Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Yaza Klima Hazırlığı Ramazan Fırsatı ile Başlayabilir Midea %20 İndirim Kampanyası

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Dostlar Selam;
Aslında biz klima konuları için bakım, yaza hazırlık, erken alım fırsatları anlamında Nisan ortaları gibi içerik girmeyi düşünüyorduk fakat FG Europe firması Midea klimalar için Ramazan kampanyası başlatmış.

Midea Klima Kampanya.jpeg

''Bu yaz klima almazsak olmaz'' diye düşünenler için ben uyarı vazifemi yerine getirmiş olayım.

Ramazan kampanyasının %20 avantaj sunuyor olması yanısıra (Fiyatları araştırınız) sizleri televizyon ürün gruplarında da uyardığım Deprem Ekonomisi + Seçim Ekonomisi etkileri ve sonuçları vatandaşın omuzlarına yüklenmeden evvel ürün alımlarını gerçekleştirmenin faydalı olacağını bir kere daha belirtmek isterim.

Önce zam yapmışlar, sonra mı indirim yapmışlar? Yanlış hatırlamıyorsam kısa süre önce 12 BTU Xtreme Save klima 15-16 civarındaydı. Ramazan indirimi ile daha uyguna geliyor elbette ama %20 gibi bir orana denk gelmez bu şekilde.

Önce zam yapmışlar, sonra mı indirim yapmışlar? Yanlış hatırlamıyorsam kısa süre önce 12 BTU Xtreme Save klima 15-16 civarındaydı. Ramazan indirimi ile daha uyguna geliyor elbette ama %20 gibi bir orana denk gelmez bu şekilde.
Valla bunları firma yetkilileri cevaplamalı. Ben lafımı esirgemem o nedenle fiyatları araştırın diye yazdım çünkü neticede görevi ürün satmak olan iş kolundan bize bedava ürün vermelerini beklemeyecek kadar tecrübe sahibiyim artık :D

Bu kampanyaları yapanların ve bu yüzdeleri, rakamları belirleyenlerin Halk arenasına çıktklarını unutmamaları lazım ;)

Sokaklardaki Bilboardlara ''%70 indirim'' yazmaya benzemez forum mecrası :kiskis

''Koltuk gruplarında %70 indirim'', yazan mağazaya ben derim ki ''Heee kanka demek ki bize %70 bindirimli satmışsın zamanında'' :D

Yine de Yokakçeye baktım şunu söylüyor

Bir kere dip yapmış her ne olmuşsa, o döneme kıyasla kampanyalı hali yüksek. Son 6 ayın ortalamasına göre ise bu ürün 3800tl dolayında daha ucuz görünüyor diyor.
Tabi son 6 ay deyip sonra neden aralıktan itibaren çıbık gösterdiğini ilemiyorum.

1680015027109.png

Abi bu haliyle bile bence pahalı. Midea nın fason üretim yaptığı markalar aynı kompresöre sahip makineyi %30 daha uyguna satıyor. Midea da tabi bilmediğimiz donanım kalite farklılıkları vardır ama ne bileyim Türkiye üretimlerinde Midea da fasonlara yakın fiyatta olmalı tabi kaliteden de kırpmalı.

Bu fiyatları birkaç e-ticaret sitesinden aldıkları için pek sağlıklı sonuç vermiyor. FG Europe'un kendi sitesinde 15-16 aralığında diye hatırladığım klima 17750 olmuş, indirimle 14450 oluyor. Çünkü yaz gelmeden klimalara bakayım deyip fiyatı bizimkilere söylemiştim, oradan aklımda kaldı :)

Abi bu haliyle bile bence pahalı. Midea nın fason üretim yaptığı markalar aynı kompresöre sahip makineyi %30 daha uyguna satıyor. Midea da tabi bilmediğimiz donanım kalite farklılıkları vardır ama ne bileyim Türkiye üretimlerinde Midea da fasonlara yakın fiyatta olmalı tabi kaliteden de kırpmalı.
''Kaliteden kırpmamalı'' olacak değil mi sonu? Senin öyle düşüneceğini tahmin ediyorum çünkü :D

Bu fiyatları birkaç e-ticaret sitesinden aldıkları için pek sağlıklı sonuç vermiyor. FG Europe'un kendi sitesinde ya 15-16 aralığında diye hatırladığım klima 17750 olmuş, indirimle 14450 oluyor. Çünkü yaz gelmeden klimalara bakayım deyip fiyatı bizimkilere söylemiştim, oradan aklımda kaldı :)
Ya sen klima iste Rüstem, Anadolu Teknik Klima Oğuzhan'ın tükkanını basar istediğimiz indirimi yaptırtırırz, Yapmazsa camlarını kırar kaçarız :kop

''Kaliteden kırpmamalı'' olacak değil mi sonu? enin öyle düşüneceğini tahmin ediyorum çünkü :D
Abi kompresörü btu hesabına göre kullansın 12 lik makineye 12000 btu taksın bakır borulama olsun kalanlara artık önem veremiyoruz :clap2
Kaliteden ödün vermesi lazım vermeyince fiyatlar yukarı yönlü oluyor. Hee midea bu seferde çok kazanmayalım der kaliteyi konuşturur orası başka.

Abi kompresörü btu hesabına göre kullansın 12 lik makineye 12000 btu taksın bakır borulama olsun kalanlara artık önem veremiyoruz :clap2
Kaliteden ödün vermesi lazım vermeyince fiyatlar yukarı yönlü oluyor.
12lik makinaya 11lik taksa da razıyım ben. Arada bisiklet pompasıyla yardım ederim kompresöre :haha

Klima işi kolay. Ben klimayı almak için kime web sitesi satsam diye müşteri arıyorum 2 haftadır :haha
E tamam işte, Oğuzhanın da web sitesi yoktu. :kop

Şaka değil haaa söyleyeyim, geçenlerde bizim ofise uğradı, dedim ki ''kardeşm senin neden web siten yok?''

Web siteleri ilgi ve özen gerektiren işler abi bu adamlar uğraşamıyor ki böyle şeylerle.

Kaliteden ödün vermesi lazım vermeyince fiyatlar yukarı yönlü oluyor. Hee midea bu seferde çok kazanmayalım der kaliteyi konuşturur orası başka.
Abi açık açık yazıyorum bende gizli saklı yok.
Son toplantılarına katıldığımda ki sanırım geçen ay'dı, dedim ki ''Tamam anladık Midea kaliteden ödün vermediği için fiyatları da bizim istediğimiz seviyede değil, iyi de bari FG ailesinde kalmak isteyenler için alternatif bir mark abulun yine Midea kalitesinde olsun ama bir kısım özellikleri kırpılmış olsun, biz bunu tüketiciye açık açık belitiriz, gizli saklı yok, ne kaaa ekmek o kaaa köfte deriz ancak alternatifi olsun''

Bilmiyorum artık ne olu :alala

Bildiğim tek kesin bilgi şu ki MIDEA yönetimi kesinlikle ama kesinlikle üstünde MIDEA yazan hiçbir üründe fason girişim istemiyor.

Firmalar arasında çok kullanılıyor barter kelimesi. Hatta faturaya da yazarlar, barter ürün diye. Fiyatı 0 TL geçilir.
Demek bize gelen ürünlerde biz onlara bir şey göndermediğimiz için normal ücret yazıyor. Biz ürünleri iade ederken iade faturası kesiyoruz vs.
Sanabir şey söyleyeyim ki Rüstem, Bizim mali sistemimiz çok saçma açıklarla dolu.

Demek bize gelen ürünlerde biz onlara bir şey göndermediğimiz için normal ücret yazıyor. Biz ürünleri iade ederken iade faturası kesiyoruz vs.
Sanabir şey söyleyeyim ki Rüstem, Bizim mali sistemimiz çok saçma açıklarla dolu.
Aslında o bir nevi emanet verirken sorumlu tutmak için. İsteseler 0 TL fatura da kesebilirler veya sevkiyat belgesi düzenleyip geçici hak devri ile bir süreliğine size de verebilirler ürünü. Ancak bedelli fatura kesince, siz ürünü geri vermezseniz veya ürünün başına bir iş gelirse, marka yasal olarak bedelini sizden alırken kolaylık oluyor.

Aslında o bir nevi emanet verirken sorumlu tutmak için. İsteseler 0 TL fatura da kesebilirler veya sevkiyat belgesi düzenleyip geçici hak devri ile bir süreliğine size de verebilirler ürünü. Ancak bedelli fatura kesince, siz ürünü geri vermezseniz veya ürünün başına bir iş gelirse, marka yasal olarak bedelini sizden alırken kolaylık oluyor.
Vay çakallar :oops:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri