Neler yeni

Sinüzitten Kolayca Kurtulmanın Yolları Burada!! Sinüzitin Yol Açtığı Hastalıklar Neler? |Doktor Fitt

osmanke

Müdavim
Kadim Üye
Katılım
27 Ocak 2023
Mesajlar
1,662
Tepki puanı
3,513
Puanları
113
Konum
TR
Web sitesi
turkvod.com
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
00:00 Giriş 01:18 Sinüzitin Yol Açtığı Hastalıklar Neler? Farenjit, Larenjit Neden Olur? 03:01 Beslenme ile Sinüzit Nasıl Tedavi Edilir? 03:56 Alerjik Nedir? 05:26 Sinüzitimiz Varsa Nasıl Beslenmeliyiz? "Doğru besinlerin onaramayacağı hücre yok Ölü besinlerin yıkamayacağı adam yok!" diyeceğimiz bu programda kendinize ait sorunlara nasıl çözümler üretebileceğinizi göreceksiniz Sizlerle tanışmak için şimdiden sabırsızlanıyorum... Sevgi ile kalın
 

Puzik

Süper Üye
Kadim Üye
Katılım
11 Şub 2023
Mesajlar
933
Çözümler
1
Tepki puanı
1,838
Puanları
93
Çocukken çok şiddetli ağrılar çekerdim. Ortrivine olmadan uyuyamazdım. Filmler çekildi resmen kitle olmuş sinüzit. Vakum gibi bir makinayla doktor çekmeyi denedi nafile. Bir gün aklıma “tuzlu su çek iyi gelir” diyen kişiler geldi. Karar verdim yazın Antalyanın aşırı tuzlu suyuna atlarken burnumu kapatmayacağım. O yaz deli gibi suya saldım. Genzime kaçtı, fena yandı lakin Ankara’ya döndükten 15 gün sonra bir gece tv izlerken bir hapşurdum size anlatamam 1 avuç yetmedi 2 avcumuda burnuma tuttum. Deli gibi birşey akıyordu. Kan zannettim, banyoda bir gördüm iltihap. O gün bugündür bir daha sinüzit olmadım :) Herkese tavsiyem bol bol dalın burun tutmadan :)
 

mbirol

Klima Profesörü
Kadim Üye
Katılım
3 Şub 2023
Mesajlar
530
Tepki puanı
1,122
Puanları
93

Bildim bileli çekiyorum bu derdi. Özel takalım tedavi sigortam var. İstediğim yerde ameliyat olabilirim. 15 yıl önce ameliyat dediler. Olmadım, olmuyorum. Bazen hakem çile çekiyorum.
Bir yeğenim üniversite hastanesinde Uzmanlık ta, Hatta Uzmanlığı da bitti. Birol amca gel hocalarım çok iyi çözelim şu işi dedi. Ben 4 senedir gşdecem. Gitmedim.
Başıma bela, ama benim E nabızds kaydım yok, bir tek kovit aşısı var galiba. Diyorum sicil bozulmasın. :)
Bu arada burun yıkama, okyınus tuzu VS vs.
Ortrovin denen o ilaçta yasaklanmalı bence. Bağımlılık yapan bir ilaç, adamı bitirir. Bildiğin Esrar, eroin gibi. Sonu yok. Büyük oğlan ve ben zor kurtulduk o lanet ilaçtan.
 

mbirol

Klima Profesörü
Kadim Üye
Katılım
3 Şub 2023
Mesajlar
530
Tepki puanı
1,122
Puanları
93
Bu arada videoyu izledim. Dün Tıp bayramı idi. İşini gerektiği gibi yapan, emek veren, tüm sağlık çalışanlarını kutlamış, minnetimizi sunduk.
Bana kızan olabilir ama bu şekilde videolar yapan, kadın programlarına çıkan şaklaban larda bu mesleği insanlara sorgulatıyor. Adam kitap pazarlıyor bildiğiniz. Hiç bir bilimsel veriye dağa mayan, mesnetsiz uydurup, genelleme bir bilgi. Ya tutarsa.
Makarna tüketimi çok az. Hade et yiğiyoruz şükür , da sanki 15 gün hiç yemediğimiz zaman yok mu. Ama adam uyanık, ekmek yedin bak diyecek, genetiği oynanmış buğday ooo. Loo uzun zaman gittik ara buğday unu aldım ekmek yaptım bizzat., Heee peynir yedin. Adam bildiğin kitliyor seni.
Yorumlarda bir tane cevap yazma lütfunda bulunmamış. Yardımcısı destek veriyor sözde. Hocamızın bu konuda yazılmış kitapları var, oradan daha iyi bilgi sahibi olursunuz. Olduuuj
 
Üst