inceleriz'in yoneticilerine ve uyelerine mutlu ve basarili yillar diliyorum.merhabalar.. jvc lt-43vaf3000 televizyon surekli acilip kapaniyor. kurtarma yazilimi icin yardimci olabilirmisiniz ? simdiden tesekkur ederim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
inceleriz'in yoneticilerine ve uyelerine mutlu ve basarili yillar diliyorum.merhabalar.. jvc lt-43vaf3000 televizyon surekli acilip kapaniyor. kurtarma yazilimi icin yardimci olabilirmisiniz ? simdiden tesekkur ederim
Seri numarası paylaşın @Teslatelevizyon köyde ve sehirde 2 televizyoncu gezdim yazilimsal dendi yapabilirmiyiz bilmiyorum arastiralim seklinde cevaplarla ya ugrasmak istemiyorlar ya yazilim ellerinde yok. gonderebilecek varmidir ?
JVCSeri numarası paylaşın @Tesla
İhraç ürün olduğu için yok maalesefJVC
LT-43VAF3000
SN: 8663029100244
Serial no: 11611542AV
Barkodda SN olarak 13 haneli ve solda serial no olarak farkli bir rakam belirtilmis. yardiminiz icin tesekkur ederim @Murat ALA @Tesla
Kolay gelsin bu cihazın kurtarma yazılımı lazım olmuştur. Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler kolay gelsin...
Çok teşekkür ederim vestel den hızlısınızMb140 kurtarma Carbon.zip
drive.google.com
Ful yazılım
8905814.zip
drive.google.com
farkli bir modelin yazilimini atsam yada yazilimi bulamazsam anakarti degistirsem farkli bir model anakart uyarmi ? hangi anakartta neye dikkat etmeliyim ?İhraç ürün olduğu için yok maalesef
En yakın servisten destek alabilirsiniz farklı anakart ta panel uymayabilirfarkli bir modelin yazilimini atsam yada yazilimi bulamazsam anakarti degistirsem farkli bir model anakart uyarmi ? hangi anakartta neye dikkat etmeliyim ?
seri no ?s.a üstadım mb181tc full yazılım rica edebilirmiyim.hayırlı geceler dilerim.tv modeli 32hl710 hi level
Arşivde yokkolay gelsin regal 43R654F 43 '' SMART TV
kart 17Mb211S
SEİ NO: 101294492009000630
8501988 000630
Kurtarma yazlımı ve ya full yazlım lazım yardımcı olur musunuz?
Tekrar merhabalar.. Tv Bulgaristanda koyde oldugundan sehirde bile yapabilecek televizyoncu bulunmuyor. burada cok zor. anakarti degistirmeyi tavsiye eden ama garanti vermeyen servis oldu en fazla. deneme yanilma yontemi ile birseyler denemeye raziyim. yoksa tv cope gidicek. bugun arka kapagi actim gorduklerimin resmini cektim. Karti 17mb171. sorunum acilip acilip kapanmasi. uyacagini dusundugunuz kurtarma yazilimi olursa da ve gerekirse acilirsa birkac panel yazilimi deneyerek duzeltemezmiyiz? videosunu ve arka kapak alti resimleri ekliyorum. televizyonu tr gecirip tamir ettirmeyi dusundum fakat onda da sinirda bandrol ucreti diycekler.....En yakın servisten destek alabilirsiniz farklı anakart ta panel uymayabilir
abi ben yanlış yazılım yukledim ve tv geri acılmadı tvimDostlar bildiğiniz üzere 2000 li yılların başından beri sosyal ortamlarda teknik detay ve 2006 yılından beri de Donanımhaberde başlayan bir yazılım paylaşım alışkanlığım var.
Paylaşmış olduğumuz bu yazılımlar sayesine bugüne kadar abartısız onbinlerce tüketici ve esnaf dostumuza ücretsiz, gönüllü desteği sağlamış olduk.
Paylaşımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz.
İkna edebildiğimiz her marka ile tüketicilerine yazılım paylaşması konusunda bir köprü vazifesi de üstlenmiş oluyoruz.
Halen ikna edemediğimiz markalar olsa da bu konuda çalışmalarımız ve görüşmelerimiz de devam ediyor.
Bu doğrultuda Vestel grubuna ait tüm televizyon üretimlerine dair FULL yazılım veya KÖK yazılım veya ANA YAZILIM olarak adlandırdığınız yazılımları bu başlık altında talep edebilirsiniz.
Bugüne kadar birçok mecrada bu yazılımları nasıl ücretsiz paylaştık ise aynı şekilde gerek geçmişin, gerek bugünün ve gerekse geleceğin tv yazılımlarını sizlere sunmaya devam edeceğiz.
Son kullanıcıya kolaylıklar, Esnaf dostlara hayırlı İşler olsun.
Ful yazılımabi ben yanlış yazılım yukledim ve tv geri acılmadı tvim
model no - 40R6000F 40
seri numarsı- 7863009701686
Mb97 anakart mevcut donanım olarak düşük kalmakta. android box ile youtube netflix kullanabilir.Merhaba Adem bey. Yakın bir arkadaşım görselini attığım Vestel marka 43 inç tv kullanıyor. Ve sanırım 8 senedir kullanıyor. Son bir iki senedir YouTube vs bazı özelliklerinin sağlıklı çalışmadığını söyledi. Sizden rica etsem TV ye yeni yazılım yüklesek düzelir mi veya başka ne yapabiliriz en azından YouTube ve ekran yansıtma düzgün çalışsın arkadaş yeterli olur diyor. Şimdiden teşekkürler
Teşekkürler.Mb97 anakart mevcut donanım olarak düşük kalmakta. android box ile youtube netflix kullanabilir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.