Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Toz torbasız süpürge

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Süleymancan

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
i
Marka Model Bilgisi
i
Elektrikli süpürge alacağım bütce olarak bişey düşünmedim parasının hakkını versin istedim. Gündelik kullanmak için toz almak vs için kullanacak eşim.
Araştırdığım modeller
1- samsung vc07t357mhb fiyatı 4 bin
2- philips powerpro max fc9749/07 fiyatı 7 bin
3- philips marathon ultimate xb9185/07 fiyatı 13 bin

Hepsinin yorumları güzel fakat arada bu kadar fiyat farkı olması normal mi?
Aradaki fiyat farkına değer mi ?

Yorumlarınızı alırım abilerim

Marathon Ultimate XB9185 bizde var severek kullanıyoruz. Üründen de memnunuz. XB9155, XB9145, XB9125 gibi diğer modellerle arasındaki en büyük fark başlığı ve ışık tertibatı. Belirttiğim diğer modellerde ya ışık hiç yok ya da tutma kolundaki kumanda sistemi pil ile çalışıyor. XB9185'te bu dert yok. Elektriğini gövdeden aldığı için sorun yaşamıyorsunuz. Ana makine arasında fark var mıdır bilmiyorum. Önerim Marathon Ultimate modellerinden bütçenize uyanı almanızdır.

Marathon Ultimate XB9185 bizde var severek kullanıyoruz. Üründen de memnunuz. XB9155, XB9145, XB9125 gibi diğer modellerle arasındaki en büyük fark başlığı ve ışık tertibatı. Belirttiğim diğer modellerde ya ışık hiç yok ya da tutma kolundaki kumanda sistemi pil ile çalışıyor. XB9185'te bu dert yok. Elektriğini gövdeden aldığı için sorun yaşamıyorsunuz. Ana makine arasında fark var mıdır bilmiyorum. Önerim Marathon Ultimate modellerinden bütçenize uyanı almanızdır.
Abi samsung için yorumun var mı. Senin dediğin model ile arasında aşağı yukarı 10 bin var. Sonuç itibari ile tek işi çekim değil mi

Abi samsung için yorumun var mı. Senin dediğin model ile arasında aşağı yukarı 10 bin var. Sonuç itibari ile tek işi çekim değil mi
Ben XB9185 hakkında bunu alın demedim. Size memnun olduğumu söyledim ve diğer Marathon Ultimate modelleri ile arasındaki farkları da gösterdim. Bütçeniz hangisine uyarsa O MODELİ alın dedim. (Marathon Ultimate modelleri arasından) Samsung hakkında yorumum yok.

Elektrikli süpürge alacağım bütce olarak bişey düşünmedim parasının hakkını versin istedim. Gündelik kullanmak için toz almak vs için kullanacak eşim.
Araştırdığım modeller
1- samsung vc07t357mhb fiyatı 4 bin
2- philips powerpro max fc9749/07 fiyatı 7 bin
3- philips marathon ultimate xb9185/07 fiyatı 13 bin

Hepsinin yorumları güzel fakat arada bu kadar fiyat farkı olması normal mi?
Aradaki fiyat farkına değer mi ?

Yorumlarınızı alırım abilerim

Şuan üretiliyormu bilmiyorum xb9125 kullanıcısıyım yılda bir düzenli iç ve dış filtre değişimi yapmaktayım sorunsuz kullanıyorum.Size tavsiyem hortumdan kumandalı ürünlerden uzakdurun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri