Bekliyoruz. hangi ildesiniz.Bugün kutu açılacak ve montaj yapılacak. Tüm süreci paylaşacağım arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bugün.
Konuştuğum servis personeli çok ukala bakalım benim başıma ne gelecek.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bekliyoruz. hangi ildesiniz.Bugün kutu açılacak ve montaj yapılacak. Tüm süreci paylaşacağım arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bugün.
haydaaa hayırlı olsunBugün kutu açılacak ve montaj yapılacak. Tüm süreci paylaşacağım arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bugün.
Kuruldu muBugün kutu açılacak ve montaj yapılacak. Tüm süreci paylaşacağım arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bugün.
seninki için son 2 günKuruldu mu
Aynen bakalım. Ya gariptir kurulumu yapacak firmanın hiç bir izine de ulaşamadım. Adamlar FBI ajanı gibi ne internet ne sosyal medyada hiç bir yerde yokseninki için son 2 gün![]()
Tcl böyle işte üst düzey ekibi varAynen bakalım. Ya gariptir kurulumu yapacak firmanın hiç bir izine de ulaşamadım. Adamlar FBI ajanı gibi ne internet ne sosyal medyada hiç bir yerde yokhani kimler ne yorum yazmış diyecektim adamlar komple yok
Kuruldu hocam detayları ilerleyen saatlerde bahsedicemKuruldu mu
Tcl de söküp takmak cok basit niye ugrasiyon öyle sen diger klimarla kiyaslamaBen bit pazarından bir buzdolabı kompresörü alayım bari.
Şu vakum işi olmasa kendim kurar geçerdim. Taşınmaya yakın vakum cihazı ayarlayım kendim söküp takayım.
Ayak çıkmadı kutudan beni kurulum için aradıklarında sordular yere mi koyulucak asılacak mı diye asılacak dedim ayak getirdi servis yanında gelirken.@ulkerilker bunu bende duydum senin kutudan çıktı mı ayak ?
Sen harika bir detaysin t-pro alarak17.07.2024 tarihinde TCL T-Pro 24000 klima siparişi verdim hepsiburada üzerinden satıcı incehesap olarak. 18.07.2024 tarihinde teslim edildi ve kurulum için müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturdum. Müşteri hizmetleri kurulum tarihi için Sakarya Özdemir Soğutma servisine yönlendirdi. 2 kere aradım fakat ikisinde de liste oluşturulduğu , dönüş yapılacağı belirtilerek net tarih verilmedi. Servis ile ilgili yorumlarınızı takip ediyor olacağım.
Ama ayak icin para almadilar dimiAyak çıkmadı kutudan beni kurulum için aradıklarında sordular yere mi koyulucak asılacak mı diye asılacak dedim ayak getirdi servis yanında gelirken.
17.07.2024 tarihinde TCL T-Pro 24000 klima siparişi verdim hepsiburada üzerinden satıcı incehesap olarak. 18.07.2024 tarihinde teslim edildi ve kurulum için müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturdum. Müşteri hizmetleri kurulum tarihi için Sakarya Özdemir Soğutma servisine yönlendirdi. 2 kere aradım fakat ikisinde de liste oluşturulduğu , dönüş yapılacağı belirtilerek net tarih verilmedi. Servis ile ilgili yorumlarınızı takip ediyor olacağım.
Almaz olurlar mı alırlar tabi.Ama ayak icin para almadilar dimi
Valla pekte harika değil. Ben pişman olmaya başladım.Sen harika bir detaysin t-pro alarak![]()
Tcl de söküp takmak cok basit niye ugrasiyon öyle sen diger klimarla kiyaslama![]()
Hayır ücret alınmadı sadece dış ünitede sabitleme için saplama kullanılırsa 400 tl ücret alıyoruz dediAma ayak icin para almadilar dimi
Bence tamamen gelen servisin insafına kalmış bir durumAlmaz olurlar mı alırlar tabi.
Ben sordum böyle cevap verdi.
Yok ya benden hic bir turlu para almadilar hepside kutudan ciktiAlmaz olurlar mı alırlar tabi.
Ben sordum böyle cevap verdi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.