onunkisi hiç teklemezUsta senin araba sabah nasıl çalışıyor?
Yani ilk marşta alıyor mu mesela? (Geçen gün attığın fotoda -7 görünce aklıma gelmişti)

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
onunkisi hiç teklemezUsta senin araba sabah nasıl çalışıyor?
Yani ilk marşta alıyor mu mesela? (Geçen gün attığın fotoda -7 görünce aklıma gelmişti)
Ben sabahları güneş doğana kadar bekliyorum. Güneş arabanın kaputunu koştuğunu direksiyonu ısıtıyor, ben sonra 10 a doğru iniyorum 4-5 kere ısıtma yapıp sonra ilk marş ı ıh, ikinci de okonunkisi hiç teklemez![]()
Emekli olmayı başarabilirsek bizim de bu Palio yu verip Benzinli 4 kapılı başka bir palio için ufukta bir ışığımız belirebilir3 kez ısıtıyorum -10 da 4-5 kez ısıtıtığım oluyor dizel araba normal kullanıcı için iş değil usta nasip olursa dacia Duster düşünüyorum benzinli yüksek arabanın kullanımı daha rahat oluyor
Hiç kullanmadım, yani kendime ait lpg li arabam olmadı. Oldum olası bir türlü ısınamadım şu lpg işine.Bundan önce LPG li Clio vardı nerdeyse LPG yi iptal ettirecektim başka ilde bir usta sorunu çözdü
Usta AVM kapalı otoparkına gidemezsin arıza durumunda motorcu LPG ciye LPG ci motorcuya adamı dolap beygiri gibi dolaştırıyorlar ?Hiç kullanmadım, yani kendime ait lpg li arabam olmadı. Oldum olası bir türlü ısınamadım şu lpg işine.
Tehlikeli gibi duruyor Allah muhafaza arkadan biri çarpsa tehlikeli değil diyorlar ama insanın içine sinmiyor Adem abiHiç kullanmadım, yani kendime ait lpg li arabam olmadı. Oldum olası bir türlü ısınamadım şu lpg işine.
Abi eskiden yanımda çalışan birisi vardı 2000 lerin başı sanırım 2001 2002 falan, orta kasa Corolla arabası vardı LPG li, ucundan döndü kendisi mesela. Düşünün ki o yıllarda patlatma emniyeti mi patlama emniyeti mi her ne ise o klape uygulaması bile yoktu sonradan yönetmeliğe eklediler snaırım da mecburen çocuk gidip sanayide yaptırmıştı.Tehlikeli gibi duruyor Allah muhafaza arkadan biri çarpsa tehlikeli değil diyorlar ama insanın içine sinmiyor Adem abi
Burada çayı çorbayı çok içiyoruz. İzmire gelirsen bir de izmirde içeriz inşallah?
Ah benim güzel İzmir'im, Memleketim Karşıyaka, özledim ne yalan söyleyeyim.Burada çayı çorbayı çok içiyoruz. İzmire gelirsen bir de izmirde içeriz inşallah?
Afiyet olsun koca usta.Yemeği yedim sıra çay ve![]()
Senin saatler geldi usta normaldir.Çaydan sonra arpa suyu![]()
YarasınÇaydan sonra arpa suyu![]()
Biz çaya devam abiYarasın
Biz çaya devam abi![]()
usta alemsin, çaya arpa molası verirken arpaya çay molası veren bir seni görüyorumdur usta evdede poşet çay var aklıma getirmişken içeyim bir ara verelim
![]()
usta alemsin, çaya arpa molası verirken arpaya çay molası veren bir seni görüyorum![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.