Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Tv satın alma önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

bilinclipersona

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
Tüm Markalar olabilir
Merhaba sevgili Adem Abi ve İnceleriz.com ekibi.
Programlarınızdan çok şey öğrendim ve daha önce sizin tavsiyeleriniz ile Anne Babamın evine ve kuzenimin evine TCL 58P635 aldık. Sıra geldi kendi evimdeki televizyonu değiştirmeye.

Temel ihtiyaçlarım şunlar:
IPS Panel
Qled ya da Mini Led aydınlatma
120 Hz
HDMI 2.1 giriş
HDR10
Minumum olması gereken özellikler olarak belirledim. Çünkü PS5 ile oyun oynayacağım ve alacağım televizyonu uzun yıllar kullanırken 120 HZ gerektiren oyunlarda sorun yaşamak istemiyorum. Oled bütçemin çok üstünde olduğu için ancak Qled ya da Mini Led alabilirim diye düşündüm ancak bu aralıkta alabileceğim F/P ürün tavsiyelerine çok ihtiyacım var.
Bir diğer yandan televizyonumun salonda cama paralel, çok ışık alan bir salonumuz var ve gündüzleri ciddi performans problemi yaşatabiliyor. Buna istinaden kritelerimde bir yanlış varsa önerilerinize yine açığım.
Sonuç olarak yukarıda saydığım özelliklere sahip F/P ürün tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Sevgiler.

Merhaba, Oled şart ise 120 hz destekli grundig var. 28 bine veriyor şu an mağazalar 55 inç olanı 3 yıllık garantisi ile birlikte. Ama yansıma varsa aşırı parlama yapabilir.
Benim gibi olede cesaret edemeyenlerdenseniz, TCL C645 veya Philips 55PML9507 serisi sizin ilacınız gibi duruyor. Qled veya Mini değil ama benim şu an kullandığım 50PUS8808 VA ile güzel siyah başarımı mevcut 50 inçte. Xbox series S ile birlikte 120 hz şimdilik mutluyuz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri