Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Üst Model Ürün Değişimi Hk.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

CBY

Meraklı
Meraklı
Merhaba üstadlar. Hatırlayanlar olacaktır Philips 65PML9507 TV için değişim kararı çıkmıştı. Şu an ellerinde olmadığı için güncel model olan 65PML9008 öneriyorlar. Bu konuda bi sorunumuz yok ancak şöyle bir şey yapabilir miyiz diye merak ediyorum. Şu an bana önerdikleri modelin fiyatı 50.000 TL. Üzerine kendim ödeme yaparak daha farklı bir model tercih hakkım olur mu ? Yoksa böyle bir işlemde bana önerdikleri TV’nin fiyatını değil benim satın aldığım tarihteki fiyatı mı hesaba katarlar bunu sormak istiyorum. Çünkü eski fiyatı baz alacaklarsa absürt olduğundan önerilen TV’yi alıp geçeceğim. Hürmetler

Genelde , özellikle ücretli değişim prosedürlerinde tüketiciye üst modele farkı ile geçiş hakkı veriyor ve uygun fiyatlandırma yapıyorlar, Hukuki değişimlerde ise pek işlerine gelen bir değişim şekli olmadığı için kalıpların dışına çıkmaya yanaşmazlar.

Ayrıca değişimi kimin yapıyor olduğu da önemli, eğer mağaza yapıyorsa, kasalarına yine de bir para girecek olmanın verdiği avantaj ile size uygun teklif sunabilirler.

Sonuç olarak, Yapılan bir şey ancak sizde uygulamak isterler mi, isterlerse teklifleri size cazip geli rmi onu şimdilik bilemiyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: CBY
Genelde , özellikle ücretli değişim prosedürlerinde tüketiciye üst modele farkı ile geçiş hakkı veriyor ve uygun fiyatlandırma yapıyorlar, Hukuki değişimlerde ise pek işlerine gelen bir değişim şekli olmadığı için kalıpların dışına çıkmaya yanaşmazlar.

Ayrıca değişimi kimin yapıyor olduğu da önemli, eğer mağaza yapıyorsa, kasalarına yine de bir para girecek olmanın verdiği avantaj ile size uygun teklif sunabilirler.

Sonuç olarak, Yapılan bir şey ancak sizde uygulamak isterler mi, isterlerse teklifleri size cazip geli rmi onu şimdilik bilemiyoruz :D
Birkaç görüşme sağladım tam da buna yönelik cevaplar aldım yani net bir şey bilmiyorlar ama bir sorup dönüş yapalım diyorlar. Bakalım o zaman zararımıza bir sonuç yok en azından müşteriye güncel aynı özellikteki modeli önerdikleri için beni mutlu ettiler çirkeflik yapıp o model elimizde yok para iadesi yapalım olayına girerler diye bekliyordum.

Bugün itibariyle oturduk konuştuk anlaştık vatanla. Benim tv’yi aldığım fiyattan sayıp 65OLED808 modelini 58bine saydılar. Avantajlı oldu benim için. Philips değil de başka bir marka olsun farkı yine ödeyeceğim diye diretsem de farklı marka yapamıyoruz dediler. Yine de sağolsunlar vatan bilgisayar Tokat mağazası yardımcı oldu bu süreçte. Her zaman da şikayet edecek değiliz sonuçta :clap2

Bugün itibariyle oturduk konuştuk anlaştık vatanla. Benim tv’yi aldığım fiyattan sayıp 65OLED808 modelini 58bine saydılar. Avantajlı oldu benim için. Philips değil de başka bir marka olsun farkı yine ödeyeceğim diye diretsem de farklı marka yapamıyoruz dediler. Yine de sağolsunlar vatan bilgisayar Tokat mağazası yardımcı oldu bu süreçte. Her zaman da şikayet edecek değiliz sonuçta :clap2
Hocam şu anda 65OLED808 için 89-99k fiyatlar. Sanırım 11.11 indirimleri gelecek diye önce bindirdiler sonra indirim gibi gösterecekler. daha düne kadar 60k civarına satılıyormuş. İyi fiyata almışsınız.

• Beğen
Tepkiler: CBY
Aynı sorunu 75pml9506 ile yaşadım teknosadan… burada anlattım konuyu.. philips mi? Aslaaa

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri