Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Sohbet (GENEL)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tesla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onunkisi hiç teklemez :tara
Ben sabahları güneş doğana kadar bekliyorum. Güneş arabanın kaputunu koştuğunu direksiyonu ısıtıyor, ben sonra 10 a doğru iniyorum 4-5 kere ısıtma yapıp sonra ilk marş ı ıh, ikinci de ok :kiskis

Bir keresinde Ispartaya ONVO nun eğitim toplantısına gözlemci olarak gitmek üzere sabah 5 de indim, çalıştır arabayı çalıştırabilirsen :kiskis

Sabahın 5 i kimi çağırıp yardım isteyeceksin :D

3 kez ısıtıyorum -10 da 4-5 kez ısıtıtığım oluyor dizel araba normal kullanıcı için iş değil usta nasip olursa dacia Duster düşünüyorum benzinli yüksek arabanın kullanımı daha rahat oluyor
Emekli olmayı başarabilirsek bizim de bu Palio yu verip Benzinli 4 kapılı başka bir palio için ufukta bir ışığımız belirebilir :D

Hakikaten bizim gibi kullanıcı için dizel akıl kârı değil.

Tehlikeli gibi duruyor Allah muhafaza arkadan biri çarpsa tehlikeli değil diyorlar ama insanın içine sinmiyor Adem abi
Abi eskiden yanımda çalışan birisi vardı 2000 lerin başı sanırım 2001 2002 falan, orta kasa Corolla arabası vardı LPG li, ucundan döndü kendisi mesela. Düşünün ki o yıllarda patlatma emniyeti mi patlama emniyeti mi her ne ise o klape uygulaması bile yoktu sonradan yönetmeliğe eklediler snaırım da mecburen çocuk gidip sanayide yaptırmıştı.

Yani bu LPG yi bize çevreci temiz vs diye kaktırdılar zamanında fakat işin o kısmı da tartışmaya açılır açılmak istense.

Aynen bir tane Tshirt üretmek için 8,5 litre su tüketen sanayinin bulaşık makinesinde 1 litre su tasarruf ettim diye bize bulaşık detarjan artıklı kap kacaktan yemek yedirmesinin orta ve uzun vadedeki kanser etkisi ve kanser tedavisine ayrılan bütçe ile kanser ilaçlarını üretmek için tüketilen su sanki tüketilmiyormuş gibi.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri