Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
LG LC650EQQ-SMA3Bu ürünün panel bilgisini öğrenebilirmiyim
Ekli dosyayı görüntüle 22147
Teşekkür ederim umarım iyi iyi bir paneldirLG LC650EQQ-SMA3
Murat bey merhaba JVC LT-55VAQ745T JVC LT-55VA7405T iki arasinda kaldim panel bilgileri ve anakart ram rom bilgilerini ogrenmem icin yardimci olabilirmisiniz tavsiye ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.LG LC650EQQ-SMA3
Merhaba,
Evlat sağolsun ekran delta ovasına dönmüş.
Bunun maliyeti nedir kaça patlar arkadaşlar.Yetkili servise mi götüreyim yoksa yaparız diyen bir iki usta buldum ama panel kodu için atölyede söküp bakmamız lazım dediler onlara mı götüreyim bilemiyorum. Şimdiden teşekkürler..
BOEÜrün panel bilgisini öğrenebilir miyim?
@Murat ALA
Adem bey bu konuda anlatmıi, panel bilgileri mevcut.
Panel Chot Kontrast 5000:1 Cof 12Merhaba panel bilgisi ve Cof sayısını öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim. Ekli dosyayı görüntüle 22190
LGMerhaba Vestel marka 9155829300003 seri numarası var, panel bilgisi nedir acaba?
CHOTSN: 29295662 400345 panel bilgisi alabilirmiyim toshiba televizon
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.