Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Sessiz Davlumbaz Önerisi F/P

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

metalsimya

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
Maksimum 6-7 bin bandı ama değecekse 9-10 bin e çıkılabilir.
Marka Model Bilgisi
Beko, Arçelik, Simfer, Ferre, Kügerr
Merhabalar Üstadlarım,
Yeni evimize 60 cm'lik davlumbaz bakıyoruz, 10 cm genişliğinde baca çıkışımız vardır. Bütçe olarak maksimum 6-7 bin civarında bakıyorum, fakat değecekse 9-10k bandına çıkabilirim.
Ses seviyesinin çok olmaması ve emiş gücünün yeterli olmasını umuyorum, en az 500 m3 + emiş düşünüyorum. Ses seviyesi de 3. modda 60 db geçmeyecek modeller olabilir. (eğer varsa :) )
-Beko BDE 6062 B nasıldır, duvar tipi model sanırım, bu modeli mi önerirsiniz yoksa diğer tipte olanları mı?
-Kügerr D8 ve F10 modelleri bütçeyi aşıyor ama değer mi bilemedim.
Başka önerebileceğiniz fiyat/performans ürünleride dikkate alabilirim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim üstadlar :)

Siz de yazmışsınız gerçi ama, kuzenim Kügerr kullanıyor ve çok memnun. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum biraz fiyatları yükseldi ama bakıcaz artık. Çok sessiz ve iyi marka derseniz bence bu ;

Daha iyi anlayanlar vardır mutlaka, onlardan da tavsiye beklerseniz çeşitlendirmiş olursunuz.

Sessiz davlumbaz dediğimiz zaman çoğu markayı elemek zorundayız. Miele, Gaggenau gibi markaların ürünlerine yönelmek lazım. Kügerr de olabilir ama sesini duymak lazım farklı modlarda.

Sessiz davlumbaz dediğimiz zaman çoğu markayı elemek zorundayız. Miele, Gaggenau gibi markaların ürünlerine yönelmek lazım. Kügerr de olabilir ama sesini duymak lazım farklı modlarda.
Miele, Gaggenau gibi markalar işin içine girerse ben o işin içinden çıkamam üstadım :) o zaman şöyle sorumu güncelleyeyim.
Bütçe olarak Maksimum 6-7 bin bandında sizi ses olsun emiş olsun hangi model tatmin eder.
-Beko BDE 6062 B modeli ile arçelik ADE 606-2 modeli aynı sanırım, fiyatının hakkını verir mi? F/P olarak bakılabilir mi?
-Ferre nasıl bir markadır, D026 modelini gördüm.
-Önerebileceğiniz başka modelleri de görmek isterim.
Umarım @Adem Helvacı üstadım da bir iki tavsiyede bulunabilir, uzmanlık alanında davlumbaz var mı bilmiyorum ama :)

Miele, Gaggenau gibi markalar işin içine girerse ben o işin içinden çıkamam üstadım :) o zaman şöyle sorumu güncelleyeyim.
Bütçe olarak Maksimum 6-7 bin bandında sizi ses olsun emiş olsun hangi model tatmin eder.
-Beko BDE 6062 B modeli ile arçelik ADE 606-2 modeli aynı sanırım, fiyatının hakkını verir mi? F/P olarak bakılabilir mi?
-Ferre nasıl bir markadır, D026 modelini gördüm.
-Önerebileceğiniz başka modelleri de görmek isterim.
Umarım @Adem Helvacı üstadım da bir iki tavsiyede bulunabilir, uzmanlık alanında davlumbaz var mı bilmiyorum ama :)
Arçelik ADE 606-2 önerdiğim güzel modeldir fakat ses konusunda garanti veremem bildiğimiz davlumbazlar gibi çalışıyordur. Tabi hepten ucuz markalar gibi değildir ama Miele felan da değildir.

Siz de yazmışsınız gerçi ama, kuzenim Kügerr kullanıyor ve çok memnun. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum biraz fiyatları yükseldi ama bakıcaz artık. Çok sessiz ve iyi marka derseniz bence bu ;

Daha iyi anlayanlar vardır mutlaka, onlardan da tavsiye beklerseniz çeşitlendirmiş olursunuz.
ben ona o parayı vereceğime kulaklık takar ucuz alırım :hahaaltı üstü bir tane motor var içinde

Murat Hocam, Jebinde diye bir satıcı sitesi var, hiç duydunuz mu? Beko BDE 6062 B modeli piyasada 7200-8000 civarı fakat o sitede 6500 TL. Linkini aşağıya bırakıyorum.

Beko'nun yetkili bayisi gibi görünüyor ama neden o kadar fiyat kırmış çözemedim inanın.

Bu tarz seslere uyuz olan biri olarak, eğer bir gün sıfırdan ev yaptırma imkanı olursa havalandırma işi yapan bir firmaya gidip çatıya/bacaya çeken merkezi bir fan vb zımbırtı taktırmak gibi bir hayalim var. Paslanmazdan yapılmış köfteci tarzı davlumbazdan (filtresi olacak ama illaki) hafif bir hava çekiş sesi gelecek o kadar :)

Murat Hocam, Jebinde diye bir satıcı sitesi var, hiç duydunuz mu? Beko BDE 6062 B modeli piyasada 7200-8000 civarı fakat o sitede 6500 TL. Linkini aşağıya bırakıyorum.

Ben Samsung telefon bakarken karşıma çıktı baya bir araştırdım. İyi bir firma gibi duruyor. Kayseri'de mağazası var, ilk Beko büyük bayisiymiş ve Google mağaza yorumları oldukça iyi. Büyük ihtimal yıllardır Beko bayisi olduğu için ve yüklü alım yaptığı için alış fiyatını daha uygun fiyata veriyor olabilir. Satış fiyatına etkiliyordur böylelikle. Beko ürün alınca direkt yetkili servis gidiyormuş daha sonra montaj için eve geliyormuş ürünler öyle yazmışlar websitesinde. Araştırmalarım bu şekilde

Ben Samsung telefon bakarken karşıma çıktı baya bir araştırdım. İyi bir firma gibi duruyor. Kayseri'de mağazası var, ilk Beko büyük bayisiymiş ve Google mağaza yorumları oldukça iyi. Büyük ihtimal yıllardır Beko bayisi olduğu için ve yüklü alım yaptığı için alış fiyatını daha uygun fiyata veriyor olabilir. Satış fiyatına etkiliyordur böylelikle. Beko ürün alınca direkt yetkili servis gidiyormuş daha sonra montaj için eve geliyormuş ürünler öyle yazmışlar websitesinde. Araştırmalarım bu şekilde
Teşekkürler hocam yorumunuz için, acaba aramızda alışveriş yapan birileri var mı buradan :) @Adem Helvacı hocam siz duydunuz mu bu alışveriş sitesini acaba?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri