Hayır ücret alınmadı sadece dış ünitede sabitleme için saplama kullanılırsa 400 tl ücret alıyoruz dedi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayır ücret alınmadı sadece dış ünitede sabitleme için saplama kullanılırsa 400 tl ücret alıyoruz dedi
VAkum mu oda neymiş gerekirse yeni dış unite alirim sana be canın sagolsunVakumu kim yapacak.
Hayir motivasyonu bozmak yok alacagin huzuru düşün wifi den acican eve gelirken kapıyı bir açıcan buz gibi serinlik artik yorgunluk bitkinlik yok dinç kalkicaksinValla pekte harika değil. Ben pişman olmaya başladım.
Bu kadar bekledik kesin bir kıllıkta çıkar yani.Hayir motivasyonu bozmak yok alacagin huzuru düşün wifi den acican eve gelirken kapıyı bir açıcan buz gibi serinlik artik yorgunluk bitkinlik yok dinç kalkicaksin![]()
Yok be için rahat olsun tek marşta ateşlencek diyeceksin ki zalımın oğlu nasil bir şeysin senBu kadar bekledik kesin bir kıllıkta çıkar yani.
Hemen yapistirdim yorumu ilkArkadaşlar kurulum merak edenleri yeni açtığım konuya beklerim![]()
Aboo o anketin canına okuyacağım. 1den 10a ka.. derken daha lafı bitirmeden 0a basacam en ufak bir sorun olsun her yerde karalarım valla. Ben marka fanatiği değilim abi para verdim en iyisi bu demem.Yok be için rahat olsun tek marşta ateşlencek diyeceksin ki zalımın oğlu nasil bir şeysin sensonra anket için seni ariyacaklar adımi verip 10 puan verdigini söyle unutma
![]()
Okumaya korkuyorum.Arkadaşlar kurulum merak edenleri yeni açtığım konuya beklerim![]()
Benimde mi hatrım yok be hiç üzdün şuan beniAboo o anketin canına okuyacağım. 1den 10a ka.. derken daha lafı bitirmeden 0a basacam en ufak bir sorun olsun her yerde karalarım valla. Ben marka fanatiği değilim abi para verdim en iyisi bu demem.
Valla inşallah sorunsuz bir kurulum olur yoksa çok pis kıl müşteriyim ben.Benimde mi hatrım yok be hiç üzdün şuan beni![]()
Ama dediğimizden iyi çıkarsa detayli bir inceleme ve detayli bir yorum yapar misinValla inşallah sorunsuz bir kurulum olur yoksa çok pis kıl müşteriyim ben.
YouTube öyle bir video atarım tcl satışı düşer![]()
Video mutlaka gelecek ama kurulum esnasında usta yav beni çekme falan kıllık ederse bilemem.Ama dediğimizden iyi çıkarsa detayli bir inceleme ve detayli bir yorum yapar misin![]()
Sende dersin 1 aydır bu anı bekliyorum ne demek video yok kalk eşyalarinizi toplayın çıkın de ben gelirim birlikte kurarizVideo mutlaka gelecek ama kurulum esnasında usta yav beni çekme falan kıllık ederse bilemem.
Sende dersin 1 aydır bu anı bekliyorum ne demek video yok kalk eşyalarinizi toplayın çıkın de ben gelirim birlikte kurariz![]()
senin servisi arayip randevu suresini ogrenebilirler ona gore hareket edip baska markaya yonebilirlerDün gece nem %95'lere çıktı iki arkadaş sabah ofise girer girmez benim odaya geldi sen hangi marka klima almıştın diye, haydi şimdi bunlara TCL öner. Önermişmiyimdir sence.
Bana da dün akşam sms ile bilgilendirme yapıldı. 6 ağustos tarihini verdiler.Sadece bir kişi var Sakarya’da başka adam yok zaten orada da Yahya bey varmış ama oğlu ilgileniyor eymen bana 20 temmuzdan sonra demiş ben 20 Temmuz anlamışım 20 Temmuz mu diye sorunca evet dedi. Kısaca ben yanlış aramışım bugün sms attılar.
En erken 8. Ayın 17si olur herhalde seninki de.
Bana da dün akşam sms ile bilgilendirme yapıldı. 6 ağustos tarihini verdiler.
Serdivanİyi yine yakın tarih ben tam 1 ay beklemiş olacağım.
Hangi ilçedesin sen ?
Bende 10 sene serdivandaydım, şimdi Arifiyeye geçtim ama tekrar geleceğim o tarafa sözleşme bitince.Serdivan
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.