Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Yoğuşmalı Kombi Öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TOGGASK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Kombiden söz açılmışken. Kombi kullanım suyunda sıcak su aniden gdip soğuyor sonra tekrar ısınıp sonra tekrar soğuma döndüsüne girmişti. 12 senelik olduğu için garantisi bitmişti DemirDöküm Nitron (yoğuşmsız model) .neyse piayasadan bir bildik servis gelip baktı nfc değişti suyu ısıtna cihazı kireç çöüzü ile birşeyler daha yaptı görmediğim sorun çözüldü ancak lavabo tarafında sorun çözülmedi. bende eca musluğun ucunda orijinal filtreli musluk contası mı yapıyor dedim bir çıkaralım. Çıkardım şaka gibi o lavabo da düzeldi. takıyoruz sorun devam ediyor çıkarıyoruz düzeliyor. aslında her türlü su db si oldukça yüksek

Şimdi bunun teknik izahını yapabilecek arkadaşlar ne diyor bu duruma ? Yani Kombi de sorun olsa diğerlerinde de yapmaya devam ederdi ki bakımdan sonra düzelmişti.

Kombiden söz açılmışken. Kombi kullanım suyunda sıcak su aniden gdip soğuyor sonra tekrar ısınıp sonra tekrar soğuma döndüsüne girmişti. 12 senelik olduğu için garantisi bitmişti DemirDöküm Nitron (yoğuşmsız model) .neyse piayasadan bir bildik servis gelip baktı nfc değişti suyu ısıtna cihazı kireç çöüzü ile birşeyler daha yaptı görmediğim sorun çözüldü ancak lavabo tarafında sorun çözülmedi. bende eca musluğun ucunda orijinal filtreli musluk contası mı yapıyor dedim bir çıkaralım. Çıkardım şaka gibi o lavabo da düzeldi. takıyoruz sorun devam ediyor çıkarıyoruz düzeliyor. aslında her türlü su db si oldukça yüksek

Şimdi bunun teknik izahını yapabilecek arkadaşlar ne diyor bu duruma ? Yani Kombi de sorun olsa diğerlerinde de yapmaya devam ederdi ki bakımdan sonra düzelmişti.
Musluk ucunda tıkanıklık oluyorsa ondan olur. Mesela duş başlıkları kireçlenince de sıcak su da sıkıntı yaşıyor kombiler.

Hocam mühendislik iyi olmadıktan sonra pirinç değil celik olsun yine dayanmaz. Benim görüşüm hep aynı. Kombiyi alıp 7 8 sene kullanıp bozulmadan satarsınız hiçbir sorun kalmaz. İçi pirinç mi pik mi plastik mi önemi kalmaz.
Bencede öyle pek takılmıyorum ama sonuçta basınçla çalışan alet pirinç daha güvenli olur.

Musluk ucunda tıkanıklık oluyorsa ondan olur. Mesela duş başlıkları kireçlenince de sıcak su da sıkıntı yaşıyor kombiler.
Evet musluk filtresini de temizledik bir kaç gözenek tıkalıydı ancak yine de düzelmedi. O aparat nasıl bir şey ise sıcak suyun akışını kesiyor. Çok garip

Hocam mühendislik iyi olmadıktan sonra pirinç değil celik olsun yine dayanmaz. Benim görüşüm hep aynı. Kombiyi alıp 7 8 sene kullanıp bozulmadan satarsınız hiçbir sorun kalmaz. İçi pirinç mi pik mi plastik mi önemi kalmaz.
katılıyorum bu yönüyle bosch termoteknik bunu nasıl başarıyorsa bilemiyorum adamlar alüminyum silisyum silindirik dar kanallı kazan, full plastik hidroblok, hassas anakart ile en az 7 sene sorunsuz mükemmel konfor az yakıt tüketimli kombi üretiyorlar.Demirdöküm alıp daha ilk yılında sorun yaşayan bir sürü tanıdık ,komşu oldu.Misal warhhause son parti üretimlere kadar prinç hidroblok full metal aksam kullanıyordu ama kime ekonomik marka olarak tavsiye etsem anakart problemi yaşadı.

en güzeli yedek parça avantajı ve uygun fiyatından baymak .

Bu arada Nitromix'in içi ile waillant nerede ise aynı. Nitromix burada fiat performans olarak ön plana çıkıyor . Yanlış bilmiyorsam Türkiye de en çok satılan kombi DemirDöküm sonra Eca geliyor. Baymakları DD ve eca'nın 1 tık altında görüyorum kalite olarak. Ademix ve Nitromix hatta Vintomixler yerden ısıtmada çok iyiler.bazı kombiler yerden ısıtmada sorunlar yaşatıyor o yüzden buna dikkat etrmek gerekir

o birazda şans işi bizimkilerde 20 senelik vaillant var bi sıkıntı yaşamadık

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri