Arkadaşlar öncelikle iyi günler
Ben 55 inç bir televizyon arayışındayım ancak kararsızım sizlerden yardım istiyorum
Kullanıcı profilim:
Dizi film maç ps4 ile oyun
Karasal yayınlar için iptv kullanacağım (türk telekom)
120 hz istiyorum gerek oyun için gerek maç için
Android smart farketmez
Kaliteli bir görüntü olsun istiyorum
Yüksek cof sayısı olsun istiyorum
Oturma düzeni:
Tv karşısında bir kanepe hemen 1.30 metre sağında yine bir kanepe televizyonun karşısında pencere var mat panel arayışında değilim perde kapalı kullanıyorum aramam ama varsa işime gelir
Tcl c728 bu modeli çok beğeniyorum gerek 120 hz olması android olması
C735 de aynı şekilde 144 hz sanırım
Tcl görüntü kalitesini gördüm ancak ssh ve servis kalitesi nasıl sizin yorumlarınıza bağlıyım (olası bir arızada değişim alırlar mı?)
Samsung kategorisi dipsiz kuyu elde tutulabilir model söyleyemedim ama siz tavsiye ederseniz alırım
Philips
55pus8807
120 hz sanırım ancak yine ssh servis şüphelerim var
Birde ambilight sorun çıkarır mı bilmem
Lg aktif olarak 42lm615 kullanıyorum 10 yılı aşkın yine lg alayım düşüncesindeyim
55nano916pa beğendiğim bir model
55qned816 ayrıca
Vestel
24 ekran mutfak tvsinde fifa oynamayı denedim oyuncular koştuktan sonra arkasından iz bırakıyor gibi şeyler gözlemledim hzden dolayı sanırım
Ama
55q9900 içime siniyor
55ua9090 vestelin en iyi tvlerinden birisi ancak sehim sorunları beni tedirgin ediyor ama servis kalitesi mükemmel
Çok satır yazdım affola anlatabildiysem ne mutlu
tavsiyelerinizi bekliyorum @Adem Helvacı
Ben 55 inç bir televizyon arayışındayım ancak kararsızım sizlerden yardım istiyorum
Kullanıcı profilim:
Dizi film maç ps4 ile oyun
Karasal yayınlar için iptv kullanacağım (türk telekom)
120 hz istiyorum gerek oyun için gerek maç için
Android smart farketmez
Kaliteli bir görüntü olsun istiyorum
Yüksek cof sayısı olsun istiyorum
Oturma düzeni:
Tv karşısında bir kanepe hemen 1.30 metre sağında yine bir kanepe televizyonun karşısında pencere var mat panel arayışında değilim perde kapalı kullanıyorum aramam ama varsa işime gelir
Tcl c728 bu modeli çok beğeniyorum gerek 120 hz olması android olması
C735 de aynı şekilde 144 hz sanırım
Tcl görüntü kalitesini gördüm ancak ssh ve servis kalitesi nasıl sizin yorumlarınıza bağlıyım (olası bir arızada değişim alırlar mı?)
Samsung kategorisi dipsiz kuyu elde tutulabilir model söyleyemedim ama siz tavsiye ederseniz alırım
Philips
55pus8807
120 hz sanırım ancak yine ssh servis şüphelerim var
Birde ambilight sorun çıkarır mı bilmem
Lg aktif olarak 42lm615 kullanıyorum 10 yılı aşkın yine lg alayım düşüncesindeyim
55nano916pa beğendiğim bir model
55qned816 ayrıca
Vestel
24 ekran mutfak tvsinde fifa oynamayı denedim oyuncular koştuktan sonra arkasından iz bırakıyor gibi şeyler gözlemledim hzden dolayı sanırım
Ama
55q9900 içime siniyor
55ua9090 vestelin en iyi tvlerinden birisi ancak sehim sorunları beni tedirgin ediyor ama servis kalitesi mükemmel
Çok satır yazdım affola anlatabildiysem ne mutlu
tavsiyelerinizi bekliyorum @Adem Helvacı