- Bütçe
- 30000
- Marka Model Bilgisi
- Samsung Hariç
3 buçuk yıllık samsung 58tu7000 cihaz. Ben lanet ettim. Başka arkadaşlarda etmesin. 6.ayında evrensel kumanda bozuldu. Güncelleme gelecek dediler gelmedi. 18.ayında ekran gitti. Panel değişecek dediler değiştirdiler kumanda gözü ile birlikte. Bir yıl parasını ödediğim evrensel kumandayı kullanmadım. 24 ayın sonunda ekranın en alt kısmında 4-5 ben tane belirgin çizgiler oluştu. Garantisi bitti ücret alır onarırız dediler. Ve şimdi 31. Ayın sonunda yine ekranım gitti. Televizyonum açılmıyor. Ben zamanında bana çok iyi bir televizyon diye satılan ve 6000 Tl (22.09.2020)para ödediğim cihazımı 41 ay kullanabildim. Onuda yarım yamalak bir şekilde. Şimdi ya ücret verip onaracağım , yada yeni bir cihaz satın alacağım. Samsung televizyon malesef pişmanlıktır.
Yeni bir tv önerisi istiyorum. Aktif Film ve futbol izliyorum. Playstation oynuyorum. Fiyat performans önerilerinizi bekliyorum.
Yeni bir tv önerisi istiyorum. Aktif Film ve futbol izliyorum. Playstation oynuyorum. Fiyat performans önerilerinizi bekliyorum.