Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ses kesildi adamlar montaja gelene kadar pili bitti kumandanın herhaldeNe dersin @yhackup![]()
He tamam demek ki şokta satılan bimdekinden farklı o zaman.TCL ELİTE TAC-12CHSD/XA51I 12000 BTU DUVAR TİPİ KLİMA ürün kodu bu 21.499.00
TL idi cepteşok uygulamasında peşin fiyatına 6 Taksitti tüm kartlara şuan halen geçerli mi bilmiyorum 3500 küsür aylık ödemesi
19 bin olanı bende görmüştüm bimde o ürün farklı
Evet sıra sıra satıyolar hocam şok geçen hafta a101 de vardı elite modeli az önce baktım da tükendi yazıyor insanlar sıcaktan bıkmışHe tamam demek ki şokta satılan bimdekinden farklı o zaman.
Zaten bu mahvetmiş servisleri söylediğine göre üç harfliler ucuza klima sattı o çok yoğunlaştırdı demişti.
Detaylı özelliklerine bakıp karşılaştırma yapmamıştım resmi sitede de yoktu bim de olan ürün göremeyince elite yöneldim wifi işi dediğiniz gibi mükemmelBende bimden alanlardanım. iki klimanın da özelliklerini karşılaştırdım iç ve dış ünite için tim değerler aynı bir farklılık yok, kumanda aynı son olarak kasalar da aynı aradaki terk fark wifi olarak gözüküyor. Ben mutfakta kullanacağım için wifi aramadım 2500 tl ucuz olması benim için yetti. Yani tamamen kişisel keyife kalmış bir 2500 tl var ortada. Performans olarak da hanım memnun 23 derece de çalıştığı zaman 20 m2 mutfağı kısa bir sürede 23 dereceye düşürüyor. Ocak yanarken 24 derece oluyor bazen yine klima devreye girip hemen düşürüyor. Elektrik tüketimi ise 12 saatlik peeformansı 3 kw dolaylarında Yani alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir ama odada kullancam wifi olmalı derseniz o 2500 tl kesinlikle değer. Bazen misafirlikten dönerken gece geç saatte yola çıkmadan yatak odamda ki klimayı wifi ile açıyorum eve geldiğim de çok konforlu bir ortam beni beklemiş oluyor bu kesinlikle göz ardı edilemez.
Kesinlikle size bağlı hocam eve geldiğimizde evi buz gibi bulmak gerçekten mükemmel birşeyDetaylı özelliklerine bakıp karşılaştırma yapmamıştım resmi sitede de yoktu bim de olan ürün göremeyince elite yöneldim wifi işi dediğiniz gibi mükemmel
Hocam bu tcl denk gelmeseydi seg 12 lik alcaktım 17k ya a101 de peşin hemde taksitli fiyatı 20k oluyor hatta adem abiye bile sordum mutfak içinse al demişti bu tcl ilaç gibi geldi 19 bin 6 taksit.Mutfak için bahsettiğiniz gibi 2500 aşağı almaya değer. Ama ev için wifi çok konforlu olur.
Çok iyi fiyat , taksite faiz de koymuyor.Hocam bu tcl denk gelmeseydi seg 12 lik alcaktım 17k ya a101 de peşin hemde taksitli fiyatı 20k oluyor hatta adem abiye bile sordum mutfak içinse al demişti bu tcl ilaç gibi geldi 19 bin 6 taksit.
Kaça geldi hocamÇok iyi fiyat , taksite faiz de koymuyor.
Ben bana kaça geldiğini söylesem bana yuh dersin
Söyleyip de kendimi enayi yerine koydurmak istemiyorumKaça geldi hocam![]()
Hocam bende ucuza aldınız sandım ama boşverin bazen öyle olması gerekiyor bir kere bir tv aldım arkadaşım da aldı o başka yerden daha ucuza aldı banada takıldı kazık yedin diye neyse gel zaman git zaman garantisi biter bitmez onun tv bozuldu benim ki hala çalışıyor 6 sene geçti üstünden. Bazen kaderin kısmetin önüne geçilmiyorSöyleyip de kendimi enayi yerine koydurmak istemiyorum
Gelecek senenin peşin fiyatına aldım deyim
Seneye bu mesaja bakacağım gerçekten öyle olmuşmu
Hocam bende ucuza aldınız sandım ama boşverin bazen öyle olması gerekiyor bir kere bir tv aldım arkadaşım da aldı o başka yerden daha ucuza aldı banada takıldı kazık yedin diye neyse gel zaman git zaman garantisi biter bitmez onun tv bozuldu benim ki hala çalışıyor 6 sene geçti üstünden. Bazen kaderin kısmetin önüne geçilmiyor![]()
En azından taksitle almışsınız hocam ihtiyaç varsa yapılacak birşey olmuyor sıkmayın canınızı Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsinBu sene çatı kat bir ve taşınınca ve yaz gelince kliması durulmayacağını anladım ki çatlıyoruz içeride alelacele hemen bir klimam olsun dedim hiç param da yoktu bu kredi mevzuları var ya alışveriş kredisi oradan aldım 2000 TL taksitle taksit rakamı küçülsün de dedim kaç taksit olursa olsun
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.