Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TCL 55C645 21.999 TL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beladras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Bütçenizi arttırabilme şansınız varsa 55C745 Gaming TV serisini alabilirseniz daha iyi olur. Uzun vadeli bir kullanım sergileyebilir. Hem oyun için, hem normal gündelik kullanım için hem de film/dizi için birebir televizyon.

Arkadaşlar şimdi indirimde gördüm, bu ürün bu fiyata alınır gibi ama yine de sizden yorum bekliyorum. 65 inch almaya niyetim var ama bu fiyat kaçmaz gibi bir de site güvenilir mi
Teşekkür ederim yorumlar için

İnceleme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ben yanlış anlamışım, 745'in indirimi var diye kusura bakma. Soruyu şöyle değiştireyim 2 ürün arasında yaklaşık 7 bin fark var değer mi? Bir de 65 inch istiyorum fakat bu indirim güzel bekleyim mi yoksa alayım mı

Ben yanlış anlamışım, 745'in indirimi var diye kusura bakma. Soruyu şöyle değiştireyim 2 ürün arasında yaklaşık 7 bin fark var değer mi? Bir de 65 inch istiyorum fakat bu indirim güzel bekleyim mi yoksa alayım mı
Bu sizin televizyonu nasıl kullanacağınıza bağlı? Eğer ki arada PS5 bağlarım Xbox Series X bağlar oyun oynarım, bana hem oyun içi performansı iyi olan hem de dizi/filmi rahat izleyebileceğim bir televizyon arıyorum derseniz C745 serisi daha yeni çıkmış bir seri. Daha dolu dolu özelliklere sahip bir tv. C645 Serisi'de Gaming TV olarak geçiyor lakin C745 serisinde 144Hz yenileme hızına sahip. C645 serisinde ise 60Hz yenilemeye sahip. Aslında bu gündelik kullanımınıza bağlı bir şey.

Bu sizin televizyonu nasıl kullanacağınıza bağlı? Eğer ki arada PS5 bağlarım Xbox Series X bağlar oyun oynarım, bana hem oyun içi performansı iyi olan hem de dizi/filmi rahat izleyebileceğim bir televizyon arıyorum derseniz C745 serisi daha yeni çıkmış bir seri. Daha dolu dolu özelliklere sahip bir tv. C645 Serisi'de Gaming TV olarak geçiyor lakin C745 serisinde 144Hz yenileme hızına sahip. C645 serisinde ise 60Hz yenilemeye sahip. Aslında bu gündelik kullanımınıza bağlı bir şey.
Dönüş için sağ olun bu arada, oyun için kullanmayacağım film dizi vs. sadece canlı ekran olmasını, görüntünün güzel olması benim için önemli hz etkili olabilir ama ilk dikkat edeceğim durum değil

Mağazaya gidip bakmam gerekiyor aslında, 645'da görüntü kalitesi nasıl bilmiyorum sizin bilginiz var mı ikisinin arasındaki görüntü farklının @nixlytr

C745 serisi ile C645 serisi arasında özellik bakımından pek bir fark yok, lakin C745 serisinde daha yenilikçi özellikler mevcut, ister istemez C745 serisinin sunduğu görüntü kalitesi biraz daha iyi gelecektir gözünüze. Eğer ki bütçeniz C645 serisine yetiyorsa C645 serisinide alabilirsiniz. Bir alt modeli lakin attığınız Jebinde sitesini ben ilk defa duyuyorum. Böyle bir siteden aldığınız zaman doğru dürüst bir destek alabilirmisiniz bilmiyorum. Ona göre bir satın alımı sağlamanız da fayda var. Amazon, Hepsiburada gibi bilindik siteler üzerinden almanız da her zaman fayda vardır.

C745 serisi ile C645 serisi arasında özellik bakımından pek bir fark yok, lakin C745 serisinde daha yenilikçi özellikler mevcut, ister istemez C745 serisinin sunduğu görüntü kalitesi biraz daha iyi gelecektir gözünüze. Eğer ki bütçeniz C645 serisine yetiyorsa C645 serisinide alabilirsiniz. Bir alt modeli lakin attığınız Jebinde sitesini ben ilk defa duyuyorum. Böyle bir siteden aldığınız zaman doğru dürüst bir destek alabilirmisiniz bilmiyorum. Ona göre bir satın alımı sağlamanız da fayda var. Amazon, Hepsiburada gibi bilindik siteler üzerinden almanız da her zaman fayda vardır.
Nasıl özellik farkı yok? C745 başlı başına farklı bir televizyon. 120 hz donanımsal hızı destekleyen panel ile üretiliyor. Adamlar gaming diye ayırdı C745'i diğer televizyonlardan. C645 konsol bağlamak için alınmaz.

Nasıl özellik farkı yok? C745 başlı başına farklı bir televizyon. 120 hz donanımsal hızı destekleyen panel ile üretiliyor. Adamlar gaming diye ayırdı C745'i diğer televizyonlardan. C645 konsol bağlamak için alınmaz.
Linkteki indirim ile c645 alınmalı mı yoksa c745'lerin indirimine mi girmek lazım, tv'yi film ve dizi için alıyorum

C645 modelini dikkatli bakarsanız TCL sitesinde Gaming TV olarak satışa sunuluyor. C745 seriside Gaming TV skalasında satılıyor. Temel özellikler bakımından çok bir fark sunulmuyor. Ben panel konusunda böyle bir şeyi dahil etmedim. Lütfen düşünürken daha dikkatli olursanız sevinirim.

C645 modelini dikkatli bakarsanız TCL sitesinde Gaming TV olarak satışa sunuluyor. C745 seriside Gaming TV skalasında satılıyor. Temel özellikler bakımından çok bir fark sunulmuyor. Ben panel konusunda böyle bir şeyi dahil etmedim. Lütfen düşünürken daha dikkatli olursanız sevinirim.

Screenshot_2023-09-16-20-57-36-1.png
Screenshot_2023-09-16-20-57-51-1.png
Mevzuyu uzatmaya gerek yok. C645 güzel televizyon mu? Evet bence güzel televizyon yapmışlar 1-2 tane ek özellik konmuş. 120 hz yazılımsal hız yükseltme, Amd Freesync gibi ek özellikler koymuşlar ama oyun özelinde üretilmiş bir televizyon DEĞİL.
Buyrun bu da lansmandan bir görüntü;
IMG_20230916_211329.jpg
Sağ üste bakarsanız NEW C-SERIES başlığı altında C745 ve C645'in tanıtımları var. C745 GAMING TV olarak, C645 normal SMART TV olarak tanıtılmış.

50C645 kullanan bir yakınımda kısa süreli izleme fırsatım oldu, digiturk 4k kutu baglıydı.

Görüntüde bir pusluluk vardı, ayarları biraz kurcaladık ama temiz bir görüntü elde edemedik. Siyahın tonlarını göstermede de sorunları vardı, siyah takım elbise giyen biri komple tek parça siyah gözüküyordu. Açıkçası ben pek beğenmedim, QLED diye renkleri canlı ve parlak deniyor ama renkleri ve tonları gerçekçi ve temiz verebilmekte önemli.

55inçte farklı bir panel üreticisi olduğu için farklı sonuçlar olabilir, ben 50inç için yorumladım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri