Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Seri numarasını kontrol edermisiniz.Benim SN:7487048500015 hangi panel yazılım uygudur. Vestel tv.
48FD5400
SN:7867824701168
FUL YAZILIM ALABİLİRMİYİM
özür, SN:7287048 500015Seri numarasını kontrol edermisiniz.
@Tesla ustada varsa yardımcı olur, bende yok bu seri.özür, SN:7287048 500015
fulVestel tv 47 pf9090 led tv full yazılım alabilirmiyim
SN:7287048500015
Ellerin dert görmesin ustacım.ful
[Gizli içerik]
@TeslaKolay gelsin abilerim mb82s çıkarıp mb110s taktım fakat ekran negatif panel yazılımı olan verebilir mi şimdiden tesekkurler
Panel etiketinin görseli eklermisinKolay gelsin abilerim mb82s çıkarıp mb110s taktım fakat ekran negatif panel yazılımı olan verebilir mi şimdiden tesekkurler
Panel etiketinin görseli eklermisin
@Tesla ustamıza soralm bakalımmerhaba 17mb96 panel yazılımı lazım anakart değiştirdim ters ve renkler bozuk çıkıyor
panel ves400unvs
23247529
Sökülen ve takılan mb96 ise seri no paylaşırmısınızmerhaba 17mb96 panel yazılımı lazım anakart değiştirdim ters ve renkler bozuk çıkıyor
panel ves400unvs
23247529
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.