Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Seg dd 2451 6 cekmeceli derin dondurucu tavsiye edermisiniz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

victory

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
7000
Marka Model Bilgisi
Seg dd 2451
Arkadaşlar mrb bu perşembe a101 e seg dd 2451 6 bölmeli derin dondurucu geliyor net 196lt yaziyor. 145 cm boyunda.Fiyati 6099tl

Bu dondurucu alinirmi kronik sorunu varmidir kullaniciyi memnun edermi.ve ek garanti yapılıyor mu

Ve mümkünse kompresörü ne markadir nasil öğreniriz.anne ve babama alicaz sorun yaşasınlar istemiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20230925_182807.jpg
    IMG_20230925_182807.jpg
    137.8 KB · Görüntüleme: 10
Arkadaslar zaman daraliyor dondurucu yarın satışta olacak dondurucu hakkinda cok bir bilgiye rastlamadım.

Bu dondurucuda hangi kompresör kullanılmış bir kronik sorunu varmidir acaba keşke adem bey ve murat ala görse birşeyler yazsa.

Arkadaslar zaman daraliyor dondurucu yarın satışta olacak dondurucu hakkinda cok bir bilgiye rastlamadım.

Bu dondurucuda hangi kompresör kullanılmış bir kronik sorunu varmidir acaba keşke adem bey ve murat ala görse birşeyler yazsa.
Hocam isterseniz etiketleyelim adem abi yada Murat abiyi mutlaka göreceklerdir kompresör bilgileri ellerinde varsa dönüş yaparlar
@Murat ALA

Bu üründe GMCC HUAYI DONPER ve JİA kompresörler karma kullanılmış. :ok

Hepsinin de kalorsi değerleri ürün için uygun.

Adem bey ilginize teşekkürler bu dondurucu sizce nasil fiyat performans ürünümüdür

Birde GMCC,HUAYİ,DONPER ve JİA bu kompresorlerden hangisi denk gelirse cok iyi olur.bunlarin icinde en iyisiyi hangisidir

Adem bey ilginize teşekkürler bu dondurucu sizce nasil fiyat performans ürünümüdür

Birde GMCC,HUAYİ,DONPER ve JİA bu kompresorlerden hangisi denk gelirse cok iyi olur.bunlarin icinde en iyisiyi hangisidir
En iyisi GMCC'dir. Sonra Jiaxipera en sonra da Huayi ve Donper.

Adem abi(@Adem Helvacı ) seg'in bu ürünü ile windsor wcd 62210 aynı değil mi?
Eğer aynı ise soran arkadaş a101'den alacağına Vestel 'in kendi sattığı Vsoutlet magazindan daha ucuz fiyata alabilir. Şu an 5.849 TL. Hem sadece Vestel 'le muhatap olur. Kargonun servise gitmesi sayaesinde kargo sorunu da olmaması artısı olur.

Üstadım (@Murat ALA ) siz ne dersiniz? A101'deki Seg ile Windsor wcd 62210 aynı ise fiyat ve satıcı avantajı sebebiyle Windsor 'u alması daha iyi olmaz mı?

Üstadım (@Murat ALA ) siz ne dersiniz? A101'deki Seg ile Windsor wcd 62210 aynı ise fiyat ve satıcı avantajı sebebiyle Windsor 'u alması daha iyi olmaz mı?
Aynı cihaz mı bilmiyorum sistemden bakmak lazım ama Vsoutlette revizyon ürün de satıyorlar muhtemelen dikkatli olmak lazım.

A101 yerine Vestel 'in kendi sattığı Vsoutlet 'den almanızı öneririm. İstenmeyen bir durumda satıcı ile Vestel servisi arasında uğraşmak durumunda kalmayıp direkt Vestel ile muhatap olursunuz. Kararınız ne olursa olsun 4 yıllık ek garantiyi yaptırmayı unutmayın. Sn numarası ile Vestel in sitesinden de ek garanti yapilabiliyor. Değişmedi ise vadesiz 9 taksit ile.

Bu üründe GMCC HUAYI DONPER ve JİA kompresörler karma kullanılmış. :ok

Hepsinin de kalorsi değerleri ürün için uygun.
Adem bey mrb dün Windsor wcd 62210 derin donduruyu hb den 5850tl ye sipariş verdim rica etsem bu cihazin kompresör markasina bakma sansiniz varmi hangi kompresör kullanilmis

bu cihazda kronik sorun varmidir
@Adem Helvacı

Son düzenleme:
Aynı cihaz mı bilmiyorum sistemden bakmak lazım ama Vsoutlette revizyon ürün de satıyorlar muhtemelen dikkatli olmak lazım.
Murat bey Windsor wcd 62210 derin donduruyu hb den 5850tl ye sipariş verdim rica etsem sisteme girip bakabiliyorsaniz bu cihazin kompresör markasina bakma sansiniz varmi hangi kompresör kullanilmis
Bu cihazda kronik sorun varmidir nasil bir cihazdir
@Murat ALA

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri