Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Sohbet (GENEL)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tesla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba dostlar 1 günlük aradan sonra tekrar beraberiz bi edirne yapıp geldim hemen düğün meseleleri anlarsınız
1678569716868.jpeg

Afiyet olsun doğru söylüyorsun birol ama aynı dert bende,de var senin imkanın varsa içmemeni tavsiye ederim bana diyebilirsin sen niye içiyorsun diye haklısın ama benim durumum şu an için uygun değil ama en uygun zamanda bırakacağım
Ben hiç içmedim, gençlikte bir iki tüttürmüşümdür.
Eşim içiyordu. 1 ay oldu bıraktı. Uzun yıllar en büyük derdimdi açıkcası. Onun için sigarata karşı oldum hep.
Şükğr ki kurtulduk galiba. İzmir de bir doktor sayesinde, bir cihaza bağlıyor falan. Ama asıl olan tabi kişinin iradesi.
İnşallah tüm sigara içenlere nasip olur.

Ben hiç içmedim, gençlikte bir iki tüttürmüşümdür.
Eşim içiyordu. 1 ay oldu bıraktı. Uzun yıllar en büyük derdimdi açıkcası. Onun için sigarata karşı oldum hep.
Şükğr ki kurtulduk galiba. İzmir de bir doktor sayesinde, bir cihaza bağlıyor falan. Ama asıl olan tabi kişinin iradesi.
İnşallah tüm sigara içenlere nasip olur.
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha kullanmaz ama çok dikkatli olun sigara ortamlarında bulunmasın mümkünse çay,ı azaltsın yada içmesin çünkü çay sigarayı tetikleyici bir unsur unutmayın 1 ay oldu artık kullanmaz deyip kendinizi salmayın çok nalet birşey bu sigara ben hem kendimden hemde eniştem,den biliyorum ben bıraktım 6 ay sonra tekrar başladım benden daha kötüsü enişte iş sahibi fabrikatör sigarayı bıraktı tam 10 sene hiç içmedi sonra işleri bozuldu nakit sıkıntısı çekmeye başladı bir baktım yeniden başlamış bu sefer günde 2 paket birden içiyor işte sıkıntılarda etken oluyor onun için dikkatli olun ben doktor,un etken olacağını zannetmiyorum makineye bağladıkları ise oksijen tedavisi yapıyor herşey kendi iradesine bağlı ama inşallah bir daha hiç içmez.

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha kullanmaz ama çok dikkatli olun sigara ortamlarında bulunmasın mümkünse çay,ı azaltsın yada içmesin çünkü çay sigarayı tetikleyici bir unsur unutmayın 1 ay oldu artık kullanmaz deyip kendinizi salmayın çok nalet birşey bu sigara ben hem kendimden hemde eniştem,den biliyorum ben bıraktım 6 ay sonra tekrar başladım benden daha kötüsü enişte iş sahibi fabrikatör sigarayı bıraktı tam 10 sene hiç içmedi sonra işleri bozuldu nakit sıkıntısı çekmeye başladı bir baktım yeniden başlamış bu sefer günde 2 paket birden içiyor işte sıkıntılarda etken oluyor onun için dikkatli olun ben doktor,un etken olacağını zannetmiyorum makineye bağladıkları ise oksijen tedavisi yapıyor herşey kendi iradesine bağlı ama inşallah bir daha hiç içmez.
Bunlar makine de radyo sinyali gönderiyorlar. Birde akaputur yapıyor.
Ben ikinci seansta hanımın yanına gittim. Baktım, anfi gibi bir cihaz, but bıt ötüyor, farklı zamanda farklı frekans, elimde elektronlar VS.
Ben dayanamadım, dedim bu cihazla ne olacak, matrix mi bu. Hanım dedi, afferim iyi dedin, inancı kırdın şimdi.
Ben dedim sen asıl kendine inan. Ne bu, Gora daki gibi karışık koyun. :)
Asıl olan iradeye ve dediğiniz gibi sigara içen arkadsşım olmayacak. Acı ama gerçek bu.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri