Bence mado ve kervan güzel abi geldiğimde yiyorum hep ordanKaldımıki öyle hakiki
adında Maraş geçiyorsa iki kere düşünerek ye
Özellikle madoya çok güvenir dim oda fos çıktı

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bence mado ve kervan güzel abi geldiğimde yiyorum hep ordanKaldımıki öyle hakiki
adında Maraş geçiyorsa iki kere düşünerek ye
Özellikle madoya çok güvenir dim oda fos çıktı
Günaydın abiCümleten günaydın millet![]()
Hadi bakalım fikirler fora sevgili @muhammet göl @İRFAN @REMZİ96 @ByCilo @Muharrem Kaya @GençKlima AdanaEvvveeett saygı değer lokal üyeleri. Artık klima için son düzlükteyim. Seçenekler ikiye düştü.
Midea xtreme save 12k btu
Gree fairy 12k btu
![]()
Murat trabzonda varmış midea ben yanlış baktım . Yalnız adamın kampanyadan haberi yok galiba bana kampanyasız fiyatı verdiBen Midea dedim @Adem Helvacı abi sen ne diyosun. Midea'nın eksi yanı Trabzon'da bayi-servis işi.
Kampanyasız fiyat ne verdi abi?Murat trabzonda varmış midea ben yanlış baktım . Yalnız adamın kampanyadan haberi yok galiba bana kampanyasız fiyatı verdi
32500Kampanyasız fiyat ne verdi abi?
Bende taksitle 34 k fiyat almıştım benim bayii den
Midea nın buradaki bayisi hem de servisi. Bana kampanyadan habersiz ilgisiz geldi. Gönül midea istiyor ama servis soğuttu biraz. Gree bayisiyle görüştüm gayet güzel yönlendirdi yarın da servisi arayacağım usta gözüyle tavsiye eder mi bakalım. @mbirol Ustam senin de telefonda fikrini aldık ama burada alırsam sevinirim belki başkası da faydalanır.Bende taksitle 34 k fiyat almıştım benim bayii den
Şimdi şöyle bir baktım da abi klimaların kompresör kapasiteleri hemen hemen aynı tasarım farkı var gree biraz daha şık duruyor ama fazla huyunu suyunu bilmiyoruz o var işte ha soğutma da çokta yakacağını sanmam gree nin.
Midea da bildiğimiz ürün yazın tasarrufun dibine vurur ayrıca sessizlik konusunda xreme modeli iç ünite yapısı benim aep e göre daha sessiz onu ekleyelim
Ödeme seçenekleri konusunda da ertleleme için komisyon yokmuş baktığımda
Gree 6x4,608 tl bir tık ağır kaçar mı acaba
Midea da internet üzerinden alınca varsa Axes 10x2,745 tl
Word 9x 3,050 tl
Ben olsam midea alırım hem taksit sayısı fazla hemde daha bildiğimiz ürün yine seçim senin abi![]()
2 ay erteleme benim biraz işime geliyor açıkçası Nisan ayı epey ödemem varBende taksitle 34 k fiyat almıştım benim bayii den
Şimdi şöyle bir baktım da abi klimaların kompresör kapasiteleri hemen hemen aynı tasarım farkı var gree biraz daha şık duruyor ama fazla huyunu suyunu bilmiyoruz o var işte ha soğutma da çokta yakacağını sanmam gree nin.
Midea da bildiğimiz ürün yazın tasarrufun dibine vurur ayrıca sessizlik konusunda xreme modeli iç ünite yapısı benim aep e göre daha sessiz onu ekleyelim
Ödeme seçenekleri konusunda da ertleleme için komisyon yokmuş baktığımda
Gree 6x4,608 tl bir tık ağır kaçar mı acaba
Midea da internet üzerinden alınca varsa Axes 10x2,745 tl
Word 9x 3,050 tl
Ben olsam midea alırım hem taksit sayısı fazla hemde daha bildiğimiz ürün yine seçim senin abi![]()
Anladım gönlün nasıl isterse öyle yap abi önemli olan senin düşüncen unutma marka veya ürün senden kıymetli değil senin içine sinsin yeterMidea nın buradaki bayisi hem de servisi. Bana kampanyadan habersiz ilgisiz geldi. Gönül midea istiyor ama servis soğuttu biraz. Gree bayisiyle görüştüm gayet güzel yönlendirdi yarın da servisi arayacağım usta gözüyle tavsiye eder mi bakalım. @mbirol Ustam senin de telefonda fikrini aldık ama burada alırsam sevinirim belki başkası da faydalanır.
Ooo süper abi işine yarayacak sa ne âlâ2 ay erteleme benim biraz işime geliyor açıkçası Nisan ayı epey ödemem var
Bu arada dostlar, birkaç güne kadar sizlere Powerful firmasının, benim ricam ile bana özel üretip yolladığı varyak ile ilgili testleri de paylaşmaya başlayacağım fakat en önemli test detayı şu olacak bizi ilgilendiren.
Biliyorsunuz Midea markası Xtreme serisine özel olarak bir çalışma voltaj aralığı taahhütünde bulunuyor. Hatta direkt olarak şu şekilde belirttiler.
"Midea AC geniş voltaj aralığında çalışma fonksiyonuna sahiptir, elektrik voltajı 45V kadar düşük olsa bile çalışabilir, gururla söylüyoruz, soğutma endüstrisindeki en düşük çalışma voltajıyız ve AC için en geniş çalışma voltajı aralığıyız. 45V~264V ( XTREME SAVE ECO 9K-12K )
Peki birisi bana söylesin, bunu nasıl test edeceğiz?
Tabi bi sağ olsun Powerful firmasının bizim bu merakımızı giderecek bir ürün hediye etmesi sayesinde yakın zamanda benim evdeki Xtreme 12.000btu klimayı mesela 100V AC ile deneyeceğim bakalım ne oluyor.
Ayrıca gerilim düştüğünde akım ne oluyor, çekilen güç ne oluyor bunları da test ve teyit etmiş olacağız.
İnternetten klima almayı önermiyoruz bu durumun alt yapısını @Adem Helvacı abim daha iyi açıklar diye düşünüyorum.Gree klimada şöyle bir şey keşfettim. Hepsiburadada satıcısı gree olan yerde fiyat resmi site ile aynı ayrıca mağazayı takip edince 1000 liralık kupon verdi bir de 2 ay sonra başlayan ödeme 6 taksit imkanı var. Bir adım öne geçti greesiz değerli dostların tavsiyesiyle son kararımı vereceğim.
İnternetten dediğim satıcı gree nin kendisi zatenİnternetten klima almayı önermiyoruz bu durumun alt yapısını @Adem Helvacı abim daha iyi açıklar diye düşünüyorum.
Midea Xtreme Seve'in çalışma aralığı bence ileriye dönük çok büyük bir yatırım olur diye düşünüyorum.![]()
Benimkiler ful açık hala termostat termostat devam ediyoruz geceleri soğuk oluyor. Bu arada gün içinde Fethiye tarafına geçtim Sandras dağı sanırım kar var tepelerde.@Adem Helvacı abi ben bu klima kapatma işini hiç sevmedim
Bugün havaya aldandık sabah kapatıldı akşam 7de açıldı eşyalar buz gibi bende üşüyorum
Normal şartlarda kapatmazdım hava işte
Nitroya aldım klimayı hemen ısıtsın diyeEkli dosyayı görüntüle 14420
Bizim dağlarda yükseklerde kaldı kar şehire yakın yerlerde eridi hep geceleri soğuk olduğu gibi gündüz ne kadar ılıman hava olsada evlerin içine işlemiyor yawBenimkiler ful açık hala termostat termostat devam ediyoruz geceleri soğuk oluyor. Bu arada gün içinde Fethiye tarafına geçtim Sandras dağı sanırım kar var tepelerde.![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.