Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Toshiba tv yayın kalitesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maske
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maske

Yeni Üye
Yeni Üye
Evimde Toshiba 43l2163dt full HD TV var. Hakem heyeti kararı ile değişim aldım. Yenisi geldi. Baştan beri merak ettiğim hususlar var sizlere danışmak isterim. YouTube üzerinden izlediğim full HD video kalitesi daha iyi ve beni memnun ediyor ama normal TV yayını daha düşük kalite gibi. Fark normal mi. Kablo TV var ve kartlı sistem var. Conax galiba. Normal Fox dur kanal d dir kesinlikle HD gibi değil anlayamadım. Nedendir nasıl düzeltilir. Dediklerine göre normal canaktan TV izlersem görüntü kalitesi duzelirmis. Kalite düşüklüğü kablo TV kaynakliymis. Uydu ile TV arasına TV dışı, kartlı veya kutulu sistem girince girince kalite dusermis. Doğru mudur. TV kendinden uydulu

Evimde Toshiba 43l2163dt full HD TV var. Hakem heyeti kararı ile değişim aldım. Yenisi geldi. Baştan beri merak ettiğim hususlar var sizlere danışmak isterim. YouTube üzerinden izlediğim full HD video kalitesi daha iyi ve beni memnun ediyor ama normal TV yayını daha düşük kalite gibi. Fark normal mi. Kablo TV var ve kartlı sistem var. Conax galiba. Normal Fox dur kanal d dir kesinlikle HD gibi değil anlayamadım. Nedendir nasıl düzeltilir. Dediklerine göre normal canaktan TV izlersem görüntü kalitesi duzelirmis. Kalite düşüklüğü kablo TV kaynakliymis. Uydu ile TV arasına TV dışı, kartlı veya kutulu sistem girince girince kalite dusermis. Doğru mudur. TV kendinden uydulu
Youtube'da izlediğiniz içeriğin bitrate değeri ile Kablo TV ya da Türksat uydusu üzerinden izlediğiniz yayınların bitrate değerleri düşük. Normalde Conax kullanıcıları memnundur kaliteden felan. Kablo TV'ye arıza kaydı açtırdınız mı hiç? Hattınızı, değerlerinizi felan kontrol etsinler. Direkt uydudan da yayın alsanız aşırı bir fark olacağını sanmıyorum çünkü dediğim gibi bitrateler yerlerde. Geçtiğimiz zamanlarda Digitürk, Eutelsat uydusundan Türksat'a geçirdi bütün kanallarını hepsinde belirli bir şekilde kalite düşüşü oldu.

Daha önce baktılar kablo TV den ama tekrar cagiracam. Görüntü böyle eskiden karlama olurdu ya öyle gibi. Derdim TV de sorun var mı yok mu onu bilmek. Dediğim gibi hakem heyeti kararı ile değişim aldım. Sinirim bozuluyor işin doğrusu. IMG_20231116_213838.jpg

Normalde conax modül ile kablotv üstün görüntü kalitesi verir, sizde garip olmuş, ben conaxta arada kanallar son sıralara kayıyor diye uyduya geçtim ama conax daha net görüntü sunuyordu, bende yeni TV yi alınca belki kanallar kayma yapmaz diye bu akşam kayıt oluşturdum tekrar gelip conax kursunlar diye

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri