Ilk gorsel soguk ufleme nasilTesekkur ederim üstadim verileri paylasiyor olacağim inşAllah![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ilk gorsel soguk ufleme nasilTesekkur ederim üstadim verileri paylasiyor olacağim inşAllah![]()
NOrmal 12likten benim fazla üflüyor havanın hizini ölcen bi alet vardi adini unuttum onla ölcucem bakalimIlk gorsel soguk ufleme nasil
Iyi üflerNOrmal 12likten benim fazla üflüyor havanın hizini ölcen bi alet vardi adini unuttum onla ölcucem bakalim![]()
1 hafta oldu benim eski 24 lukden kat kat iyi sogutuyor ustumuzu ince ortuyle ortmeye basladik yatak odasinida salondan sogutuyoruz ve 26 derecedeIyi üfler,olc bakalim klimanin mercedesimi bakalim
![]()
Mide uretim 2 yillik 18 btu diamond miyazaki serisi is yerinde cortladi gun boyu calisiyordu elektirik dalgalanmasi galiba ....1 hafta oldu benim eski 24 lukden kat kat iyi sogutuyor ustumuzu ince ortuyle ortmeye basladik yatak odasinida salondan sogutuyoruz ve 26 derecede)
Miyazaki ne japon ismi gibiMide uretim 2 yillik 18 btu diamond miyazaki serisi is yerinde cortladi gun boyu calisiyordu elektirik dalgalanmasi galiba ....
Hatta ayni komporosore sahip baska klimani. 1 hafta arayla 2 ci bozulusu birinde kart yanmisti bakalim buna ne oldu tamirci geldi bakti oldu dedi ertesi gun yine gitti.Mide uretim 2 yillik 18 btu diamond miyazaki serisi is yerinde cortladi gun boyu calisiyordu elektirik dalgalanmasi galiba ....
Satsin diye heralde yumatu gibiMiyazaki ne japon ismi gibi![]()
bu arada filtre işini sordum, filtre ellerinde yedek parça olarak yok ama bişi olursa getirirlermişSatsin diye heralde yumatu gibi![]()
Sogutmasi iyiydiSatsin diye heralde yumatu gibi![]()
Banada oyle bisi demislerdi,ustat birde temiz hafa uflemeye baksana fikitresis guzel hava basiyor filitreli elle hissedilmiyorbu arada filtre işini sordum, filtre ellerinde yedek parça olarak yok ama bişi olursa getirirlermiş
Bucuklu derece artiyorya tam konforbu arada filtre işini sordum, filtre ellerinde yedek parça olarak yok ama bişi olursa getirirlermiş
buçuk çok avantaj oldu normalde 27 derecede uyuyordum dün 26.5 yaptım daha güzeldi meselaBucuklu derece artiyorya tam konfor))
Gibisini yiyim premium
Arkadas ruzgarsiz serinletme 26.5 salonda rahatsiz oluyoruz yav 29 30 dami calistiralimGibisini yiyim premium)
Senle ikimiz3 tcl para vermesi lazim reklam icinArkadas ruzgarsiz serinletme 26.5 salonda rahatsiz oluyoruz yav 29 30 dami calistiralim))bu nasil klima magara sogugu gibi ufleme yok kapali ,balkona oturuyorum salonda ayagim usuyor
)
AynenSenle ikimiz3 tcl para vermesi lazim reklam icin![]()
Yaziyorum firmaya ozaman
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.