Anlaşıldı merkez@Adem Helvacı hocam beni Mitsubishi testerlığından emekli edebilirsiniz, Mitsubishi satıldı![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anlaşıldı merkez@Adem Helvacı hocam beni Mitsubishi testerlığından emekli edebilirsiniz, Mitsubishi satıldı![]()
Yahu Babam Bayburtlu, ben bile Lazım beaaa haçan daaa woynBir düzeltme yapalım laz değiliz biz artvinliler lazdır![]()
Menü çok karışık sana kolay gelsin abi ben 10 günde zor çözdümSabah çok az bir kurcalama fırsatım oldu, ekranı beni korkuttu biraz erken arızsa hususunda, menü kısmını bu gece uzun uzun kurcalayacağım.
Diğer yandan Tapo P110 Xtreme klimaya taktım ve kurdum. Dün geceki sonuç şu
Ekli dosyayı görüntüle 16696 Ekli dosyayı görüntüle 16697
Sabah bir an ''bu ne la?Menü çok karışık sana kolay gelsin abi ben 10 günde zor çözdüm![]()
Eksi 12 ile artı 60 derece arasında evapta sıcaklık değişikliği yapıp mikrobik (Bakteriyel) temizlik yapıyor.Eksi derecelerde ufleme yapan klimaniz var mi
Ustte ki emis alttaki ufleme
Alt boru buz tuttu
Active clean ozelligini deniyorum ne ise yariyor bilmiyorum ama degerler bu sekilde
Oooo başladın mı beaaa
Bu gün dışarıda, gölgede 43 ü gördük güney cephemizde. Telefon 40 dereceyi gösterdi, kapı pencere açınca içerisi daha sıkıntılı oluyor
Bayram hediyesi verdim kendime bir günlükOooo başladın mı beaaa![]()
Abi o takvimi bilenlerin yaşı biraz şey oluyor yani senin ruhun gençBayram hediyesi verdim kendime bir günlükbayram dönüşü on-off şeklinde kullanmayı düşünüyorum. İşten çıkmadan bir saat once çalıştırıp yatana kadar ya da sabaha kadar açık şekilde. Sıcaklar tam bastırana kadar böyle düşünüyorum. Burada çürük ayı deriz temmuz 14 de başlar bir ay sürer. Çürük denmesinin sebebi nemden her şey çürürmüş
ki öyle zaten koca karı takvimi derler
![]()
Şahane olur abi sonra marka fanboyluğuyla suçlanıyoruzBu yaz sezonu sonunda bütün Midea ve klima severler olarak genel değerlendirme yapmayı öneriyorum dostlar.
Bütün tüketicilerin geri bildirimlerini 1 Eylül tarihine kadar zihnimizde bir değerlendiririz. Sonra da yaz nasıl geçti, hangi firma ne kadar memnun etti, hangi firmadan ne kadar şikayet geldi komple bir istişare edelim hep birlikte.
Bir sonraki sezon için hangi firma, hangi marka, hangi modelleri daha ön plana alalım diye beyin fırtınası yapalım.
Bir nev-i marka firma karnesi gibi olsun, firmalar sosyal platformlarda etkinin büyük olduğunu anlayıp tüketicilerini daha çok mutlu edebilmek için ne gibi önlemler alabileceklerini değerlendirsin, en azından buna mecbur bırakalım istiyrum
Ne dersiniz? @muhammet göl @ByCilo @İRFAN @Ali Kemal Eyvaz @münzevi1940 @esucsuz @İlteriş Yılmaz @NBKpro @Murat ALA @Engraulis @Kadir.aoao @Yelda Helvacı @Beril ve tüm diğer dostlar![]()
Bende de yokAbi berili neden etiketledin ki onun kliması yok![]()
Biz onu kliması yok diye ötekileştirmiştik o yüzden ilk onun adı dikkatimi çektiBende de yok![]()
Bugün fgeurope ile görüştüm bizim bölgedeki servisin numarasını verdi buradan fiyat al buradan alırsan garantimiz altındadır dedi bende verdiği noyu aradım adam fiyat veremem elimde yok dedi sonra servisi biraz araştırdım küçük bir dükkanı var her beyaz eşyaya bakan dükkanlardan ya asıl anlamadığım ben midea klimayı nerden alırsam alayım garantisi olması lazım tamam başka firmalardan netten alıyorsun servis randevusu oluşturuyorsun gelip bağlıyorlar mideayı netten al yada alıp satan atıyorum hb Trendyol gibi yerden al kurulum parası istiyor garanti geçmez diyorBizim burda daikin öyle bişey yapmıyor. Sen fgeuprr ile görüş durumu anlat onlar ne derse ona göre hareket et. Ben daikinden alsam sizin garantiniz altında mı olacak diye sor
Biraz daha uzak bayileri arayın. Ben genel de 200 300 km uzakta bayiden alıyorum evime kargo yapıyor. Ücretiz kurulum yapıyorlarBugün fgeurope ile görüştüm bizim bölgedeki servisin numarasını verdi buradan fiyat al buradan alırsan garantimiz altındadır dedi bende verdiği noyu aradım adam fiyat veremem elimde yok dedi sonra servisi biraz araştırdım küçük bir dükkanı var her beyaz eşyaya bakan dükkanlardan ya asıl anlamadığım ben midea klimayı nerden alırsam alayım garantisi olması lazım tamam başka firmalardan netten alıyorsun servis randevusu oluşturuyorsun gelip bağlıyorlar mideayı netten al yada alıp satan atıyorum hb Trendyol gibi yerden al kurulum parası istiyor garanti geçmez diyor
Bu yaz sezonu sonunda bütün Midea ve klima severler olarak genel değerlendirme yapmayı öneriyorum dostlar.
Bütün tüketicilerin geri bildirimlerini 1 Eylül tarihine kadar zihnimizde bir değerlendiririz. Sonra da yaz nasıl geçti, hangi firma ne kadar memnun etti, hangi firmadan ne kadar şikayet geldi komple bir istişare edelim hep birlikte.
Bir sonraki sezon için hangi firma, hangi marka, hangi modelleri daha ön plana alalım diye beyin fırtınası yapalım.
Bir nev-i marka firma karnesi gibi olsun, firmalar sosyal platformlarda etkinin büyük olduğunu anlayıp tüketicilerini daha çok mutlu edebilmek için ne gibi önlemler alabileceklerini değerlendirsin, en azından buna mecbur bırakalım istiyrum
Ne dersiniz? @muhammet göl @ByCilo @İRFAN @Ali Kemal Eyvaz @münzevi1940 @esucsuz @İlteriş Yılmaz @NBKpro @Murat ALA @Engraulis @Kadir.aoao @Yelda Helvacı @Beril ve tüm diğer dostlar![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.