Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Toshiba/Regal/Vestel vs Arcelik vs TCL OLED-QLED Televizyon onerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnhrz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

cnhrz

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar, iyi forumlar. Umarim iyisinizdir , herkese iyi forumlar.

Bir adet televizyon ariyorum, bir kac aradigim ozelligi paylasayim sizlerle, umarim onerileriniz olur.

- Native minimum 60HZ, fazlasi(120 vs) onemli degil ama 50 olmasin,
- IPS, OLED, QLED olmasi oncelikli tercihim
- Renk dogrulugu onemli, sgrb gibi paletlerde yuksek oran onemli, bazi zamanlar PC uzerinden goruntu aktarip kullanmam gerekebilir o nedenle mukemmel degil tabii ama en azindan kabul edilebilir iyi bir renk dogrulugu olmasi
- 55 incten kucuk, oncelik 40-50 arasi olanlar,
- 4K cozunurluk

Cok fazla bir derdim yok kalaninda, acikcasi Ses yada Akilli TV ozellikleri cok muhim degil, onlari bir sekilde hallederim ekstra urunlerle. TV izlenmeyecek, kanal gecisi vs de onemsiz.

Genel olarak su modellere baktim ama cok karar veremedim acikcasi.
Vestel grubu: Regal 50R857UQR, Vestel 43Q9900 (Oncelikli), Vestel 50Q9900, Vestel 50QA9700, Toshiba 55QL5D63DT, Toshiba 50QA7D63DT
TCL: TCL 50C725, TCL 50C635,
Arcelik: Arçelik A50 D 895 A (Oncelikli)

Boyuttan tasarruf edeyim dersem eger VESTEL 43 ile yoluma devam edecegim ama oled bi istiyorum dersem sanirim arcelik, amazon uzerinde olan Toshiba 55QL5D63DT da kafami karistirmiyor degil, oncelikli sanirim bu uc modelde geziyorum ama cok teknik detay var izledikce izliyorum ama bir turlu sonuca varamadim

Bunlar haricinde bir oneriniz varsa seve seve dinlerim arakdaslar.

Bi modellerden birini sec derseniz de onerilerinizi bekliyorum.
Fiyat maks:15 (kucuk butce mumkun olmayabilir her seyi karsilamak ama mumkun olan neyse artik o :) )

Tesekkurler.

Merhabalar, iyi forumlar. Umarim iyisinizdir , herkese iyi forumlar.

Bir adet televizyon ariyorum, bir kac aradigim ozelligi paylasayim sizlerle, umarim onerileriniz olur.

- Native minimum 60HZ, fazlasi(120 vs) onemli degil ama 50 olmasin,
- IPS, OLED, QLED olmasi oncelikli tercihim
- Renk dogrulugu onemli, sgrb gibi paletlerde yuksek oran onemli, bazi zamanlar PC uzerinden goruntu aktarip kullanmam gerekebilir o nedenle mukemmel degil tabii ama en azindan kabul edilebilir iyi bir renk dogrulugu olmasi
- 55 incten kucuk, oncelik 40-50 arasi olanlar,
- 4K cozunurluk

Cok fazla bir derdim yok kalaninda, acikcasi Ses yada Akilli TV ozellikleri cok muhim degil, onlari bir sekilde hallederim ekstra urunlerle. TV izlenmeyecek, kanal gecisi vs de onemsiz.

Genel olarak su modellere baktim ama cok karar veremedim acikcasi.
Vestel grubu: Regal 50R857UQR, Vestel 43Q9900 (Oncelikli), Vestel 50Q9900, Vestel 50QA9700, Toshiba 55QL5D63DT, Toshiba 50QA7D63DT
TCL: TCL 50C725, TCL 50C635,
Arcelik: Arçelik A50 D 895 A (Oncelikli)

Boyuttan tasarruf edeyim dersem eger VESTEL 43 ile yoluma devam edecegim ama oled bi istiyorum dersem sanirim arcelik, amazon uzerinde olan Toshiba 55QL5D63DT da kafami karistirmiyor degil, oncelikli sanirim bu uc modelde geziyorum ama cok teknik detay var izledikce izliyorum ama bir turlu sonuca varamadim

Bunlar haricinde bir oneriniz varsa seve seve dinlerim arakdaslar.

Bi modellerden birini sec derseniz de onerilerinizi bekliyorum.
Fiyat maks:15 (kucuk butce mumkun olmayabilir her seyi karsilamak ama mumkun olan neyse artik o :) )

Tesekkurler.
50C725 ?

Tesekkurler, genel olarak digerlerinden her konuda mi daha iyi yoksa spesifik belirttigimiz noktalardan birinde mi? Paylasma sansiniz var mi? Tesekkurler :)
Arçelikte ne kullanıldığını bilmediğimiz için yorum yapmıyoruz. Bu tv Vestelin o modellerinden daha iyi.

Arçelikte ne kullanıldığını bilmediğimiz için yorum yapmıyoruz. Bu tv Vestelin o modellerinden daha iyi.
Teşekkürler yanitiniz ve desteginiz için . Va sanırım tcl, biraz va şüphe uyandırırdı bana ama adem beyin videolarında çok gördüm. Sanırım emin olmak için bi mağazaya gidip göreceğim :)

Teşekkürler yanitiniz ve desteginiz için . Va sanırım tcl, biraz va şüphe uyandırırdı bana ama adem beyin videolarında çok gördüm. Sanırım emin olmak için bi mağazaya gidip göreceğim :)
Günaydın, ne olursa olsun mutlaka finali gözünüz ile gördüğünüz ürünle yapın.
Sıklıkla yazdığım üzere forum ortamlarında fikir alın ancak karar almayın. Gidin gözünüzle görün mutlaka ürünü :ok

Günaydın, ne olursa olsun mutlaka finali gözünüz ile gördüğünüz ürünle yapın.
Sıklıkla yazdığım üzere forum ortamlarında fikir alın ancak karar almayın. Gidin gözünüzle görün mutlaka ürünü :ok
Kesinlikle haklisiniz ustadim. Fakat VA olmasi biraz suphe uyandiriyor bana her ne kadar monitordeki gibi panellerden olmasa da. Sizin bu modeller arasinda var midir; bu modele 2 kere bi bakin diyeceginiz? Tesekkurler :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri