Bende dayamadan da geliyor oda da sessizlik anindaBu ses bende kulagimi klimaya dayayinca geliyor anca
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende dayamadan da geliyor oda da sessizlik anindaBu ses bende kulagimi klimaya dayayinca geliyor anca
Prize mi bagli klima buat miBende dayamadan da geliyor oda da sessizlik aninda
Prizi sokup icerden hattina baglandi yani buat a gibi bisey aigortasi vs varPrize mi bagli klima buat mi
Bir akilli prizin var mi kapaliyken cektigi watt degerini görmek adina ?Prizi sokup icerden hattina baglandi yani buat a gibi bisey aigortasi vs var
MalesefBir akilli prizin var mi kapaliyken cektigi watt degerini görmek adina ?
Malesef
bunun icin tesisati bozmam gerekir duzenli guzel bir sekilde hat cektirdim
Nerde o tcl laf atanlar heeee neredeeeeee buraya gelinnnn@Adem Helvacı
Bir süredir 26 derecede Eco modda, fan otomatikte.
Zorlasa 100w altına düşecek herhalde.
Bence değerler çok güzel@Adem Helvacı
9,000 btü bosch klimadan daha çok kısıyor makina helal olsun.@Adem Helvacı
Merhabalar Yakup bey, TCL klimaların yetkili bayileri yok mu? Burada okuduğum yorumlarda internet üzerinden klima almayın deniliyor kesinlikle sorun çıktığında bayi olmadığı için uğraşması uzun sürüyor ama siz almışsınız ve önerenlerde var.Dün iş çıkışı eve vardığımda Klimayı Eco Mod'da açtım (26 Derece + Otomatik fan) şeklinde çalıştırdım.
Maximum değer 700~ leri gördüm. Gece 3:00da otomatik kapanmaya programladım zaten o saatlerde sabah soğukluğu çöküyor gerek yok.
18:30 - 03:00 arası tüketim değeri 2.2 kw gösterdi.
Ben yıllardır bayiden direk bir şey almıyorum. Bayiden aldığında iade hakkın neredeyse yok çünkü (arızalı çıksa bile tamire yönleniyorlar)Merhabalar Yakup bey, TCL klimaların yetkili bayileri yok mu? Burada okuduğum yorumlarda internet üzerinden klima almayın deniliyor kesinlikle sorun çıktığında bayi olmadığı için uğraşması uzun sürüyor ama siz almışsınız ve önerenlerde var.
Aradım bayi göremedim. Tek tclklima sitesi var o da Gree satıyor. TCL.com' üzerinden aradım ama açan olmadı. Hepsiburada ve benzerlerinden almak satıcı bilinmezken güvenilir mi?
Bende T-Pro serisini almayı düşünüyorum ama teknik servisle ilgili o kadar çok şikayet var ki. Gree firması bile şikayetlerde dönüş yapıp çözüm sağlamaya çalışırken Bilkom tarafında bir tık yok. Yani dün bayi sormak için bile aradım telefona açan olmadı 15 dakika belki bekleme süresi az orası için bilemiyorum ama arayıp ulaşılamıyor şikayeti çok. Aldıktan sonra elimde kalması korkutuyor. Yoksa klimayı çok beğendim. Esucuz adlı kullanıcı bir klima kıyaslama öyle bir liste yapmış ki kafamdaki tüm şeyleri çözdü. Özellikleri güzel ve niye iyi bu kadar o bile kafamda deli sorular oluşturdu. Taylandlılar çok takmış ve orada kompresöre 10 yıl iç üniteye 5 yıl garanti veriyor ama bizde öyle bir şey yok 2 yıl sanırım. Bu servis hizmet rezaletiyle bozulursa da yapılması falan uğraştırır gibi geldi. Siz cesursunuz bu konuda tebrik ederim.Ben yıllardır bayiden direk bir şey almıyorum. Bayiden aldığında iade hakkın neredeyse yok çünkü (arızalı çıksa bile tamire yönleniyorlar)
internetten aldığın ürünü 15 gün içerisinde iade edebiliyorsun. Bu bana güven veriyor.
TCL klimaların servis sayısı bile bu kadar azken bayisinin olmasını beklemiyorum zaten. Ama geneline baktığında iş yapan tutumlu bir klima.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.