Bende bugün kombiyi kapattım dışarı 26 dereceydi kısa kollu gezik

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende bugün kombiyi kapattım dışarı 26 dereceydi kısa kollu gezik
Bakalım bu sene yazın neler görücez sıcaklık olarakBende bugün kombiyi kapattım dışarı 26 dereceydi kısa kollu gezik2 günde sıcak oldu hava
Bence çok sıcak geçecek abiBakalım bu sene yazın neler görücez sıcaklık olarak
Bende öyle tahmin ediyorumBence çok sıcak geçecek abi
240 kW x 1,37tl = 328 TL + 590kw x 2,06 TL = 1215 TL toplam 1543 TL olması gerek diye biliyorum.Kıymetli dostlarım.
Dün gece 23:30 itibari ile 2024 kış sezonunu 4 ay 24 saat ve son 1 ay da aç kapat şeklinde kullanım sergilemiş olarak toplamda 830kwh ile tamamlamış bulunmaktayım.
Datalogger verileri dahil Voltcraft verilerini de pc ye indirip yakın zamanda bir analiz videosu çekmeyi düşünüyorum.
Uzun yıllardır ilk defa evimin salonunda ve RAHAT bir kış geçlirmemi sağlayan, battaniyesiz, hatta bazı dönemler çorapsız şekilde yayıla yayıla salonumda oturup sıcacık ortamda tv izlemem vesile olan Midea mühendislerine hakikaten teşekkür ediyorum.
5 Aylık kış testlerinin sonucu 830kwh olması da cabası.
Bu durumda her zaman olduğu gibi zamlı tarife ile hesaplayıp vergiler dahil 2,61tl olan elektrik birim saatinden hareketle 830*2,61= bütün kışı 2166TL ile kapatmış bulunmaktayım
Sizlerde toplam kış maliyeti nedir dostlar?
Bende 981x2= 1962 TL ile kışı kapadım abiKıymetli dostlarım.
Dün gece 23:30 itibari ile 2024 kış sezonunu 4 ay 24 saat ve son 1 ay da aç kapat şeklinde kullanım sergilemiş olarak toplamda 830kwh ile tamamlamış bulunmaktayım.
Datalogger verileri dahil Voltcraft verilerini de pc ye indirip yakın zamanda bir analiz videosu çekmeyi düşünüyorum.
Uzun yıllardır ilk defa evimin salonunda ve RAHAT bir kış geçlirmemi sağlayan, battaniyesiz, hatta bazı dönemler çorapsız şekilde yayıla yayıla salonumda oturup sıcacık ortamda tv izlemem vesile olan Midea mühendislerine hakikaten teşekkür ediyorum.
5 Aylık kış testlerinin sonucu 830kwh olması da cabası.
Bu durumda her zaman olduğu gibi zamlı tarife ile hesaplayıp vergiler dahil 2,61tl olan elektrik birim saatinden hareketle 830*2,61= bütün kışı 2166TL ile kapatmış bulunmaktayım
Sizlerde toplam kış maliyeti nedir dostlar?
Benim yorumlarımı cımbızlayıp art niyetli kullananlar da var bu mecranın dışında.240 kW x 1,37tl = 328 TL + 590kw x 2,06 TL = 1215 TL toplam 1543 TL olması gerek diye biliyorum.
Senin bölge için bana göre çok ciddi başarı abi. Senin görüşün ne?Bende 981x2= 1962 TL ile kışı kapadım abi
Benim için velinimet abi çok memnunumSenin bölge için bana göre çok ciddi başarı abi. Senin görüşün ne?
Abi o art niyetlilerin klima çok yakıyor dur aldığına pişman olup saracak yer arıyor durBenim yorumlarımı cımbızlayıp art niyetli kullananlar da var bu mecranın dışında.
O nedenle ben hep en kötü senaryoları yazıyorum ki burada bir marka güzellemesi veya az tüketiyor gibi gösterme çabası algılanmasın
Yoksa işin gerçeğini söylemek gerekirse normalde on off testi zamanına kullanmamamız gerektiği dönemde kapatmamız gereken klimayı kapatmadığımızı ben gayet iyi biliyorum zira klima özellikle düşük tüketim sergilemiş gibi gösteriyor olmayayım diye düşündüm. Tabi Mart ayında yaklaşık 1 hafta evde olmadığımız kısmını da unutmamak lazım (4 gün Antalya- 1 gün Ankara - 1 gün İzmir ve kalan süre yolda geçti) onu da tolere etmeye çalıştım. Belki de sondaki küsürat olan 30kwh lik kısmı olmayabilirdi de![]()
Abi onların karı ağrılarının ne olduğunu hepimiz gayet iyi bizler iyi biliyoruz da bizi tanımayanlar bilmez o nedenle temkinli davranmak gerekiyor.Abi o art niyetlilerin klima çok yakıyor dur aldığına pişman olup saracak yer arıyor dur![]()
![]()
Hepimiz biliyoruz abi bunun daha iyisi olduğunu elbette.Benim için velinimet abi çok memnunum
Memnun olmasam ikinci klima mı aynı marka almayı göze almazdım diye düşünüyorum![]()
Aha Geldi GREE ciBurada mideayı pohpohlamalım midea dışında kliması olanlar da var![]()
Bunlar da başka işim bulamamışlar mı ya. Hem gree saçma hem de fairy sanki bulaşık makinesi deterjanı aldıkAha Geldi GREE ci
Abi senin için özel konu başlığı açacağım hiç merak etme.
GREE Klima Kullanıcıları Kalkınma ve Yaşatma Derneği
Önce kliman montaj yapılsın da onu da halledeceğiz agam
GREE FAİRY Kullanıcı Geri Bildirimleri de güzel başlık olabilir![]()
Gree ciAha Geldi GREE ci
Abi senin için özel konu başlığı açacağım hiç merak etme.
GREE Klima Kullanıcıları Kalkınma ve Yaşatma Derneği
Önce kliman montaj yapılsın da onu da halledeceğiz agam
GREE FAİRY Kullanıcı Geri Bildirimleri de güzel başlık olabilir![]()
Gree ci
Midea cı
Süper yaa garaambar gaymoncu lar derneği gibi oldu
Abimizin klima yaz sezonuna denk geliyor sanırım emmee tüketim verisi isteruk bizzzz
Rekabet her zaman iyidir forumda komşu konuya misilleme yapmayı çok severim![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.