- Bütçe
- 18.000 TL
- Marka Model Bilgisi
- Samsung WW90CGC04DAEAH vs Profilo CGA142Z0TR
Sitede yer alan 2024 çamaşır makinesi önerileri yazısındaki listede yer alan bu iki makine arasında kaldım. Samsun 19 Mayıs ilçesinde yaşıyorum. Gün içinde kısa yıkama ile sürekli makine kullanımı yapıyoruz. Bu yüzden ses ve uzun süreli kullanım benim için önemli. Samsung'un pozitif yönü 1400 devir 20 yıl motor garantisi olması EcoBubble özelliği olması, negatif yönleri bölgemdeki servis ağı hakkında bir bilgi edinemem ve en ufak arızada bile firmanın şu kadar ücret verin şu ürünle değiştirelim şeklindeki kötü politikiları.
Profilonun öğrendiğim kadarıyla her gün bulunduğum bölgede servisi var, motor garantisi 10 yıl, 1200 devir fakat fiyatı samsung'a göre 1000-1500 tl daha uygun ve ne kadar tanıdığım usta varsa aynı fiyat bandında ürün alacaksan profilo almam konusunda beyanları oluyor. Bütçem 18.000 TL bandında, sizce belirttiğim koşullarda hangi makine daha mantıklı ? Bu bütçelerde önerebileceğiniz başka makine varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Profilonun öğrendiğim kadarıyla her gün bulunduğum bölgede servisi var, motor garantisi 10 yıl, 1200 devir fakat fiyatı samsung'a göre 1000-1500 tl daha uygun ve ne kadar tanıdığım usta varsa aynı fiyat bandında ürün alacaksan profilo almam konusunda beyanları oluyor. Bütçem 18.000 TL bandında, sizce belirttiğim koşullarda hangi makine daha mantıklı ? Bu bütçelerde önerebileceğiniz başka makine varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.