Hiç merak etme 3 ay diye gelir 3 haftada sıkılır dönerGelmeyin dese üzmezdi bu kadar. Neyse elbet sokağına döner..

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hiç merak etme 3 ay diye gelir 3 haftada sıkılır dönerGelmeyin dese üzmezdi bu kadar. Neyse elbet sokağına döner..
O konuda @Yelda Helvacı nirvanadır, üstüne tanımamKardeşim nasıl gelme diyelim. Bir @Yelda Helvacı olamadım daha.Ama yani bir rahat bırakın çalışalım be kardeşim.
![]()
Kardeşim ''Pazartesi oradayım'' dedin, saat 13:00 olmak üzere halen yoksunMutlu pazarlar ey güzel dostlar.![]()
Gelme diyoruz da ne oluyorKardeşim nasıl gelme diyelim. Bir @Yelda Helvacı olamadım daha.Ama yani bir rahat bırakın çalışalım be kardeşim.
![]()
Gelsin abi. Elimde pıçak bekliyorumHiç merak etme 3 ay diye gelir 3 haftada sıkılır döner![]()
Müge ne ara senin ablan oldu yahuGelme diyoruz da ne oluyor
Ben susayım, Müge ablam söylesin
Sabah 9 da geldim, bulaşıkları yıkadım, çayı demledim, dedim ki ''İşimiz çok, gardaşım da erken gelir birlikte çalışırız''Gelsin abi. Elimde pıçak bekliyorum🌫
Bi ağacın altında uyuyakalmıştır.
Sonra derki kardeşim niye açık ediyorsun
@Adem Helvacı
Yaa abii ben halledecektim.Sabah 9 da geldim, bulaşıkları yıkadım, çayı demledim, dedim ki ''İşimiz çok, gardaşım da erken gelir birlikte çalışırız''
Peeeeh![]()
Hepimizin ablasıMüge ne ara senin ablan oldu yahu![]()
Ablan kurban olsun bizeHepimizin ablası
Böyle düşündüğünü öğrendikten sonra ablam oldu![]()
Gelsin abi. Elimde pıçak bekliyorum🌫
Bi ağacın altında uyuyakalmıştır.
Sonra derki kardeşim niye açık ediyorsun
@Adem Helvacı
Güneşin altında işleri halletmekle meşguldü kardeşin.Sabah 9 da geldim, bulaşıkları yıkadım, çayı demledim, dedim ki ''İşimiz çok, gardaşım da erken gelir birlikte çalışırız''
Peeeeh![]()
Yav he heYaa abii ben halledecektim.
Yaa abii biraz işlerim vardı.
Yaa abii çok çalışıyorum.
Kalkıpda yaaa abi kız arkadaşımla kahvaltıya gittik kusura bakma gelemedim demez. Anca birazdan yazar vatsaptan 'la olm söyleme her şeyi forumda'
Buna güven olmaz başka araçlar da varBence piyango gibi araba olmuş. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim kardeşim
@Yelda Helvacı istenirse model düşürülüp 4 kapı benzinli arabaya geçilebiliyor yani![]()
Fazlasıyla heyecan verici bir süreç.Bugün de ofisimizdeyiz hadi bakalım.
Formatımızı büyütüyor ve büyüyoruz.
İnceleriz.com ailesine yeni yeni girişimleri de dahil ediyoruz. Yerelde başlayıp genele de ilerleyeceğiz![]()
Allah kolaylık versin hepimize. Güzel günlerin gelmesi umuduyla diyelim. Umutsuz olmaz.%38 derim ve susarım! Bu sene benim senem, bu sene emekliler senesi ilan edildi güle eğlene kutluyorum..
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.