Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Samsung windfree premium plus klima dış ünite ses sorunu rezaleti

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Hasan3547

Meraklı
Yeni Üye
Adem abi merhaba Samsung tan windfree premium plus 12.000 BTU klima satın aldım. Almaz olaydım klima henüz 1 haftalık olmasına rağmen uçak gibi çalışıyor resmen evi titretiyor. Teknik servis çağırdık geldi o an ses yapmadığı için herhangi birşey yapmadı ve gitti. Eğer ses gelirse videoya çek bize gönder dediler videoyu çektim gönderdim kayıt oluşturdum şimdi gelmelerini bekliyorum. Bi ton para verip windfree diye sessiz diye bu klimayı aldık almaz olaydım binpişman oldum malesef bu konu hakkında yardımcı olurmusun bize ön ayak ne yapabiliriz değişim talep etçez ama yaparlarmı bilmiyorum gelen ünite aynı sesi yaparsa o zaman ne yapıcaz onu bilemiyorum yardımlarını bekliyorum abi video elimde var ama dosya boyutu büyük olduğundan buraya yükleyemedim.

Öncelikle geçmiş olsun. Videoyu Youtube'a yükleyip buraya linkini atabilir misiniz? O şekilde yorum yazacak arkadaşlar daha sağlıklı yönlendirme sağlayabilirler.

hocam aynı klimayı kullanıyoruz önceklike titreşim takozları takılımı onu kontrol edin. Geçen sene ilk kurulduğunda özellikle gece sesli çalıştığına şahit oldum ancak bu sene böyle bir sorun hiç yaşamadım belki yazılım güncellemesi ile çözülmüştür. Çünkü o ses komprasör frekans düşürdüğü için oluyormuş.

hocam aynı klimayı kullanıyoruz önceklike titreşim takozları takılımı onu kontrol edin. Geçen sene ilk kurulduğunda özellikle gece sesli çalıştığına şahit oldum ancak bu sene böyle bir sorun hiç yaşamadım belki yazılım güncellemesi ile çözülmüştür. Çünkü o ses komprasör frekans düşürdüğü için oluyormuş.
Takılı kardeşim inanılmaz bir ses veriyor içeriye resmen uykudan uyandırıyor klima takılmadan önce 2024 üretimi yazıyordu hem dış hemde iç ünitede

Takılı kardeşim inanılmaz bir ses veriyor içeriye resmen uykudan uyandırıyor klima takılmadan önce 2024 üretimi yazıyordu hem dış hemde iç ünitede
Güncelleme ile olsaydı yaparlardı diye düşünüyorum yeni üretimde ama maalesef devam ediyor montaj ile alakalı da bir sıkıntı olabilir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Hasan kardeşim günaydın.

Donanımhaberde sevgili Umut ile yaptığım yayında da Samsung klimaların düşük rpm de kompresör vuruntu sorunu olduğunu belirttiğimde bundan bahsediyordum.

Bu ilk defa yaşanmıyor, en az iki senedir bilinen sorundur.

Slm arkadaşlar şimdi Samsung yetkili servis çalışanı geldi tabi o an ses yapmadı klima abi takozlar gevşek dedi sıktı kardeşim takozla alakası yok dedim sıkıntı var dedim abi yaparsa video at dedi gitti 10 dakika sonra başladı ses aradım abi çek patrona atayım dedi gönderdim videoyu atölyeye alcaz dedi bakalım sonuç ne olacak tamir kesinlikle istemiyorum değişim istiyorum dedim 10 günlük klimaya neyin tamiri dedim olcak tamam abi iletiyorum dedi. Bekliyorum bakalım sonuç ne olacak

Hasan kardeşim günaydın.

Donanımhaberde sevgili Umut ile yaptığım yayında da Samsung klimaların düşük rpm de kompresör vuruntu sorunu olduğunu belirttiğimde bundan bahsediyordum.

Bu ilk defa yaşanmıyor, en az iki senedir bilinen sorundur.
Evet abi izledim bütün videolarını izliyorum servis geldi az önce tabi o anlık ses yoktu gittikten sonra ses yaptı aradım video at dediler video attım patronla görüşçem abi dedi daha sonra alcaz servise klimayı dedi bakalım ne olcak teste sokacaklar herhalde bende tamir istemediğimi değişim istediğimi belirttim 10 günlük klimada neyin tamiri dedim bakalım bekliyorum gelişme olursa yazarım abi

Evet abi izledim bütün videolarını izliyorum servis geldi az önce tabi o anlık ses yoktu gittikten sonra ses yaptı aradım video at dediler video attım patronla görüşçem abi dedi daha sonra alcaz servise klimayı dedi bakalım ne olcak teste sokacaklar herhalde bende tamir istemediğimi değişim istediğimi belirttim 10 günlük klimada neyin tamiri dedim bakalım bekliyorum gelişme olursa yazarım abi
Bu markalar ve servisleri hep öyledir abi. Onlar için Hukuk Mukuk Guguktur, hak falan bilmezler, 10 günlük klimayı atölyeye götürüp sanki bir şey yapacak.
Götürüp oraya atacaklar, 10 gün bekletip ''Abi baktı9k sağlam çıktı'' diye iade edecekler ve siz çektiğiniz eziyetle kalacaksınız. Bu ses klima kendisini kıstığında ortaya çıkar yani ilk açtığınızda olmaz.

Bu markalar ve servisleri hep öyledir abi. Onlar için Hukuk Mukuk Guguktur, hak falan bilmezler, 10 günlük klimayı atölyeye götürüp sanki bir şey yapacak.
Götürüp oraya atacaklar, 10 gün bekletip ''Abi baktı9k sağlam çıktı'' diye iade edecekler ve siz çektiğiniz eziyetle kalacaksınız. Bu ses klima kendisini kıstığında ortaya çıkar yani ilk açtığınızda olmaz.
Abi işte yıllardır deniliyor ama bunlara ceza sistemi olmadıkça hiçbir şey düzelmez.

Tüketiciyi mağdur mu etti ? thh ile ispatlandı mı ? tak markaya servisine 500 bin tl ceza bitti. İşte 1 sene de max 10 tane müşteriyi mağdur ettiyse ceza oranı 2 misli artacak. 3 sene böyle devam ediyorsa firmanın bütün servis faliyetleri elinden alınıp satış ve bayi kanadı komple durdurulacak. Bak hepsi nasıl o zaman geliyor milletin ayaklarını öpüp kokluyor aman abi etme abi yapma abi diye bu adamın evine 1 kilo antep fıstıklı baklavayla gidip özür dilerler sıfır klima takarlar en üst modelini vs.

Abi işte yıllardır deniliyor ama bunlara ceza sistemi olmadıkça hiçbir şey düzelmez.

Tüketiciyi mağdur mu etti ? thh ile ispatlandı mı ? tak markaya servisine 500 bin tl ceza bitti. İşte 1 sene de max 10 tane müşteriyi mağdur ettiyse ceza oranı 2 misli artacak. 3 sene böyle devam ediyorsa firmanın bütün servis faliyetleri elinden alınıp satış ve bayi kanadı komple durdurulacak. Bak hepsi nasıl o zaman geliyor milletin ayaklarını öpüp kokluyor aman abi etme abi yapma abi diye bu adamın evine 1 kilo antep fıstıklı baklavayla gidip özür dilerler sıfır klima takarlar en üst modelini vs.
Maalesef Türkiye burası hiçbirşeyin caydırıcı tarafı yok yaptıkları yanlarına kâr kalıyor 10 günlük klima çekmediğim eziyet kalmadı. Çok pişmanım ama yapçak bişey yok inşallah değişir ama bakalım nasip tonla para verip bu rezillikleri çekmek çok can sıkıcı maalesef

Aynen abi ses düşük moda geçince oluyor zaten genelde 28 veya 27 derecede kullanıyorum ne zaman ev 28 veya 27 e düştü o sıcaklığı koruyunca oluyor ve titreme başlıyor öyle böyle değil evin içinde durulmuyor evde daha yeni ve izolasyonlu 4 yıllık bina ama sesten uyutmuyor resmen 10 yıllık klimalara bu kadar ses vermiyor eve

Hocam merhaba arkadaşınız naptı acaba taktırdımı klimayı veya taktırdıktan sonra memnunmu acaba aynı sorunlar ondada yaşanacak mı bize yazarsan sevinirim
Bugün elektrik tesisatını taktım talep oluşturmuşlar bağlamaya gelecekler yanlız dikkatimi çekti.
Sadece dış ünite vardı iç ünite nerede dedim o başka kargoyla geliyormuş 🤣

İç ünite gelecekte, servis gelecek öyle kuracaklar.

Hocam merhaba arkadaşınız naptı acaba taktırdımı klimayı veya taktırdıktan sonra memnunmu acaba aynı sorunlar ondada yaşanacak mı bize yazarsan sevinirim
Bugün elektrik tesisatını taktım talep oluşturmuşlar bağlamaya gelecekler yanlız dikkatimi çekti.

İç ünite gelecekte, servis gelecek öyle kuracaklar

İç ünite gelecekte, servis gelecek öyle kuracaklar
Tamam hocam taktıktan sonra memnunmu değilmi ondada dış ünite ses yapıyor mu bilgilendirersen sevinirim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri