Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Isıtmada asla kullanmam ama neden derseniz evimde uzaktan kombiyi acabiliyorum iş cıkışına yakın aciyorum eve gelince tüm ev sıcak oluyor 😅 general life nin uzaktan kombi modulunu kullaniyorum
O şekilde ortalama ne kadar gaz faturası geldi. Kaç metrekare ısıtıyor petek boyları nedir?

O şekilde ortalama ne kadar gaz faturası geldi. Kaç metrekare ısıtıyor petek boyları nedir?
7 adet petek var boylarini anca evdeyken ölçmem gerekiyor.

3+1 dubleks 140m2

Su sıcaklıgı 75 derecr ayarlıydi. Ev sıcaklıgı 22ayarlıydı 0.5 sapma değeri mevcut. 21.5 kombi calisiyor. 22.5 kombi kapatiyordu.

2024-03 764tl
2024-02 1097tl
2024-01 1084tl
2023-12 906tl
2023-11 0tl
2023-10 0tl
2023-9 0tl

Bu watt gösterir miki
Şöyle bir alet varsa rahatlık sağlayacaktır
Screenshot_2024-04-12-19-06-21-52_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg

7 adet petek var boylarini anca evdeyken ölçmem gerekiyor.

3+1 dubleks 140m2

Su sıcaklıgı 75 derecr ayarlıydi. Ev sıcaklıgı 22ayarlıydı 0.5 sapma değeri mevcut. 21.5 kombi calisiyor. 22.5 kombi kapatiyordu.

2024-03 764tl
2024-02 1097tl
2024-01 1084tl
2023-12 906tl
2023-11 0tl
2023-10 0tl
2023-9 0tl
Wifi diyince oda termostatı olmasın o. Ayrıca su sıcaklığı nedir öyle akşama insan eti haşlama mı var :haha ben 40 da kullanıyorum ki yazın 35 düşürürüm

Wifi diyince oda termostatı olmasın o. Ayrıca su sıcaklığı nedir öyle akşama insan eti haşlama mı var :haha ben 40 da kullanıyorum ki yazın 35 düşürürüm
Oda termostatiniz var mi😅 binanin etrafinda hic daire yok tüm cephelerden soğugu aliyoruz malesef ki😅

Güzel bir bayram sabahından herkese günaydın 🙋
Güne şu güzel video ile başlayalım 😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Altüst sanırım 🤣

Kolay gelsin abii 🙋
Bunu hiç düşünmemiştim benim aklıma direkt olarak klima sökme takma geldi
demek ki kafam hep bozmaya çalışıyor benim😂
Senin düşünceni az çok tahmin edebiliyorum dostum 😅 Gelecek Faturada yazan günlük ortalama değeri merak ediyorum Klimaların çalıştığı dönemin ortalamasından düşüm yapacağım benim için referans değer olacak. 😃

Bu İran kadar nalet bir toplum varmı acaba güya karşılık verdiler bugün e bugüne kadar neredeydiniz sözde Müslümanlar
bana göre tamamen danışıklı dövüş oyun var ortada olan Lübnana olacak gibi duruyor nasıl bir dünya arkadaş böyle ya olan masum lara oluyor 🤬🤦

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri