Benim gibi namazda gözü olmayanın ezanda kulağı da olmuyor tabi ben bunu atlamışım.Bugün cuma camii den çıkınca gelir![]()
Allah kabul etsin abimizin ibadetlerini

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benim gibi namazda gözü olmayanın ezanda kulağı da olmuyor tabi ben bunu atlamışım.Bugün cuma camii den çıkınca gelir![]()
Siğarasağlığa zararlıdır. Öldürmez, önce süründürür.Çay içiyorum sigara tüttürüyorum![]()
![]()
Hoş geldin emmim, olmaz mı.Merhaba dostlar 1 günlük aradan sonra tekrar beraberiz bi edirne yapıp geldim hemen düğün meseleleri anlarsınız
Ekli dosyayı görüntüle 1123
Çay saati geçmedi mi yaaa..Merhaba dostlar 1 günlük aradan sonra tekrar beraberiz bi edirne yapıp geldim hemen düğün meseleleri anlarsınız
Ekli dosyayı görüntüle 1123
Afiyet olsun doğru söylüyorsun birol ama aynı dert bende,de var senin imkanın varsa içmemeni tavsiye ederim bana diyebilirsin sen niye içiyorsun diye haklısın ama benim durumum şu an için uygun değil ama en uygun zamanda bırakacağımSiğarasağlığa zararlıdır. Öldürmez, önce süründürür.
Hoşbuldum ilterişim bu gece yat geber çayı,mı oluyorHoş geldin emmim, olmaz mı.![]()
![]()
Estağfirullah emmi, sen her zaman baş tacısın. Sen istediğin sürece sana çay var demek oluyor.ilterişim bu gece yat geber çayı,mı oluyor![]()
Afiyet bal şeker olsun emmim. Sen de seviliyorsun, hayırlı gecelerin olsun.Teşekkür ederim canım kardeşim benim ama ben zaten günde iki demlik tüketmeden uyuyamıyorum,ki seviliyorsun![]()
Ben hiç içmedim, gençlikte bir iki tüttürmüşümdür.Afiyet olsun doğru söylüyorsun birol ama aynı dert bende,de var senin imkanın varsa içmemeni tavsiye ederim bana diyebilirsin sen niye içiyorsun diye haklısın ama benim durumum şu an için uygun değil ama en uygun zamanda bırakacağım
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha kullanmaz ama çok dikkatli olun sigara ortamlarında bulunmasın mümkünse çay,ı azaltsın yada içmesin çünkü çay sigarayı tetikleyici bir unsur unutmayın 1 ay oldu artık kullanmaz deyip kendinizi salmayın çok nalet birşey bu sigara ben hem kendimden hemde eniştem,den biliyorum ben bıraktım 6 ay sonra tekrar başladım benden daha kötüsü enişte iş sahibi fabrikatör sigarayı bıraktı tam 10 sene hiç içmedi sonra işleri bozuldu nakit sıkıntısı çekmeye başladı bir baktım yeniden başlamış bu sefer günde 2 paket birden içiyor işte sıkıntılarda etken oluyor onun için dikkatli olun ben doktor,un etken olacağını zannetmiyorum makineye bağladıkları ise oksijen tedavisi yapıyor herşey kendi iradesine bağlı ama inşallah bir daha hiç içmez.Ben hiç içmedim, gençlikte bir iki tüttürmüşümdür.
Eşim içiyordu. 1 ay oldu bıraktı. Uzun yıllar en büyük derdimdi açıkcası. Onun için sigarata karşı oldum hep.
Şükğr ki kurtulduk galiba. İzmir de bir doktor sayesinde, bir cihaza bağlıyor falan. Ama asıl olan tabi kişinin iradesi.
İnşallah tüm sigara içenlere nasip olur.
ben yemek tariflerinde paylaşırım istersen bu seferlik ama bu saatte dışarı çıkma imkanın varsa kelle,paçacılardan yerinde içsen daha iyi olur afiyet olsunCanım kelle paça istedi![]()
Valla tembellik başladı son dönem bende çok. Eski kafa olsa giderdim çorbacıya şu an bile. Yaşlandık galibaben yemek tariflerinde paylaşırım istersen bu seferlik ama bu saatte dışarı çıkma imkanın varsa kelle,paçacılardan yerinde içsen daha iyi olur afiyet olsun![]()
kaç doğumlusun ustamValla tembellik başladı son dönem bende çok. Eski kafa olsa giderdim çorbacıya şu an bile. Yaşlandık galiba![]()
Bunlar makine de radyo sinyali gönderiyorlar. Birde akaputur yapıyor.Çok geçmiş olsun inşallah bir daha kullanmaz ama çok dikkatli olun sigara ortamlarında bulunmasın mümkünse çay,ı azaltsın yada içmesin çünkü çay sigarayı tetikleyici bir unsur unutmayın 1 ay oldu artık kullanmaz deyip kendinizi salmayın çok nalet birşey bu sigara ben hem kendimden hemde eniştem,den biliyorum ben bıraktım 6 ay sonra tekrar başladım benden daha kötüsü enişte iş sahibi fabrikatör sigarayı bıraktı tam 10 sene hiç içmedi sonra işleri bozuldu nakit sıkıntısı çekmeye başladı bir baktım yeniden başlamış bu sefer günde 2 paket birden içiyor işte sıkıntılarda etken oluyor onun için dikkatli olun ben doktor,un etken olacağını zannetmiyorum makineye bağladıkları ise oksijen tedavisi yapıyor herşey kendi iradesine bağlı ama inşallah bir daha hiç içmez.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.