Karadenizde misiniz?Şunu öğrenin artık ya. Burada iki gün yağmur yağar birisi üç gün birisi dört gün sürer![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Karadenizde misiniz?Şunu öğrenin artık ya. Burada iki gün yağmur yağar birisi üç gün birisi dört gün sürer![]()
Evet trabzonKaradenizde misiniz?
Demek ki Karadeniz için dedikleri "Yağmur yağması değil yağmaması sıradışı bir durum" lafı doğruEvet trabzon
Evet yağmasa bile genelde hava kapalı olurDemek ki Karadeniz için dedikleri "Yağmur yağması değil yağmaması sıradışı bir durum" lafı doğru![]()
KTÜ'de okudum. Samsun' da yaşamaya başladım. Yaklaşık 13 yıldır bir ayağım Karadeniz'de ne demek istediğini çok iyi anlıyorum @Engraulis abiŞunu öğrenin artık ya. Burada iki gün yağmur yağar birisi üç gün birisi dört gün sürer![]()
@muhammet göl Böyle zamanlarda meşhur bir sözleri var. Trabzon'a has"ya yağlı yedin dilin kayıyor ya da mermiden hızlı koşuyorsun"
![]()
Burdan şunu anladım az daha zorlarsam keleşi çekip sıkacak bana Karadeniz lilerBöyle zamanlarda meşhur bir sözleri var. Trabzon'a has"ya yağlı yedin dilin kayıyor ya da mermiden hızlı koşuyorsun"
![]()
Abi bir Adana potansiyeli var net söylüyorum. Yaşadım tecrübe ettim. @Engraulis abim Tonyalı falansa kesin vardır ama ne sıkar orasını ben bilmemBurdan şunu anladım az daha zorlarsam keleşi çekip sıkacak bana Karadeniz liler![]()
Tamamdır başkanım teşekkür ederimKablo kaliteliyse 2kw sorun teşkil etmez gibi ama biz yine de itidalli davranalım![]()
Hayırlı akşamlar abi kolay geleHayırlı akşamlar dostlar muhabbet güzel bu aralar hem iş yoğunluğu hem evin bahçe düzenlemesi nedeniyle işleri bitirmeye saat yetmiyor kusura bakmayın.Klimaların hepsini yaz moduna aldım biraz test ettim güzel soğutuyor. Evde alt kat 25⁰ üst kat 26.5⁰ klima ateşleme zamanı çok yakın gazamız mübarek olsun!
![]()
Günaydın kardeşim bizim iş sahada sıcak daha da fazla olursa bizim kompresör dayanır mı onu düşünüyorumHayırlı akşamlar abi kolay gele
Ne kusuru abi sen merak etme lokali boş bırakmıyom çünkü sorularım bir türlü bitmiyor
Dün Maraş yanıyordu bugün epey üşüdük yağmur vardı şuanda buz gibi klimayı açsak küfür eder ulan bu nasıl hava bir sıcak bir soğuk diye
Zaten Mayıs bitimine kalmaz havalar ısınır gibi duruyor o zamanda bu zamanı ararız valla
tahminciler Haziran ayına hiç iyi demiyor adana tarafı şimdiden güneşe ateş etmek için hazırda bekliyordur
Şaka bir yana bu sene dahada sıcak olursa düşük güçlü buzdolabı ve klima kompresörlerinin vay haline geçen yıl sıcakla baş edememişlerdi bakalım neler görecez.
Full ekran bir video açıp Kalite otomatik yazısını 4 yaparak bir denermisin.@Ali Kemal Eyvaz hocam görseldeki ayar kutucuğu işaretlediğim halde etkin gözükmüyor bildiğim kadarıyla bu ayarı açınca videolarda kalite artıyormuş ekran kartı ayarlarından baktım ya ben bulamadım yada yanlış yerlerde aradım bir türlü etkin hale getiremedim bu konuda bir fikriniz varmı acaba?
Birde bu ayar etkin olursa Netflix te film izlerken etkisi olurmu![]()
Tamamdır eve geçince ilk iş denerimFull ekran bir video açıp Kalite otomatik yazısını 4 yaparak bir denermisin.
Netflix soruna gelince evet etkisi oluyor.
Abi olaya bak yaa aslında ayarı açmışım ve ekran kartı bunu görür ona göre aksiyon alırmışFull ekran bir video açıp Kalite otomatik yazısını 4 yaparak bir denermisin.
Netflix soruna gelince evet etkisi oluyor.
Sorunun çözülmesine sevindimAbi olaya bak yaa aslında ayarı açmışım ve ekran kartı bunu görür ona göre aksiyon alırmış
bende 14 yıllık evlendiğim sıra aldığım bir fulhd lg tv var geçenlerde prime videoda bir dizi dikkatimi çekti onun için üyelik yenileyip diziyi hdmi dan tv ye verip izlemiştim bir baktım normal işlerde fan açmayan ekran kartı yüke bindirilmiş gibi fan açmış ve tv nin görüntü kalitesi beni şaşırtmıştı kendi kendime bu tv ye ne oldu böylede kalite arttı demiştim buysam lanetlik Netflix ten kaynaklı bir durummuş
Şimdi siz deyince denemeler yaptım Netflix te kart videoyu görmüyor muhtemelen Netflix en yüksek pakette olmasına rağmen kaliteyi vermiyor aslında ayar açıkmış
burda neyi görmüş oldum Netflix kaliteli görüntü vermiyor yada şartları sağlamadığı için nividia görmüyor
Şunu gerçekten söyleyebilirimki acayip bir kalite farkı var Netflix ve prime arasında şuan kendimi enayi gibi hissettim
Sol Netflix sağ görsel prime ayar birinde etkin birinde pasif yani otomatik pasife alıyor
Chrome ve Edge tarayıcılarda Netflix, Hulu, Twitch ve YouTube gibi çevrimiçi içeriklerde çalışacak olan RTX Video Super Resolution, her ekran kartı için geçerli bir teknoloji olmayacak. Söz konusu teknolojiyi kullanmak için RTX 30 serisi ya da RTX 40 serisi ekran kartlarından birine sahip olmanız gerekiyor.Abi olaya bak yaa aslında ayarı açmışım ve ekran kartı bunu görür ona göre aksiyon alırmış
bende 14 yıllık evlendiğim sıra aldığım bir fulhd lg tv var geçenlerde prime videoda bir dizi dikkatimi çekti onun için üyelik yenileyip diziyi hdmi dan tv ye verip izlemiştim bir baktım normal işlerde fan açmayan ekran kartı yüke bindirilmiş gibi fan açmış ve tv nin görüntü kalitesi beni şaşırtmıştı kendi kendime bu tv ye ne oldu böylede kalite arttı demiştim buysam lanetlik Netflix ten kaynaklı bir durummuş
Şimdi siz deyince denemeler yaptım Netflix te kart videoyu görmüyor muhtemelen Netflix en yüksek pakette olmasına rağmen kaliteyi vermiyor aslında ayar açıkmış
burda neyi görmüş oldum Netflix kaliteli görüntü vermiyor yada şartları sağlamadığı için nividia görmüyor
Şunu gerçekten söyleyebilirimki acayip bir kalite farkı var Netflix ve prime arasında şuan kendimi enayi gibi hissettim
Sol Netflix sağ görsel prime ayar birinde etkin birinde pasif yani otomatik pasife alıyor
Eyvallah hocamSorunun çözülmesine sevindim![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.