Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Sigma Comfort mu Media Xtreme Save mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cem gsc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Cem gsc

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30.000 civarı
Marka Model Bilgisi
Sigma comfort mu Media Xtreme Save mi
İstanbul Kadıköy de giriş katındaki evimizin 25 m2 salonumuza klima alımamız lazım. Ekonomik, mümkün olduğunca sorunsuz ve satış sonrası yaklaşımları sorunsuz olan bir marka almayı istiyorum. Sigma Comfort mu yoksa Media Xtreme Save mi almalıyım mümkünse nedeni ile birlikte Kullanıcı arkadaşlardan ve bilgi sahibi arkadaşlar dan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Midea Extreme Save @Adem Helvacı hocamızın sürekli testlerini yayınladığı bir klima, youtube üzerinden tüketim verileri dahil bir çok bilgisi mevcuttur, sigma klimayı kullanan arkadaşlar yorumlasınlar ona göre karar verirsiniz. Sigma eski sigma olsa bende yorymlarım fakat artık haier markaya üretim yaptırıyorlar o sebepten yorum yapamıyorum.

12.000 BTU klima size yeterli olacaktır.

İstanbul Kadıköy de giriş katındaki evimizin 25 m2 salonumuza klima alımamız lazım. Ekonomik, mümkün olduğunca sorunsuz ve satış sonrası yaklaşımları sorunsuz olan bir marka almayı istiyorum. Sigma Comfort mu yoksa Media Xtreme Save mi almalıyım mümkünse nedeni ile birlikte Kullanıcı arkadaşlardan ve bilgi sahibi arkadaşlar dan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
27m2 salonu çatır çatır soğutuyor. Buzhane gibi mübarek. Dış ünitem aşırı güneşe maruz kaldığı halde performans düşmedi çok şükür. Geçmiş konularım ve muhtelif diğer arkadaşların konusunda özellikle belirttim. Benim ev yalıtım şartları birçok konuttan iyi durumda. Belki bu bir fakrördür bilmiyorum. Yine bütçe ve zaman kısıtımdan dolayı sigma comfort aldım. Midea için servis konusunda bilgim yoktu o dönem için. Kaira alacakken comfort oldu. Çok iyi montaj prosedürü yapıldı. Haliyle cihazdan memnunum.
Şimdi x servis gelir işinin hakkını vermez cihaz berbat olur. Bakın bu marka model bağımsız söylediğim konu. Konut yalıtımı kötü veya dış ünite hava almaz konumda aşırı güneşte kalır cihaz zorlanır.

Burada bir versus var. Ben Midea kullanmadım. Adem bey ve kullanan arkadaşların teknik olarakta bahsetmesin göre ki gerçektende öyle Midea daha üstün. Bu bence tartışmaya kapalı. Kiracı değilseniz bence midea alın konforu yaşayın. Sadece soğutma veya komponent kalitesinden bahsetmeisğimi belirtmek isterim

Kendi evim ve çevremde çoğu kişiye midea aldırdım. Hepsi çok memnum midea üzmez beklentinin fazlasını verir. Sigma comfort olarak'da arkadaşım iş yerinde var kötü değil fakat bi midea etmez diye düşünüyorum. Çünkü arkadaşım bize geldiğinde midea hayranlıkla bakıyor. Hatta bazen midea derece 20 ye alır üfleyeme bakar şok olur buz gibi diye :)). Yakında hangi bayi varsa ikisi ile de yüz yüze görüşün hangi işletme içinize sinerse bide bu yönden bakın derim

Kendi evim ve çevremde çoğu kişiye midea aldırdım. Hepsi çok memnum midea üzmez beklentinin fazlasını verir. Sigma comfort olarak'da arkadaşım iş yerinde var kötü değil fakat bi midea etmez diye düşünüyorum. Çünkü arkadaşım bize geldiğinde midea hayranlıkla bakıyor. Hatta bazen midea derece 20 ye alır üfleyeme bakar şok olur buz gibi diye :)). Yakında hangi bayi varsa ikisi ile de yüz yüze görüşün hangi işletme içinize sinerse bide bu yönden bakın derim
Yorum için teşekkür ederim. Oturduğum sokakda İklimsa bayii var alt sokağımda da servis var. Sigmayı orada gördüm ama Midea bayisi yakınımda yok.

27m2 salonu çatır çatır soğutuyor. Buzhane gibi mübarek. Dış ünitem aşırı güneşe maruz kaldığı halde performans düşmedi çok şükür. Geçmiş konularım ve muhtelif diğer arkadaşların konusunda özellikle belirttim. Benim ev yalıtım şartları birçok konuttan iyi durumda. Belki bu bir fakrördür bilmiyorum. Yine bütçe ve zaman kısıtımdan dolayı sigma comfort aldım. Midea için servis konusunda bilgim yoktu o dönem için. Kaira alacakken comfort oldu. Çok iyi montaj prosedürü yapıldı. Haliyle cihazdan memnunum.
Şimdi x servis gelir işinin hakkını vermez cihaz berbat olur. Bakın bu marka model bağımsız söylediğim konu. Konut yalıtımı kötü veya dış ünite hava almaz konumda aşırı güneşte kalır cihaz zorlanır.

Burada bir versus var. Ben Midea kullanmadım. Adem bey ve kullanan arkadaşların teknik olarakta bahsetmesin göre ki gerçektende öyle Midea daha üstün. Bu bence tartışmaya kapalı. Kiracı değilseniz bence midea alın konforu yaşayın. Sadece soğutma veya komponent kalitesinden bahsetmeisğimi belirtmek isterim
27m2 salonda kapı kapalı haldeyken kullanıyorsunuz yoksa kapı açıkmı duruyor?

Comfort serisi ile xreme denk klima değil xreme ile denk olan ürün sigma plus
Comfort ta iyi ürün ama sigmanin plus serileri hem wi-fi avantajı hemde kapasite olarak xreme ile denktir.
Midea alamıyorsanız sizin için sigma plus daha avantajlı duruyor.

Mersin' de 12 lik Sigma Comfort kullanıyorum.

Salon ortalama 25 metrekare civarı. 18-22 ye alıp kapı kapalı oturmak gibi saçma bir şey yapmıyorum :D Felç olurum. İnanılmaz bir soğutması var. Kapı kapalı 26 ya bile alsam bir süre sonra rahatsız ediyor. bu sebeple salon kapısı açık kullanıyorum. Evde 2. klima olarak arçelik 12lik daha var. her ikisini aynı anda 25 derece auto da çalıştırıyorum. mutfağın kapısını kapattığımda yaklaşık 100 metre kare alanı konfor sıcaklığına getiriyor (banyo kapısı da açık)

Ev biraz soğuk olsun dersem de her iki klimayı 23 auto ya alıp bırakıyorum.

Ben sigma comfort alalı 4 ya da 5 sene olmuş olması lazım. Tık demeden sorunsuz çalıştı şimdiye kadar. 2 sene de bir bakım yapılıyor. Bu süre zarfında iç aksam malzeme kalitesi gibi faktörlerde değişiklik olmuşsa bilemem .

Benim de evime 200 metre uzakta iklimsa bayii mevcut. aldıktan 1 gün sonra kurallara uygun montaj yapıldı. 4-5 senedir de bir daha yüz yüze gelme gereği duymadık :D

Enerji tüketimi ile ilgili bir hesaplama yapmadım. Ama kağıt üzerindeki veriler fena sayılmaz. bunun üzerine %25-30 bile çıksa çok umurumda olan bir durum değil.

Evde çocuk ve anne olduğu için gözüme gözükmüyor. dışarı çıkarken de 25-26 derecede auto (5-6 saat gelmesek bile) açık bırakıyoruz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri