Sayın @Adem Helvacı abi ben kayseride oturuyorum. Evime oturma odama klima taktırmak istiyorum. 2. Katda kuzey ve batı cepheli daire de oturuyorum. Oturma odam batıya bakıyor 16 m2 ve mutfağa açılan bir bölümü ve mutfaktan da cam balkona açılan kapısı var. Ben sadece yazın cok sicaklarda kullanmayı düşünüyorum (3-4 ay). Ve sizin bilginize dayanarak bazı sorularım var yanıtlarınız çok sevinirim. 1) İç ünite nereye takılırsa hem mantıklı hem güzel görünür. 2) Dış ünite balkon içinde kalsa olur mu?( Oturma odası ve balkon duvarı birlesık ve balkon duvarı üstünde yalıtım var). Yazın balkonun tüm camlarını açarım. Yoksa dış cepheye mi yapılsa daha iyi olur ondada bina izin vermeme durumu varmıdır.Ayrıca 1 alt katda dükkanın çatısı var dış uniteyi oraya koymamiź ne derece mantıklı olur? 3.) Kaira 12000 düşünüyorum 18,891 liraya denk geliyor 4.) Servis konusunda kayseri de servisi var mı ve nasıldır. 5) Ben aslında midea düşünüyordum ama midea yi aradım kayseri de servislerinin olmadığını soylediler.