Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Şunu öğrenin artık ya. Burada iki gün yağmur yağar birisi üç gün birisi dört gün sürer :hihi
KTÜ'de okudum. Samsun' da yaşamaya başladım. Yaklaşık 13 yıldır bir ayağım Karadeniz'de ne demek istediğini çok iyi anlıyorum @Engraulis abi 😂

@muhammet göl Böyle zamanlarda meşhur bir sözleri var. Trabzon'a has 😁"ya yağlı yedin dilin kayıyor ya da mermiden hızlı koşuyorsun" 😂😂😂😂

Burdan şunu anladım az daha zorlarsam keleşi çekip sıkacak bana Karadeniz liler:haha
Abi bir Adana potansiyeli var net söylüyorum. Yaşadım tecrübe ettim. @Engraulis abim Tonyalı falansa kesin vardır ama ne sıkar orasını ben bilmem 😂

Bu arada anlık rapor vereyim samsun'dayım bir ara gündüz klimayı kapadım soğuk modu açacaktım ev güneş alınca yaktı biraz. Klima açmasın zaten 😂 sabahtan öğlene burada güneş hava misti öğleden sonra çiseledi yağmur şimdi nem çöktü hafiften 😂

Hayırlı akşamlar dostlar muhabbet güzel bu aralar hem iş yoğunluğu hem evin bahçe düzenlemesi nedeniyle işleri bitirmeye saat yetmiyor kusura bakmayın. 🙏 Klimaların hepsini yaz moduna aldım biraz test ettim güzel soğutuyor. Evde alt kat 25⁰ üst kat 26.5⁰ klima ateşleme zamanı çok yakın gazamız mübarek olsun! :tara

@Ali Kemal Eyvaz hocam görseldeki ayar kutucuğu işaretlediğim halde etkin gözükmüyor bildiğim kadarıyla bu ayarı açınca videolarda kalite artıyormuş ekran kartı ayarlarından baktım ya ben bulamadım yada yanlış yerlerde aradım bir türlü etkin hale getiremedim bu konuda bir fikriniz varmı acaba?
Birde bu ayar etkin olursa Netflix te film izlerken etkisi olurmu :alala

Ekli dosyalar

• IMG-20240422-WA0008.jpg
    IMG-20240422-WA0008.jpg
    62.2 KB · Görüntüleme: 15
Hayırlı akşamlar dostlar muhabbet güzel bu aralar hem iş yoğunluğu hem evin bahçe düzenlemesi nedeniyle işleri bitirmeye saat yetmiyor kusura bakmayın. 🙏 Klimaların hepsini yaz moduna aldım biraz test ettim güzel soğutuyor. Evde alt kat 25⁰ üst kat 26.5⁰ klima ateşleme zamanı çok yakın gazamız mübarek olsun! :tara
Hayırlı akşamlar abi kolay gele 🙋

Ne kusuru abi sen merak etme lokali boş bırakmıyom çünkü sorularım bir türlü bitmiyor 😂

Dün Maraş yanıyordu bugün epey üşüdük yağmur vardı şuanda buz gibi klimayı açsak küfür eder ulan bu nasıl hava bir sıcak bir soğuk diye:hihi

Zaten Mayıs bitimine kalmaz havalar ısınır gibi duruyor o zamanda bu zamanı ararız valla
tahminciler Haziran ayına hiç iyi demiyor adana tarafı şimdiden güneşe ateş etmek için hazırda bekliyordur

Şaka bir yana bu sene dahada sıcak olursa düşük güçlü buzdolabı ve klima kompresörlerinin vay haline geçen yıl sıcakla baş edememişlerdi bakalım neler görecez.

Hayırlı akşamlar abi kolay gele 🙋

Ne kusuru abi sen merak etme lokali boş bırakmıyom çünkü sorularım bir türlü bitmiyor 😂

Dün Maraş yanıyordu bugün epey üşüdük yağmur vardı şuanda buz gibi klimayı açsak küfür eder ulan bu nasıl hava bir sıcak bir soğuk diye:hihi

Zaten Mayıs bitimine kalmaz havalar ısınır gibi duruyor o zamanda bu zamanı ararız valla
tahminciler Haziran ayına hiç iyi demiyor adana tarafı şimdiden güneşe ateş etmek için hazırda bekliyordur

Şaka bir yana bu sene dahada sıcak olursa düşük güçlü buzdolabı ve klima kompresörlerinin vay haline geçen yıl sıcakla baş edememişlerdi bakalım neler görecez.
Günaydın kardeşim bizim iş sahada sıcak daha da fazla olursa bizim kompresör dayanır mı onu düşünüyorum 😅 🙋🏼‍♂️

@Ali Kemal Eyvaz hocam görseldeki ayar kutucuğu işaretlediğim halde etkin gözükmüyor bildiğim kadarıyla bu ayarı açınca videolarda kalite artıyormuş ekran kartı ayarlarından baktım ya ben bulamadım yada yanlış yerlerde aradım bir türlü etkin hale getiremedim bu konuda bir fikriniz varmı acaba?
Birde bu ayar etkin olursa Netflix te film izlerken etkisi olurmu :alala
Full ekran bir video açıp Kalite otomatik yazısını 4 yaparak bir denermisin.
Netflix soruna gelince evet etkisi oluyor.

Full ekran bir video açıp Kalite otomatik yazısını 4 yaparak bir denermisin.
Netflix soruna gelince evet etkisi oluyor.
Abi olaya bak yaa aslında ayarı açmışım ve ekran kartı bunu görür ona göre aksiyon alırmış

bende 14 yıllık evlendiğim sıra aldığım bir fulhd lg tv var geçenlerde prime videoda bir dizi dikkatimi çekti onun için üyelik yenileyip diziyi hdmi dan tv ye verip izlemiştim bir baktım normal işlerde fan açmayan ekran kartı yüke bindirilmiş gibi fan açmış ve tv nin görüntü kalitesi beni şaşırtmıştı kendi kendime bu tv ye ne oldu böylede kalite arttı demiştim buysam lanetlik Netflix ten kaynaklı bir durummuş

Şimdi siz deyince denemeler yaptım Netflix te kart videoyu görmüyor muhtemelen Netflix en yüksek pakette olmasına rağmen kaliteyi vermiyor aslında ayar açıkmış
burda neyi görmüş oldum Netflix kaliteli görüntü vermiyor yada şartları sağlamadığı için nividia görmüyor :alala

Şunu gerçekten söyleyebilirimki acayip bir kalite farkı var Netflix ve prime arasında şuan kendimi enayi gibi hissettim 🤦
Sol Netflix sağ görsel prime ayar birinde etkin birinde pasif yani otomatik pasife alıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20240525_131215.jpg
    IMG_20240525_131215.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20240525_131837.jpg
    IMG_20240525_131837.jpg
    63.4 KB · Görüntüleme: 19
Abi olaya bak yaa aslında ayarı açmışım ve ekran kartı bunu görür ona göre aksiyon alırmış

bende 14 yıllık evlendiğim sıra aldığım bir fulhd lg tv var geçenlerde prime videoda bir dizi dikkatimi çekti onun için üyelik yenileyip diziyi hdmi dan tv ye verip izlemiştim bir baktım normal işlerde fan açmayan ekran kartı yüke bindirilmiş gibi fan açmış ve tv nin görüntü kalitesi beni şaşırtmıştı kendi kendime bu tv ye ne oldu böylede kalite arttı demiştim buysam lanetlik Netflix ten kaynaklı bir durummuş

Şimdi siz deyince denemeler yaptım Netflix te kart videoyu görmüyor muhtemelen Netflix en yüksek pakette olmasına rağmen kaliteyi vermiyor aslında ayar açıkmış
burda neyi görmüş oldum Netflix kaliteli görüntü vermiyor yada şartları sağlamadığı için nividia görmüyor :alala

Şunu gerçekten söyleyebilirimki acayip bir kalite farkı var Netflix ve prime arasında şuan kendimi enayi gibi hissettim 🤦
Sol Netflix sağ görsel prime ayar birinde etkin birinde pasif yani otomatik pasife alıyor
Sorunun çözülmesine sevindim 👋

Chrome ve Edge tarayıcılarda Netflix, Hulu, Twitch ve YouTube gibi çevrimiçi içeriklerde çalışacak olan RTX Video Super Resolution, her ekran kartı için geçerli bir teknoloji olmayacak. Söz konusu teknolojiyi kullanmak için RTX 30 serisi ya da RTX 40 serisi ekran kartlarından birine sahip olmanız gerekiyor.

Birde şöyle bir makale buldum Netflix olayı için RTX 30 ve RTX 40 serilerinde etkin oluyormuş.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri