Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İki ürün arasında Bosch derim.merhaba, Bosch BSC711XXL ile Philips speed pro Max 7043 modelleri birbirine yakın görünüyor. Daha önce araştırmış olan kimse var mıdır?
Hocamin soyledigi core modelini 1 yildir kullaniyoruz. Cekis gucu malzeme kalitesi vs. Fiyatina gore cok iyi. 10 yil motor garantisi var o konuda kafam rahat.Lg a9n lite kullanıyorum core (çift) bataryalı modelini öneririm.Moplu ürünlere hiç bulaşmayın
Bilgi için çok teşekkür ederim, bende lg ye bakayım o zmn.Hocamin soyledigi core modelini 1 yildir kullaniyoruz. Cekis gucu malzeme kalitesi vs. Fiyatina gore cok iyi. 10 yil motor garantisi var o konuda kafam rahat.
En onemli ozelligi 2 bataryayla geliyor. Evimizde kedi oldugu icin hergun kullaniyoruz pet basligi koltuktaki tuyleri cok guzel aliyor. Turbo fircali baslik da halilari gayet guzel temizliyor. Eski tip kalin halilarda sikinti yok ama koridora ve mutfağa serdigimiz ince halilara orta gucte cekerken bile yapisiyor derinlemesine supurdugunuzu hissediyorsunuz. Zaten en ust guc seviyesinde haliyi yerinden kaldiriyor ince halilarda ona gerek yok bence1 yildir yedek bataryayi hic kullanmadim tek batarya kullaniyorum suan icin pilde hissedilir bir performans kaybi yok. Uzun sure kullaniriz diye dusunuyorum.
Çok teşekkür ederim bilgi için.Lg a9n lite kullanıyorum core (çift) bataryalı modelini öneririm.Moplu ürünlere hiç bulaşmayın
Bataryayı dönüşümlü kullanın durduğu yerde ölmesin.Hocamin soyledigi core modelini 1 yildir kullaniyoruz. Cekis gucu malzeme kalitesi vs. Fiyatina gore cok iyi. 10 yil motor garantisi var o konuda kafam rahat.
En onemli ozelligi 2 bataryayla geliyor. Evimizde kedi oldugu icin hergun kullaniyoruz pet basligi koltuktaki tuyleri cok guzel aliyor. Turbo fircali baslik da halilari gayet guzel temizliyor. Eski tip kalin halilarda sikinti yok ama koridora ve mutfağa serdigimiz ince halilara orta gucte cekerken bile yapisiyor derinlemesine supurdugunuzu hissediyorsunuz. Zaten en ust guc seviyesinde haliyi yerinden kaldiriyor ince halilarda ona gerek yok bence1 yildir yedek bataryayi hic kullanmadim tek batarya kullaniyorum suan icin pilde hissedilir bir performans kaybi yok. Uzun sure kullaniriz diye dusunuyorum.
Oyle bir sey oldugunu bilmiyordum. Sadece bitmesin diye ayda 1 sarja takiyordum. Sagolun hocam uyardiginiz icin.Bataryayı dönüşümlü kullanın durduğu yerde ölmesin.
Süpürgenizde lityum iyon pil olduğu için %60 civarına kadar şarj edin arada bir kontrol edin şarjı %40 civarının altına inerse yine şarj edersiniz(illa %40-60 zorunda değil aslında pil %50 civarında ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi olur %40-60'ı uygulama kolaylığı ve pil sağlığı arasındaki denge için daha uygun bir aralık gördüğüm için yazdım 30-70 de olur 20-80 de olur sadece %0'a çok yaklaşmamasına dikkat edin sürekli tam %50'de tutmak için uğraşmanıza gerek yok) sürekli kullanmanıza gerek yok hatta arada bir kullanıp şarjını %100 seviyeye getirmekten daha iyi olur. Yinede ne yaparsanız yapın pil zamanla eskiyecek ona yapacak bir şey yok ama etkisi düşük olur.Oyle bir sey oldugunu bilmiyordum. Sadece bitmesin diye ayda 1 sarja takiyordum. Sagolun hocam uyardiginiz icin.
Lg a9n lite kullanıyorum core (çift) bataryalı modelini öneririm.Moplu ürünlere hiç bulaşmayın
Tesla hocam bu lg a9n lite ile a9n core arasındaki fark nedir bende almayı düşünüyorum sadece çift bataryalı olmasımı yoksa belirgin farklar varmı ?Lg a9n lite kullanıyorum core (çift) bataryalı modelini öneririm.Moplu ürünlere hiç bulaşmayın
Lite tek batarya core çift bataryaTesla hocam bu lg a9n lite ile a9n core arasındaki fark nedir bende almayı düşünüyorum sadece çift bataryalı olmasımı yoksa belirgin farklar varmı ?
Lite tek batarya
Tamamdır teşekürlerLite tek batarya core çift batarya
Bir de ekstradan koltuk basligi geliyor core modelindeTamamdır teşekürler
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.