Oğreniriz cift mi degil mi diyeAynen ruyana bile girdi he bence cok farkyok 2.0 vs 3.0 da cikmis,bunlarin komprasoru cift sira bakirmi acaba

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oğreniriz cift mi degil mi diyeAynen ruyana bile girdi he bence cok farkyok 2.0 vs 3.0 da cikmis,bunlarin komprasoru cift sira bakirmi acaba
An itibari ilestoklar bitmiş 1 kiside çakallık yapip fiyati cikarmis yeni stoklar gelecekmiş c-fresh 2.0 gelmez insAllah
Ekli dosyayı görüntüle 19308
O sitedeki ürüne güvenmiyorum t-pro yollamislar iade etmis kullanicilar
derece ne gösteriyor evdeBenim klima sogutmasi azaldi sebebi ne olabilir buz gibi yapiyordu simdi fan gibi sogukluk var eh iste.
Aynisi bana oldu bugün 3 klimadada aynisini yapti 16 dereceye cektim fakat 150watt 250watt üstüne cıkmiyordu. Bende kapattim tekrar actim tekrar kapatim actim düzeldi hepsi bilgin olsun tcl home uygulamasi guncelledi ondan sacmaladi büyük ihtimalleBenim klima sogutmasi azaldi sebebi ne olabilir buz gibi yapiyordu simdi fan gibi sogukluk var eh iste.
150 de kalaydı ellemeseydinAynisi bana oldu bugün 3 klimadada aynisini yapti 16 dereceye cektim fakat 150watt 250watt üstüne cıkmiyordu. Bende kapattim tekrar actim tekrar kapatim actim düzeldi hepsi bilgin olsun tcl home uygulamasi guncelledi ondan sacmaladi büyük ihtimalle![]()
Ama hava ısısı artıyor ya 150watt da çalısan kompresör yetersiz geliyordu150 de kalaydı ellemeseydin![]()
Maalesef aynı şeyi 2-3 kere ben de yaşadım. Eko 26 da sıcaklığa ulaşınca normal hava üflüyor üstüne bir de kötü koku şeklinde üflüyor. Sonra 16C ye alınca devreye girip soğuk üflemiyor. 2-3 kere yaşadım ben dr kapatıp 3-4 dk bekledim ve yeniden açtım düzeldi. 2-3 defa yaşadım bu problemiAynisi bana oldu bugün 3 klimadada aynisini yapti 16 dereceye cektim fakat 150watt 250watt üstüne cıkmiyordu. Bende kapattim tekrar actim tekrar kapatim actim düzeldi hepsi bilgin olsun tcl home uygulamasi guncelledi ondan sacmaladi büyük ihtimalle![]()
TCL home guncelledikten sonra oldu bu aslinda topluca mail atak ki baksinlarMaalesef aynı şeyi 2-3 kere ben de yaşadım. Eko 26 da sıcaklığa ulaşınca normal hava üflüyor üstüne bir de kötü koku şeklinde üflüyor. Sonra 16C ye alınca devreye girip soğuk üflemiyor. 2-3 kere yaşadım ben dr kapatıp 3-4 dk bekledim ve yeniden açtım düzeldi. 2-3 defa yaşadım bu problemi
Bi temizlik yaptim duzeldi ama bu 2 gunde boyle olcaksa sakatderece ne gösteriyor evde
YÂzılımı düzeltmişler galiba dünden beri yapmadi bidaha benimBi temizlik yaptim duzeldi ama bu 2 gunde boyle olcaksa sakat
Bende yok valla guncellemeYÂzılımı düzeltmişler galiba dünden beri yapmadi bidaha benim
benim bildiğim klimaya yazılım güncellemesi gelmiyor hadi wi-fi vs neysede klimanın ana yazılıma güncelleme gelirse sıkıntı olmaz mıYÂzılımı düzeltmişler galiba dünden beri yapmadi bidaha benim
Yok ona gelmedi tcl home ana yönetici program bu arada sürümlerimiz ayniYazilimi kontrol edermisin
Üstadım şoyle söylim tcl home ana yazilim storeden indirdiğimiz onum güncellemesinde affalladi 3 ay öncede tcl home yaziliminda sorun vardi misal 2 gün sürdü klimanin wifi sini yönetemiyordukbenim bildiğim klimaya yazılım güncellemesi gelmiyor hadi wi-fi vs neysede klimanın ana yazılıma güncelleme gelirse sıkıntı olmaz mı
kaç yıldır klima kullanırım davranışı hiç değişmedi bilmem kaç defa uygulama yazılımına güncelleme geldi 1 kere wi-fi aletine güncelleme geldi ama ana yazılımına güncelleme hiç almadım yani klimayı ilk alınca nasıl davranıyorsa şuanda öyle davranıyor.
Birde şunu soylim kayinpederde uygulama güncel değildi o 26 ayarlayinca odayi 26 da tutuyordu. 2mizin telefonunda kuruluydu klima ben klimaya start verdigimde oda 28 29 derecelere cikiyordu ordada teyit etmis olduk hembenim bildiğim klimaya yazılım güncellemesi gelmiyor hadi wi-fi vs neysede klimanın ana yazılıma güncelleme gelirse sıkıntı olmaz mı
kaç yıldır klima kullanırım davranışı hiç değişmedi bilmem kaç defa uygulama yazılımına güncelleme geldi 1 kere wi-fi aletine güncelleme geldi ama ana yazılımına güncelleme hiç almadım yani klimayı ilk alınca nasıl davranıyorsa şuanda öyle davranıyor.
ilginç bir durum açıkçası şaşırdımÜstadım şoyle söylim tcl home ana yazilim storeden indirdiğimiz onum güncellemesinde affalladi 3 ay öncede tcl home yaziliminda sorun vardi misal 2 gün sürdü klimanin wifi sini yönetemiyordukbizde senin gibi düsünüyorduk tcl ile görüstük genel yazilimsal dedi biz uygulamayi kumanda vazifesi gören bişi sanıyorduk uygulamada bir seyleri tetikliyormuş enteresan ve forumda kullanan tüm tcl klimalarinda oldu hadi bende desem eyw. Herkes bana özelden yazinca sonra storedeki güncellemeyi yaptiktan sonra diyince dank etti bize cok enteresan
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.