Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Eksi derecelerde ufleme yapan klimaniz var mi

Ustte ki emis alttaki ufleme

Alt boru buz tuttu :)

Active clean ozelligini deniyorum ne ise yariyor bilmiyorum ama degerler bu sekilde

Ekli dosyalar

• IMG_20240614_165855.jpg
    IMG_20240614_165855.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20240614_170102.jpg
    IMG_20240614_170102.jpg
    57.5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Eksi derecelerde ufleme yapan klimaniz var mi

Ustte ki emis alttaki ufleme

Alt boru buz tuttu :)

Active clean ozelligini deniyorum ne ise yariyor bilmiyorum ama degerler bu sekilde
Eksi 12 ile artı 60 derece arasında evapta sıcaklık değişikliği yapıp mikrobik (Bakteriyel) temizlik yapıyor.

Oooo başladın mı beaaa :D
Bayram hediyesi verdim kendime bir günlük :tara bayram dönüşü on-off şeklinde kullanmayı düşünüyorum. İşten çıkmadan bir saat once çalıştırıp yatana kadar ya da sabaha kadar açık şekilde. Sıcaklar tam bastırana kadar böyle düşünüyorum. Burada çürük ayı deriz temmuz 14 de başlar bir ay sürer. Çürük denmesinin sebebi nemden her şey çürürmüş :haha ki öyle zaten koca karı takvimi derler :haha

Bayram hediyesi verdim kendime bir günlük :tara bayram dönüşü on-off şeklinde kullanmayı düşünüyorum. İşten çıkmadan bir saat once çalıştırıp yatana kadar ya da sabaha kadar açık şekilde. Sıcaklar tam bastırana kadar böyle düşünüyorum. Burada çürük ayı deriz temmuz 14 de başlar bir ay sürer. Çürük denmesinin sebebi nemden her şey çürürmüş :haha ki öyle zaten koca karı takvimi derler :haha
Abi o takvimi bilenlerin yaşı biraz şey oluyor yani senin ruhun genç 😂 nemden nefes alınmıyordu samsunda da kış gelecekti az daha açmasan 😁

Forumda comfort kullanan sayısı artıyor. Mideacılar ve gree tayfa hazır olun. Comfort kabilesi büyüyoruz 😂

Bu yaz sezonu sonunda bütün Midea ve klima severler olarak genel değerlendirme yapmayı öneriyorum dostlar.
Bütün tüketicilerin geri bildirimlerini 1 Eylül tarihine kadar zihnimizde bir değerlendiririz. Sonra da yaz nasıl geçti, hangi firma ne kadar memnun etti, hangi firmadan ne kadar şikayet geldi komple bir istişare edelim hep birlikte.

Bir sonraki sezon için hangi firma, hangi marka, hangi modelleri daha ön plana alalım diye beyin fırtınası yapalım.

Bir nev-i marka firma karnesi gibi olsun, firmalar sosyal platformlarda etkinin büyük olduğunu anlayıp tüketicilerini daha çok mutlu edebilmek için ne gibi önlemler alabileceklerini değerlendirsin, en azından buna mecbur bırakalım istiyrum :)

Ne dersiniz? @muhammet göl @ByCilo @İRFAN @Ali Kemal Eyvaz @münzevi1940 @esucsuz @İlteriş Yılmaz @NBKpro @Murat ALA @Engraulis @Kadir.aoao @Yelda Helvacı @Beril ve tüm diğer dostlar :ok
Şahane olur abi sonra marka fanboyluğuyla suçlanıyoruz :D

Bizim burda daikin öyle bişey yapmıyor. Sen fgeuprr ile görüş durumu anlat onlar ne derse ona göre hareket et. Ben daikinden alsam sizin garantiniz altında mı olacak diye sor
Bugün fgeurope ile görüştüm bizim bölgedeki servisin numarasını verdi buradan fiyat al buradan alırsan garantimiz altındadır dedi bende verdiği noyu aradım adam fiyat veremem elimde yok dedi sonra servisi biraz araştırdım küçük bir dükkanı var her beyaz eşyaya bakan dükkanlardan ya asıl anlamadığım ben midea klimayı nerden alırsam alayım garantisi olması lazım tamam başka firmalardan netten alıyorsun servis randevusu oluşturuyorsun gelip bağlıyorlar mideayı netten al yada alıp satan atıyorum hb Trendyol gibi yerden al kurulum parası istiyor garanti geçmez diyor

Bugün fgeurope ile görüştüm bizim bölgedeki servisin numarasını verdi buradan fiyat al buradan alırsan garantimiz altındadır dedi bende verdiği noyu aradım adam fiyat veremem elimde yok dedi sonra servisi biraz araştırdım küçük bir dükkanı var her beyaz eşyaya bakan dükkanlardan ya asıl anlamadığım ben midea klimayı nerden alırsam alayım garantisi olması lazım tamam başka firmalardan netten alıyorsun servis randevusu oluşturuyorsun gelip bağlıyorlar mideayı netten al yada alıp satan atıyorum hb Trendyol gibi yerden al kurulum parası istiyor garanti geçmez diyor
Biraz daha uzak bayileri arayın. Ben genel de 200 300 km uzakta bayiden alıyorum evime kargo yapıyor. Ücretiz kurulum yapıyorlar

Bu yaz sezonu sonunda bütün Midea ve klima severler olarak genel değerlendirme yapmayı öneriyorum dostlar.
Bütün tüketicilerin geri bildirimlerini 1 Eylül tarihine kadar zihnimizde bir değerlendiririz. Sonra da yaz nasıl geçti, hangi firma ne kadar memnun etti, hangi firmadan ne kadar şikayet geldi komple bir istişare edelim hep birlikte.

Bir sonraki sezon için hangi firma, hangi marka, hangi modelleri daha ön plana alalım diye beyin fırtınası yapalım.

Bir nev-i marka firma karnesi gibi olsun, firmalar sosyal platformlarda etkinin büyük olduğunu anlayıp tüketicilerini daha çok mutlu edebilmek için ne gibi önlemler alabileceklerini değerlendirsin, en azından buna mecbur bırakalım istiyrum :)

Ne dersiniz? @muhammet göl @ByCilo @İRFAN @Ali Kemal Eyvaz @münzevi1940 @esucsuz @İlteriş Yılmaz @NBKpro @Murat ALA @Engraulis @Kadir.aoao @Yelda Helvacı @Beril ve tüm diğer dostlar :ok

Tabi ki @Adem Helvacı hocam, büyük bir zevkle değerlendiririz ve faydalı olmaya çalışırız. A dan Z ye tüm konulardan bahsederiz 😊

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri