlerini platform üzerine koydukları için kompresörünü görme imkanım olmadı, satış danışmanlarının ise yeterli bilgileri yoktu. Hemen yanında RT50K6000 model vardı. RT46K6000 ile aynı seri olduğu için RT50K modelini RT47CG ile kıyasladım ve aralarında kalite ve özellik açısından çok fark olduğunu gördüm.
Sanırım bulabilirsem RT46K6000 alacağım. Eğer RT46K6000 bulamazsam buna eşdeğer bir arçelik öneriniz var mı?
RT46K6000WW bulmanız çok zor artık. RT50K6000WW de alabilirsiniz yer uygunsa. Arçelik olarak 578557 EB alınabilir.

Ben maalesef ablamı RT47CG6002S9 için ikna etmeyi başaramadım. Onun yerine Arçelik 570475MG modelini tercih etti. Fakat onunla ilgili de Şuan ses ile ilgili sorun yaşıyor. Aslında sorun değil de , motorun çalışma frekansı ile ilgili. Çünkü gürültü yok. onun yerine çok tiz bir vınnnn sesi mevcut. bazne duyuluyor bazen duyulmuyor :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri