Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL Elite TAC-12CHSD/XA51I 12000 BTU A++

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Abi şu müziği kullanarak
👉
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Senin klimadan gelen sesten bir içerik çıkmaz mı dersin 😬
Ne dersin @yhackup 😍

Aynı klimayı bende 13 haziran da şok market cepte uygulamasından sipariş verdim teslimat süreci sancılı oldu 28 haziran da horoz lojistiğe teslim ettiler. 1 temmuz itibari ile de horoz lojistik gelmeden bir 10 dk önce arayıp abi biz geliyoruz dedi. Evde değildim ama 3. Kata kadar teslim etmişler sağolsunlar. Burda ki sıkıntı ŞOK marketin teslim süresi sene olmuş 2024 yahu 15 gün kargoya vermek için niye bekliyorlar neyse. Kurulum için müşteri hizmetlerini aynı teslim edilen gün 1 temmuz da ulaştım ikamet ettiğim bursa/karacabey de servisin bulunmadığını en yakın ilçe mustafa kemal paşada olduğunu söyledi tamam dedik ne kadar sürer gelmeleri falan diye sordum en geç 1 hafta dedi inanmadım tabi. Ama öyle 4 temmuz da yani 3 gün sonra birden Mustafa Kemal Paşa zafer teknik den aradılar klima kurulumu için diye şaşırdım sadece 3 gün geçmiş havalar yanıyor nasıl hemen sıra geldi 😀😀. Dedikleri gibi öğlenden sonra geldiler 3 kişi patara kütere 1.5 saatte kuruldu evim 3. Kat dediğim gibi klima salona kuruldu dış ünite için hemen yan odanın pencere altına koydular salonun camları bütün indiği için en yakın yer yan odaydı punch ile tek seferde muntazam delindi duvar iç ünite takıldı dış ünite için saplama atmak istedi ek ücreti oluyor dedi bunu zafer teknikten arayan bayan da söylemişti kurulum ücretsiz sadece saplama atmaları gerekirse 400 tl alırıyoruz demişti tamam dedim gerçekten de saplamasız yapılması güvenli değil zaten neyse 400 lirada dediğim helali hoş olsun dış ünitede takıldı 10 15 dk kadar vakum da yapıldı ben hiç bişi demeden hatta bu yaptığın ne falan diye bilmiyor gibi sordum bu çok önemli dedi. Kısa kesiyorum çok uzun oldu😀. Yaptığı işin bilincinde olan bir servis tekrar teşekkür ediyorum burdan zafer teknik servisine. Vakum yaparkende kendileri fotoğraf çekip sizden de imza alıyorlar. Vel hasıl kelam klima gelirsek salon tam kaç m2 bilmiyorum 25-30 arası kuzeydoğu cephesi sadece sabahtan 1 saat kadar güneş alıyor sonra hep gölge üstümde çatı var yalıtım yok öğlen ve sonrası çok sıcak oluyor kumadanda 5 mod güç ayarı var en düşük modda kullanıyorum 1 haftadır gece gündüz hep açık gündüz 23 24 gece 26 eko moda çekiyorum gece örtünmeden uyumak imkansız don atlet yatarsanız 😀 wifi stabil istediğin bütün değişikleri yapabiliyorsun google asistan ile sorunsuz çalışıyor kumandan ifeel modu aktif odanın uzak bi köşesine koydum 1 haftadır daha ya bugün biraz sıcak sanki hiç demedim klima işini yapıyor güçlü modları denemedim gerek olmadı yani tüketimi ay sonu göreceğiz. Elektrik bağlantısı da dış üniteye oluyor el bilgi.Biraz uzun oldu sıktıysa kusura bakmayın iyi günler hepinize.

Ekli dosyalar

• IMG_20240714_110302.jpg
    IMG_20240714_110302.jpg
    55.7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20240714_110400.jpg
    IMG_20240714_110400.jpg
    104.4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20240714_110408.jpg
    IMG_20240714_110408.jpg
    136.1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20240714_110414.jpg
    IMG_20240714_110414.jpg
    146.5 KB · Görüntüleme: 53
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
İnşallah bize de öyle işimi bilen insanlar denk gelir.

bir arkadaş a101 de veya bim di hatırlamıyorum oradan atmıştı 19 bine ama onun model kodu farklıydı wifi yoktu.
Sizin model kodu aynısı mı ve kaça aldın. Taksitle mi aldın.

TCL ELİTE TAC-12CHSD/XA51I 12000 BTU DUVAR TİPİ KLİMA ürün kodu bu 21.499.00
TL idi cepteşok uygulamasında peşin fiyatına 6 Taksitti tüm kartlara şuan halen geçerli mi bilmiyorum 3500 küsür aylık ödemesi
19 bin olanı bende görmüştüm bimde o ürün farklı

TCL ELİTE TAC-12CHSD/XA51I 12000 BTU DUVAR TİPİ KLİMA ürün kodu bu 21.499.00
TL idi cepteşok uygulamasında peşin fiyatına 6 Taksitti tüm kartlara şuan halen geçerli mi bilmiyorum 3500 küsür aylık ödemesi
19 bin olanı bende görmüştüm bimde o ürün farklı
He tamam demek ki şokta satılan bimdekinden farklı o zaman.

Zaten bu mahvetmiş servisleri söylediğine göre üç harfliler ucuza klima sattı o çok yoğunlaştırdı demişti.

Ekli dosyalar

• IMG_6315.jpeg
    IMG_6315.jpeg
    100.5 KB · Görüntüleme: 14
Bende bimden alanlardanım. iki klimanın da özelliklerini karşılaştırdım iç ve dış ünite için tim değerler aynı bir farklılık yok, kumanda aynı son olarak kasalar da aynı aradaki terk fark wifi olarak gözüküyor. Ben mutfakta kullanacağım için wifi aramadım 2500 tl ucuz olması benim için yetti. Yani tamamen kişisel keyife kalmış bir 2500 tl var ortada. Performans olarak da hanım memnun 23 derece de çalıştığı zaman 20 m2 mutfağı kısa bir sürede 23 dereceye düşürüyor. Ocak yanarken 24 derece oluyor bazen yine klima devreye girip hemen düşürüyor. Elektrik tüketimi ise 12 saatlik peeformansı 3 kw dolaylarında Yani alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir ama odada kullancam wifi olmalı derseniz o 2500 tl kesinlikle değer. Bazen misafirlikten dönerken gece geç saatte yola çıkmadan yatak odamda ki klimayı wifi ile açıyorum eve geldiğim de çok konforlu bir ortam beni beklemiş oluyor bu kesinlikle göz ardı edilemez.

He tamam demek ki şokta satılan bimdekinden farklı o zaman.

Zaten bu mahvetmiş servisleri söylediğine göre üç harfliler ucuza klima sattı o çok yoğunlaştırdı demişti.
Evet sıra sıra satıyolar hocam şok geçen hafta a101 de vardı elite modeli az önce baktım da tükendi yazıyor insanlar sıcaktan bıkmış😀😀

Bende bimden alanlardanım. iki klimanın da özelliklerini karşılaştırdım iç ve dış ünite için tim değerler aynı bir farklılık yok, kumanda aynı son olarak kasalar da aynı aradaki terk fark wifi olarak gözüküyor. Ben mutfakta kullanacağım için wifi aramadım 2500 tl ucuz olması benim için yetti. Yani tamamen kişisel keyife kalmış bir 2500 tl var ortada. Performans olarak da hanım memnun 23 derece de çalıştığı zaman 20 m2 mutfağı kısa bir sürede 23 dereceye düşürüyor. Ocak yanarken 24 derece oluyor bazen yine klima devreye girip hemen düşürüyor. Elektrik tüketimi ise 12 saatlik peeformansı 3 kw dolaylarında Yani alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir ama odada kullancam wifi olmalı derseniz o 2500 tl kesinlikle değer. Bazen misafirlikten dönerken gece geç saatte yola çıkmadan yatak odamda ki klimayı wifi ile açıyorum eve geldiğim de çok konforlu bir ortam beni beklemiş oluyor bu kesinlikle göz ardı edilemez.
Detaylı özelliklerine bakıp karşılaştırma yapmamıştım resmi sitede de yoktu bim de olan ürün göremeyince elite yöneldim wifi işi dediğiniz gibi mükemmel

Detaylı özelliklerine bakıp karşılaştırma yapmamıştım resmi sitede de yoktu bim de olan ürün göremeyince elite yöneldim wifi işi dediğiniz gibi mükemmel
Kesinlikle size bağlı hocam eve geldiğimizde evi buz gibi bulmak gerçekten mükemmel birşey

Mutfak için bahsettiğiniz gibi 2500 aşağı almaya değer. Ama ev için wifi çok konforlu olur.

Mutfak için bahsettiğiniz gibi 2500 aşağı almaya değer. Ama ev için wifi çok konforlu olur.
Hocam bu tcl denk gelmeseydi seg 12 lik alcaktım 17k ya a101 de peşin hemde taksitli fiyatı 20k oluyor hatta adem abiye bile sordum mutfak içinse al demişti bu tcl ilaç gibi geldi 19 bin 6 taksit.

Hocam bu tcl denk gelmeseydi seg 12 lik alcaktım 17k ya a101 de peşin hemde taksitli fiyatı 20k oluyor hatta adem abiye bile sordum mutfak içinse al demişti bu tcl ilaç gibi geldi 19 bin 6 taksit.
Çok iyi fiyat , taksite faiz de koymuyor.
Ben bana kaça geldiğini söylesem bana yuh dersin

Söyleyip de kendimi enayi yerine koydurmak istemiyorum 🤣

Gelecek senenin peşin fiyatına aldım deyim 😅
Seneye bu mesaja bakacağım gerçekten öyle olmuşmu
Hocam bende ucuza aldınız sandım ama boşverin bazen öyle olması gerekiyor bir kere bir tv aldım arkadaşım da aldı o başka yerden daha ucuza aldı banada takıldı kazık yedin diye neyse gel zaman git zaman garantisi biter bitmez onun tv bozuldu benim ki hala çalışıyor 6 sene geçti üstünden. Bazen kaderin kısmetin önüne geçilmiyor 🙂

Hocam bende ucuza aldınız sandım ama boşverin bazen öyle olması gerekiyor bir kere bir tv aldım arkadaşım da aldı o başka yerden daha ucuza aldı banada takıldı kazık yedin diye neyse gel zaman git zaman garantisi biter bitmez onun tv bozuldu benim ki hala çalışıyor 6 sene geçti üstünden. Bazen kaderin kısmetin önüne geçilmiyor 🙂

Bu sene çatı kat bir ve taşınınca ve yaz gelince kliması durulmayacağını anladım ki çatlıyoruz içeride alelacele hemen bir klimam olsun dedim hiç param da yoktu bu kredi mevzuları var ya alışveriş kredisi oradan aldım 2000 TL taksitle taksit rakamı küçülsün de dedim kaç taksit olursa olsun

Bu sene çatı kat bir ve taşınınca ve yaz gelince kliması durulmayacağını anladım ki çatlıyoruz içeride alelacele hemen bir klimam olsun dedim hiç param da yoktu bu kredi mevzuları var ya alışveriş kredisi oradan aldım 2000 TL taksitle taksit rakamı küçülsün de dedim kaç taksit olursa olsun
En azından taksitle almışsınız hocam ihtiyaç varsa yapılacak birşey olmuyor sıkmayın canınızı Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin 🙂

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri