Adem abi selamlar, 1 haftadır araştırmalar yapıyorum, sizin hem videolarınızı hem de forumda verdiğiniz yanıtları okuyorum. Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Aslında bütçemi 9-10 bin olarak belirlemiştim ancak daha sonra araştırdıkça bizim salona en az 55 inç bir ekran olması gerektiğini anladım. Öyle olunca bütçeyi biraz genişletme kararı aldım. Grundig'in Vestel'in bazı modellerini de araştırsam da TCL'in giriş seviye google TV'leri bana güven verdi. Sizin de bu televizyonlar hakkındaki görüşleriniz belki bunda etkili olmuş olabilir. Şu an Hepsiburada üzerinden ekstra bir indirimle TCL 58P635 modelini 12.690 liraya alma şansım var. Satın al tuşuna basmak üzereyim ama son kez bir sizin de görüşünüze başvurmak istedim hem de bu TV'yi araştıran başka arkadaşlar için belki bir faydası olur diyerek.
-Bu fiyat düşünüldüğünde aynı fiyat bandında sizin aklınıza gelen "Bak şunu da bir düşün" dediğiniz model varsa son kez bir bakmak isterim,
-Grundig ve Vestel'in yetkili servis cazibesine kapılmadan bir TV almak istedim, panel ve görüntü kalitesini ön planda tuttum bu açıdan TCL daha doğru bir tercih midir?
TCL 55C635 modeline de baktım ancak konsolda rekabetçi bir oyuncu değilsek P635 modeline göre ekstra bir özelliği çok olmadığını gördüm arada da ciddi bir fiyat farkı var onun hakkında da görüşünüzü sormak isterim.
Şimdiden vakit ayırdığınız için çok teşekkürler, yanıtınızı merakla bekliyorum. @Adem Helvacı
-Bu fiyat düşünüldüğünde aynı fiyat bandında sizin aklınıza gelen "Bak şunu da bir düşün" dediğiniz model varsa son kez bir bakmak isterim,
-Grundig ve Vestel'in yetkili servis cazibesine kapılmadan bir TV almak istedim, panel ve görüntü kalitesini ön planda tuttum bu açıdan TCL daha doğru bir tercih midir?
TCL 55C635 modeline de baktım ancak konsolda rekabetçi bir oyuncu değilsek P635 modeline göre ekstra bir özelliği çok olmadığını gördüm arada da ciddi bir fiyat farkı var onun hakkında da görüşünüzü sormak isterim.
Şimdiden vakit ayırdığınız için çok teşekkürler, yanıtınızı merakla bekliyorum. @Adem Helvacı