Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kurtarma yazılımı denermisinSelamlar abilerim,
Elimde 22'' Vestel tv var. Ne yaptıysam çözemedim, logo sonrası görüntü gelmiyor ve kırmızı ışık yanıp sönüyor sonrasında sabit kalıyor.
Yazılım konusunda yardımcı olur musunuz ?
Kurtarma yazılımısitede bulunan yazılımları denedim olmadı full yazılım gönderebilir misiniz
Full yazılım yaparken sürekli stand-by ışığında kalıyor ne kadar beklersem bekleyelim açılmıyor farklı flashlar daxenedim olmadı ayrıca flash belllekleri fat32 biçimlenderdim ve klasörsüz ve rardan çıkmış haliyle flasha attım TV kapalıyken flashı taktım ve ok tuşuna basılı tutarak fişe taktım TV li ancak 1 2 saat bekleme rağmen bi değişiklik olmadı yardımcı olursanız sevinirim full yazılım yada kurtarmaa ne gerekiyorsa siz daha iyi bilir siniz şimdiden teşekkürlerBunlara ait full sürüm alabilirmiyim core yazılım atarken açılmadı TV ssürekli kırmızı ışık yanıp sönüyor
Kurtarma yazılımıKolay gelsin Seg32sch5630 17MB140 kurtarma yazılımı ihtiyaç yardımcı olursanız sevinirim
50fd7300Yazılımı gönderirseniz sevinirim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.