Isıtmada asla kullanmam ama neden derseniz evimde uzaktan kombiyi acabiliyorum iş cıkışına yakın aciyorum eve gelince tüm ev sıcak oluyorOoo güzel miş tasarruf anlamında iyi iş çıkarabilir

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Isıtmada asla kullanmam ama neden derseniz evimde uzaktan kombiyi acabiliyorum iş cıkışına yakın aciyorum eve gelince tüm ev sıcak oluyorOoo güzel miş tasarruf anlamında iyi iş çıkarabilir
O şekilde ortalama ne kadar gaz faturası geldi. Kaç metrekare ısıtıyor petek boyları nedir?Isıtmada asla kullanmam ama neden derseniz evimde uzaktan kombiyi acabiliyorum iş cıkışına yakın aciyorum eve gelince tüm ev sıcak oluyorgeneral life nin uzaktan kombi modulunu kullaniyorum
7 adet petek var boylarini anca evdeyken ölçmem gerekiyor.O şekilde ortalama ne kadar gaz faturası geldi. Kaç metrekare ısıtıyor petek boyları nedir?
Aslında süper olur neden derseniz o an klima kapasite kısmış durumda iken kaç watt çektiği tüketimi açısından önemli olacaktıramper ölçerde bağlamam gerekli olur mu değerlerin dogru cikip cikmadigi icin ?
Is yerinde bu var direk bunla ölçüm yapim bakalim dogru mu degerlerAslında süper olur neden derseniz o an klima kapasite kısmış durumda iken kaç watt çektiği tüketimi açısından önemli olacaktır
Bu watt gösterir mikiIs yerinde bu var direk bunla ölçüm yapim bakalim dogru mu degerler
Malesef yok bundanBu watt gösterir miki
Şöyle bir alet varsa rahatlık sağlayacaktır Ekli dosyayı görüntüle 14875
Wifi diyince oda termostatı olmasın o. Ayrıca su sıcaklığı nedir öyle akşama insan eti haşlama mı var7 adet petek var boylarini anca evdeyken ölçmem gerekiyor.
3+1 dubleks 140m2
Su sıcaklıgı 75 derecr ayarlıydi. Ev sıcaklıgı 22ayarlıydı 0.5 sapma değeri mevcut. 21.5 kombi calisiyor. 22.5 kombi kapatiyordu.
2024-03 764tl
2024-02 1097tl
2024-01 1084tl
2023-12 906tl
2023-11 0tl
2023-10 0tl
2023-9 0tl
Oda termostatiniz var miWifi diyince oda termostatı olmasın o. Ayrıca su sıcaklığı nedir öyle akşama insan eti haşlama mı varben 40 da kullanıyorum ki yazın 35 düşürürüm
Bende oda termostatı var sen wifi diyince merak ettim nasıl cihaz. Ben de hiç tutmuyorum kombiye kendi yanıp sönüyorOda termostatiniz var mibinanin etrafinda hic daire yok tüm cephelerden soğugu aliyoruz malesef ki
![]()
Sonucta oda termostatini uzaktan wifi ile uzaktan kontrol ediyorumBende oda termostatı var sen wifi diyince merak ettim nasıl cihaz. Ben de hiç tutmuyorum kombiye kendi yanıp sönüyor
Anladım sağlık olsun diyelimMalesef yok bundanolsa bile buata bagladim priz icin tekrar yol yapmam gerekir
Altüst sanırımGüzel bir bayram sabahından herkese günaydın
Güne şu güzel video ile başlayalım
Hakikaten de adamı alt üst ederAltüst sanırım![]()
Acaba nedir nedir?Hayırlı geceler dostlar bu aralar yine birşeyler deniyorum hadi hayırlısı bakalım.![]()
Klimaları çalıştırmadan aylık ortalama kaç kwh tüketiyorum onu test ediyorum abiAcaba nedir nedir?![]()
Kolay gelsin abiiKlimaları çalıştırmadan aylık ortalama kaç kwh tüketiyorum onu test ediyorum abi![]()
Senin düşünceni az çok tahmin edebiliyorum dostumKolay gelsin abii
Bunu hiç düşünmemiştim benim aklıma direkt olarak klima sökme takma geldi
demek ki kafam hep bozmaya çalışıyor benim![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.