Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Sayın Adem bey haier klima hkk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samed07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

samed07

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40000
Marka Model Bilgisi
Bilmiyorum
Merhaba
Hepsiburada da 24 lük haier klima revive plus serisi antalya için uygunmudur 35 metrekare için yoksa
2.altus alk 24 lük 1840 modeli mi
3.arçelik ekolojik 18325 modeli mi
4.samsung windfree PM 1.0 elite 18binlik
5.bosch Asx18vw30n
6.midea xtreme save eco ag2eco-18nxdo
7.haier AS68RDAHRArevive plus
Klima almak istiyorum öncedende konuşmustuk sizinle mecburen hepsiburada dan alıcam o yüzden bu ürünlerin hepsi ordan kararsız kaldım

Merhaba
Hepsiburada da 24 lük haier klima revive plus serisi antalya için uygunmudur 35 metrekare için yoksa
2.altus alk 24 lük 1840 modeli mi
3.arçelik ekolojik 18325 modeli mi
4.samsung windfree PM 1.0 elite 18binlik
5.bosch Asx18vw30n
6.midea xtreme save eco ag2eco-18nxdo
7.haier AS68RDAHRArevive plus
Klima almak istiyorum öncedende konuşmustuk sizinle mecburen hepsiburada dan alıcam o yüzden bu ürünlerin hepsi ordan kararsız kaldım
Hocam 35m2 için 24 lük çok olur
Adem abi size 18 lik bir ürün önermiş 18lik bazında bakalım
24 lük haier ve 18 lik Samsung altus Arçelik ürünleri listenizden çıkarırsak geriye bosh kalıyor oda gereksiz pahalı onun yerine 18btu bir kaira bakabilirsiniz
Fiyatı 33 civarı

Kaira servis konusu düşündürüyor Antalya da zaten en büyük problem servis hizmeti bilindik bir marka olmadıkça çok ta servislere güvenemiyorsun. Bölge servislerinin%90 ı problemli şikayet dolu güven problemi var birde bunun üstüne marka bi tık bilindik değilse çok büyük sıkıntı.

Kaira servis konusu düşündürüyor Antalya da zaten en büyük problem servis hizmeti bilindik bir marka olmadıkça çok ta servislere güvenemiyorsun. Bölge servislerinin%90 ı problemli şikayet dolu güven problemi var birde bunun üstüne marka bi tık bilindik değilse çok büyük sıkıntı.
Kaira ya dakin bakıyor klima midea üretimi hocam tabi dediğiniz gibi yinede araştırın daikini vs içinize nasıl sinerse
Sizin satın alım yeri kısıtlı ve aynı ürünü yüksek fiyata verdikleri için Bosch yerine kaira dedim Bosch ta midea üretimi kaira da Bosch lara Bosch servisleri hizmet veriyor

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri