Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne yazık ki bu panel 55'' UHD bir panel için 6COF ile üretilmiş.Hocam panel iyi bir panel mi cof değerini biliyormusunuz almaya değer mi bu TV
Denk gelme garantisi kısmı sıkıntılı, ayrıca Ana marka vestelde 55UA9530 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyata satılıyor onu da inceleyin bence.Çok teşekkür ederim bilgileriniz için bir şey daha soracaktım Regal 55r755ua11 modeli CSOT panelli olan alınır mı acaba tavsiye edermisiniz ben normalde Toshiba 55ua3d63dt ile Regal 55r755ua11 arasında kalmıştım. O fiyat bandında ikisi arasında kalmıştım
Giremedik daha o bilgileri , FRR 2000hz, ram 2gb, rom 8gb memc ve Android 11Peki onun hangi panellisi iyi HKC mi CSOT mu bide Yenileme Hızı (Yazılım) bilgisini bulamadım kaç acaba bilginiz var mı Ram bilgisi fln da yazmıyor ayrıca
Biz teşekkür ederiz.Tamamdır çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Adem bey selamlar açtığım konuya da müsait olduğunuzda dönüşünüzü beklerim. SaygılarımlaBiz teşekkür ederiz.![]()
Az önce cevaplamıştım.Adem bey selamlar açtığım konuya da müsait olduğunuzda dönüşünüzü beklerim. Saygılarımla
Her ikisinin de bilgilerini siteye girmiştik bakabilirsiniz.Vestel 55UA9530 İLE 55UA9630 arasında fark var mı acaba birisi bayilerde olmuyor genelde internet sitesinde oluyor
Rica ederim.Teşekkürler Adem bey
Bugün için tekil ADS üretim devam ediyor mu acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim.55ua3d63dt 17MB185_G31 anakart ve BOE Tekil panel ile üretilmiş ürün. Panelin yapı tipi ADS
Adem hocam yardımcı olur musunuz??Bugün için tekil ADS üretim devam ediyor mu acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.