Ü
Üye silindi 7205
Misafir
Duş başlığıda koymuş adamlar

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Duş başlığıda koymuş adamlar
Ahahaha evet her turlu dusunuyor tcl musterisiniDuş başlığıda koymuş adamlar![]()
Yazda klimanin ucretini atsinYaziyorum firmaya ozaman![]()
Dus modu diyordu zaten ozelliklerdeDuş başlığıda koymuş adamlar![]()
Evde degilim nasip olmadi tam deneyimlemekKlimayi baglattin yorum yapmiyorsun yakit nasil gas..
Guzel olmus ben elyaf filitre ici var ondan koyacagim ic filitre kullanim omrunu uzatir**Klima Sistemlerinde Dış Hava Filtreleme Üzerine Yenilikçi Bir Çözüm**
11 Ağustos 2024 itibarıyla, dış klima sistemleri üzerinde yaptığım bir inceleme, dış hava alımında kullanılan şapka kısmında herhangi bir filtrasyon sisteminin bulunmadığını ortaya koydu. Bu durum, özellikle dış ortamdan gelebilecek toz ve böceklerin klima sistemine girişini engellemek adına önemli bir eksiklik teşkil ediyor. Mevcut durumda sadece iç ünite üzerinde filtre bulunmakta, ancak bu, dış ortamdan kaynaklanan olası kirleticilerin önlenmesi için yeterli değil.
Bu soruna geçici bir çözüm olarak, dış ünitedeki hava giriş kısmını kaplayacak şekilde iki kat külotlu çorap kullanarak bir tür filtreleme sağladım. Külotlu çorap, dış ortamdan gelebilecek büyük partiküllerin ve böceklerin içeriye girmesini engelleyerek geçici bir önlem sunuyor. Ancak, bu çözüm uzun vadede yeterli değil ve daha etkili bir filtrasyon sistemine ihtiyaç duyulmakta.
Bu nedenle, bu geçici çözümün yerine, 3 boyutlu yazıcı kullanarak, dış ünite için özel olarak tasarlanmış bir filtrasyon sistemi geliştirmeyi planlıyorum. Bu yeni tasarım, dış ünitenin şapka kısmına yerleştirilecek ve dış ortamdan alınan havanın daha iyi filtrelenmesini sağlayacak. Tasarım sürecinde, hava akışını kesintiye uğratmadan etkili bir filtreleme sunacak malzeme ve yapısal özellikler üzerinde durulacak.
Sonuç olarak, dış klima sistemlerinin daha etkili çalışması ve uzun ömürlü olması için, dış ortamdan gelebilecek kirleticilere karşı daha iyi koruma sağlanması gerekmektedir. Bu doğrultuda geliştireceğim filtre tasarımı, dış ünitelerin daha temiz hava almasını sağlayarak, sistemin performansını ve dayanıklılığını artırmayı hedefliyorum. Bu tür yenilikçi çözümler, iklimlendirme sistemlerinin hem verimliliğini hem de kullanım ömrünü uzatma açısından büyük önem taşımaktadır.
@fixer @zorbey
BEnim ora aşiri toz aliyorGuzel olmus ben elyaf filitre ici var ondan koyacagim ic filitre kullanim omrunu uzatir
Ozaman gerekli nasil temiz havaýi hissettinmiBEnim ora aşiri toz aliyor![]()
Hava girişi oldugu icin bogazim nedense hic kurumadi daha rahat bir uyku cektim sadece zamanlayiciya gece disaridan hava girişi kapansin veya açilsin diye bir sey yok o üzücüOzaman gerekli nasil temiz havaýi hissettinmi
ARgesini yapakta satarizBunu ben ilk ozel hava filtresi ve elyafla yaptim biliyosunuz baska cozumler buldum mini toyota hava filtresi var yurtdisindan getircem iceriye yapacagim.
Aaa bak bu harika gozukuyor boyle bir sey daha mantikliBasligi kullanmadan boruya hava filtresi takabiliriz aslinds yuvarlak
Adamlar neden o diş menfeze bisi giremiyecegini hesaba katmamişlarki sacmaHaci bende cozum bitmez isim cok tam bakamiyorum.
Sıcak su tahliye borumda sinek dolu mesela c-fresh 2.0 versionundada mi ayni acabaBunlar ulkeye gore dusunulup satilmasi lazim amerikaya uygun satis ise sacma bu ulkeye uyarlanip gonderilmesi lazim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.