Oooo Hatun'um, ambiyans güzel, kahve güzel, çuklatsız olmaz

Kapı yine açık

Keyif olsun canım benim

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oooo Hatun'um, ambiyans güzel, kahve güzel, çuklatsız olmaz
TV uzun yıllardır izlemiyoruz biz artık.Biraz tv ye bakayım dedim, hiç ama hiç kaliteli bir şey yok, haberlere bakmak istemiyorum, zam, vergi, kalitesiz siyasilerin tehdit ve hakaretleri, sinir katsayımı şu tatil günü yükseltmeyeyim en iyisi foruma takılayım dedim, iyi etmişim![]()
afiyet olsunve Adam![]()
ooooo ilterişimDemek ve o...
İlterişin kanyon kamyon geziyor şu araooooo ilterişim
Ne zaman sorsam çalışıyoruz biladerim diyip kapatıyor abi. Acaba kamyon kanyon nakliyat işlerine mi girdi naptı.İlterişin kanyon kamyon geziyor şu araO kamyona binip şu kanyona gidiyor
![]()
İlteriş bu abi yaparNe zaman sorsam çalışıyoruz biladerim diyip kapatıyor abi. Acaba kamyon kanyon nakliyat işlerine mi girdi naptı.
İlteriş bu abi yapar
Az önce uğradılar ofise. Karaambar derneğinden bir gardaş da vardı yanında![]()
190 bine aldım. Aşağı yukarı bir 10 bin de yediririm Sanayide.Hayırlı olsun, kazasız belasız karşim. Böyle şeyler sorulur mu bilmiyorum ama merak ettim, kaç mangır yedi bu akideş?
E gayet güzel abi, kaç model buı yakışıklı?190 bine aldım. Aşağı yukarı bir 10 bin de yediririm Sanayide.
E gayet güzel abi, kaç model buı yakışıklı?
Saklıkent kanyonu turu yapıyorNe zaman sorsam çalışıyoruz biladerim diyip kapatıyor abi. Acaba kamyon kanyon nakliyat işlerine mi girdi nanaptı.
Gördüm şimdi Mert'miş yanındaki at hırsızıSaklıkent kanyonu turu yapıyorfethiye de yaşamanın bedeli budur. Sana ziyarete gelen ile ölüdenize, saklıkente, kaya köye gidersin.
![]()
Gördüm şimdi Mert'miş yanındaki at hırsızı@Adem Helvacı
Biz gelicez dedik arabamı satıcam dedi. Resmen ekti abla..
Gelmeyin dese üzmezdi bu kadar. Neyse elbet sokağına döner..olmaz olsun böyle dostluk
Kardeşim nasıl gelme diyelim. Bir @Yelda Helvacı olamadım daha.Gelmeyin dese üzmezdi bu kadar. Neyse elbet sokağına döner..
Bence piyango gibi araba olmuş. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim kardeşimEkli dosyayı görüntüle 16930
2000 model. 5 vites. 1.3 benzinli enjeksiyonlu, sıralı sistem LPG ye sahip. Ön camlar otomatik. Hidrolik direksiyon ve klima mevcut. Orijinal 4 hoparlörlü ses sistemi var. Hatta göstergede kemer uyarısı kapı uyarısı falan var takmayınca yanıp duruyor oradaBu paraya şöyle faça bir kartal alınabilirdi ancak ben tercih etmedim
![]()
Vay dağ adamı vayBiz gelicez dedik arabamı satıcam dedi. Resmen ekti abla..
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.